slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νovartis: Φούσκα το πολιτικό «σκάνδαλο», πέσανε όμως πάνω σε γιατρούς του ΣΥΡΙΖΑ!


Σε φούσκα περιωπής εξελίσσεται το «σκάνδαλο» της NOVARTIS στο οποίο είχε επενδύσει τα ρέστα του το Μαξίμου στην εναγώνια προσπάθειά του να ρίξει λάσπη σε κορυφαία στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Τα στοιχεία που πήραν οι εισαγγελικές αρχές από τους Αμερικανούς δεν ενοχοποιούν κανέναν πρώην υπουργό Υγείας, όπως διέρρεαν μανιωδώς τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ

Fwd: Ευχές εορτών από τον βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνη Συρίγο
Ευχές εορτών από τον υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων του Πασοκ Γιατρό Γιάννη Βλασερο


Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών


Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών.Με σημαντική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 στα γραφεία της στην οδό Φερών 7 στην Αθήνα. Μετά την έγκριση των πεπραγμένων και της οικονομικής διαχείρισης του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη (με τριετή θητεία) του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Σημειώνουμε ότι η Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών είναι ένας σπουδαίος επιστημονικός, πολιτιστικός και κοινωνικός φορέας που συμβάλλει στην

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΝΗ

 Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
“Η απάντησή μου στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για τις “αλχημείες” που υποστήριξε στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού, σχετικά με την κατάσταση στην αγορά εργασίας είναι ότι όποιος επικαλείται την ΕΡΓΑΝΗ πρέπει να ξέρει και να την διαβάζει!
Δυστυχώς, για την κυβέρνηση τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ αναδεικνύουν ότι οι δραματικές εξελίξεις στη αγορά εργασίας συνεχίζονται, με τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης (μερική και εκ περιτροπής) να διευρύνονται ανεξέλεγκτα, κυριαρχώντας απόλυτα της πλήρους απασχόλησης -που το 2017- “συρρικνώνεται” ακόμη περισσότερο!

Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή των κ.κ. Αντωνίου Κουνάδη και Στεφάνου Ημέλλου στην προεδρεία της Ακαδημίας Αθηνών
Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στους δύο Νάξιους Ακαδημαϊκούς, κ. κ. Στέφανο Ήμελλο και Αντώνιο Κουνάδη, για την εκλογή και ανάληψη καθηκόντων στο Προεδρείο της Ακαδημίας Αθηνών για το 2018.
«Η τιμητική αυτή διάκριση των δύο διακεκριμένων επιστημόνων στο Ανώτατο Πνευματικό Ίδρυμα της χώρας, στην Ακαδημία Αθηνών, αποτελεί ύψιστη τιμή για τον Δήμο μας

«Οι Έλληνες της Διασποράς έχουν βαθιά ριζωμένη την Ελλάδα στην καρδιά τους». Επίσκεψη του Μανώλη Κεφαλογιάννη στην Αργεντινή

«Οι Έλληνες της Διασποράς έχουν βαθιά ριζωμένη την Ελλάδα στην καρδιά τους»
Επίσκεψη του Μανώλη Κεφαλογιάννη στην Αργεντινή

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε σε επίσημη αποστολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Αργεντινή. Μία χώρα όπου ζουν και εργάζονται γύρω στους 50.000 συμπατριώτες μας. Μία ανθηρή ελληνική κοινότητα που στηρίζεται ενεργά από την Μητρόπολη και την πρεσβεία μας στο Μπουένος Άιρες για να διατηρήσει ζωντανή την εθνική της ταυτότητα.

Ευχές από την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου


                                                                                               

Η ένωση ξενοδόχων Νάξου σε συνεργασία με τα super market ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ προσφέρει δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ ως μικρή βοήθεια σε πολύτεκνες οικογένειες που έχουν ανάγκη. Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι ακόμα μια αφορμή για αλληλεγγύη, συντροφικότητα και αγάπη.

Fwd: ΕΥΧΕΣ


Η  διαχειριστική  ομάδα  του naxios.blogspot.com
Fwd: ΕΥΧΕΣ