slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων Χρήστος Καφτηράνης για την επίσκεψη Υπουργών & Υφυπουργών της κυβέρνησης στην Σύρο για τα εγκαίνια της λειτουργίας των ναυπηγείων του Νεωρίου (photos)


Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος



Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμιΣτα πλαίσια της επίσκεψης των εγκαινίων της λειτουργίας των ναυπηγείων του Νεωρίου Σύρου υπό τη νέα διεύθυνση του Ομίλου ONEX την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, οι Υπουργοί Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ιωάννης Βρούτσης με τους Υφυπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση και Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κυκλάδων στην Ερμούπολη, μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων κ. Χρήστο Καφτηράνη, παρουσία των άλλων δύο Βουλευτών του νομού μας κας Κατερίνας Μονογυιού και κ. Φίλιππου Φόρτωμα.

Χαστούκι στο Συριζα η πανηγυρική δικαστική δικαίωση για τέσσερις τους απολυμένους «Στο Κόκκινο» που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ(ανάμεσα τους και η Ναξιωτισα Ειρήνη Προμπονά )


Με δικαστική απόφαση δικαιώνονται πανηγυρικά τέσσερις απολυμένοι από το ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, η οποία και έκρινε άκυρες και καταχρηστικές τις απολύσεις τους.
The Press Project
Η δημοσιογράφος, Ειρήνη Προμπονά, μία εκ των απολυμένων του ραδιοφωνικού σταθμού, με εκτενή ανάρτηση της στο facebook ενημέρωσε για τη δικαστική δικαίωση των εργαζόμενων που προσέφυγαν στο δικαστήριο, ενώ εξηγεί και το

Στις 50 καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας "τα Φανάρια"


Ο Απ.Α.Σ "τα Φανάρια" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας επιλέχτηκαν μεταξύ άλλων αξιόλογων ακαδημιών μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα. Ο σύλλογος μας πληρούσε αφενός τα ποιοτικά κριτήρια αλλά και αφετέρου τα ποσοτικά κριτήρια, όντως η μεγαλύτερη ακαδημία μπάσκετ στο νησί. Το γεγονός αυτό μας δικαιώνει και μας γεμίζει υπερηφάνεια και χαρά, ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνει το αίσθημα ευθύνης απέναντι στις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς μας αθλητές. Βασική παροχή του προγράμματος αυτού, στο οποίο θα συμμετέχουν 50 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, είναι η ιατρική ασφάλιση όλων των παιδιών μας. Σε συνδυασμό με την παροχή

Δήλωση του Υπουργού Εργασίας, Γιάννης στο syrostoday.gr, Βρούτσης. "Η κυβέρνηση εγγυάται την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου του αεροδρομίου" της Σύρου.

 
"Το έργο της επέκτασης του αεροδρομίου θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και θα ολοκληρωθεί", δηλώνει στο syrostoday.gr, ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Συγκεκριμένα, ο Κυκλαδίτης Υπουργός επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή που βρίσκεται στις Βρυξέλλες για το θέμα που δημιουργήθηκε με το έργο του αεροδρομίου.