slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αλαζόνας, θρασύς, προκλητικός και χυδαίος ο Ντόλιος

Τσιτουρίδης: Υπάρχουν ερωτήματα για την ΑΤΕ και πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση

Με αφορμή τις αποφάσεις που ανακοινώθηκαν από τα ΜΜΕ για την ΑΤΕ ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Όταν πρόσφατα ζήτησα την ψήφο των πολιτών του Κιλκίς για τη ΝΔ και για μένα, διαβεβαίωνα, μεταξύ των άλλων, τους συντοπίτες μου ότι η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας θα παραμείνει δημόσια [ΛΑΘΟΣ! Ποτέ η ΝΔ δεν μιλούσε για δημόσιο, εδώ και χρόνια μιλάει για αποκρατικοποιήσεις, άλλο αν μερικοί δεν το είχαν καταλάβει...] και θα ενισχυθεί και αυτή με δημόσιο χρήμα, μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, για να συνεχίσει να έχει η Τράπεζα αυτή τον σημαντικό ρόλο που διαχρονικά είχε στην ανάπτυξη του αγροτικού τομέα στη....

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ στο Νοσοκομείο Νάξου

Στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου υλοποιείται πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (paptest) ΔΩΡΕΑΝ. Προσκαλούνται όλες οι κάτοικοι του Δήμου Νάξου από την ηλικία των 25 έως 65 ετών να προσέρχονται στα πλαίσια της προληπτικής ιατρικής για να πραγματοποιούν την εξέταση Παπανικολάου. Η εξέταση πραγματοποιείται με ραντεβού στο γυναικολογικό ιατρείο τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22853-60658 με τη μαία Ρέμπα Κυριακή. 

Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο, τώρα!


Έχουν περάσει τόσες μέρες από τις δηλώσεις Ρουμελιώτη οτι  το ΔΝΤ ήξερε οτι το Μνημόνιο ήταν αδιέξοδο…
Οτι ο Ντομινίκ Στρος Κάν είχε προειδοποιήσει τον ΓΑΠ οτι το επιτόκιο ήταν υψηλό και η περίοδος αποπληρωμής σύντομη..
Παρ’ όλα αυτά, ένας εισαγγελέας δεν συγκινήθηκε να καλέσει τον πρώην εκπρόσωπό μας στο ΔΝΤ και νυν Αντιπρόεδρο της Πειραιώς να καταθέσει.
Κανένα κόμμα δεν πήρε την πρωτοβουλία να καταθέσει πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής των Πραγμάτων Επιτροπής για να διευρευνήσει την ....

Μας γράφει δημοσίως και εν ψυχρώ στα ...

Ο κάθε άνθρωπος έχει ανάγκες για ξεκούραση , σπορ , λίγη ανεμελιά...
Από αυτή την ανάγκη  δεν εξαιρείται ούτε ο . Γ.Α.Π ...
Όταν όμως αυτός βρίσκεται σε μία συνεχή φάση διακοπών (ιδιαίτερα από τότε που "μεταβίβασε" τις μετοχές του κόμματος σε άλλη διοίκηση) την στιγμή που το 1/3 των Ελλήνων δεν γνωρίζει όχι ΑΝ πάει διακοπές αλλά ΑΝ θα βγάλει την ημέρα , είναι μία ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ...
Την ώρα που ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ του . κ. Ρουμελιώτης προσπαθώντας να ΔΙΑΣΩΘΕΙ τον καρφώνει καθημερινά στην κοινή γνώμη , ο Γ.Α.Π όχι μόνο δεν ενοχλείται αλλά με ....

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑ 15% ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ

Σε μειώσεις 15% των μισθών των αιρετών και των δύο βαθμίδων, προχωρά η κυβέρνηση ως συνέχεια των περικοπών στου μισθούς του πρωθυπουργού των υπουργών και των υφυπουργών. Όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr,* το συγκεκριμένο μέτρο συζητιόταν στο πλαίσιο των περικοπών ανά υπουργείο και τελικώς αποφασίστηκε να ενταχθεί στο συνολικό μέτρο για το πολιτικό προσωπικό και τα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης.
Σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και σχετικό πίνακα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους οι μισθοί διαμορφώνονται ως εξής (σ.σ. πρώτα εμφανίζεται ο σημερινός μισθός και στη συνέχεια ο νέος μετά την περικοπή):

Βρούτσης: Κατακριτέες οι οριζόντιες περικοπές αλλά και οι οριζόντιες παροχές...Δεν θίγονται οι χαμηλές συντάξεις

Δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με την καταβολή των συντάξεων για το επόμενο διάστημα, διαβεβαιώνει ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης. Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» σημειώνει πως για την επίλυση του προβλήματος στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης χρειάζεται «πολιτική τόλμη και αποφασιστικότητα», προκειμένου να γίνει σωστή μεταρρύθμιση και όχι «μερεμέτια». Ο υπουργός δηλώνει πως τα μέτρα εξοικονόμισης 11,5 δισ. ευρώ για φέτος, «αποφασίστηκαν με πνεύμα δικαιοσύνης» και κάνει σαφές πως «δεν θίγονται οι χαμηλές συντάξεις». Σε ό,τι, δε, αφορά τα προνοιακά επιδόματα, τονίζει πως «όσο κατακριτέες είναι οι οριζόντιες περικοπές, άλλο τόσο είναι και οι οριζόντιες παροχές».

Ικανοποίηση Βρούτση για την αναστολή της απεργίας στη Χαλυβουργία


Την ικανοποίησή του για την απόφαση των εργαζομένων της Χαλυβουργίας Ελλάδας να αναστείλουν την απεργία τους, εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας Ιωάννης Βρούτσης.
Σημείωσε ότι η θέση του υπουργείου ήταν από την αρχή σταθερή, ότι πρέπει να ανοίξει το εργοστάσιο και να έχουν δουλειά οι εργαζόμενοι.Ο κ. Βρούτσης παραδέχτηκε ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά όπως είπε το....

Φυσικά και μπορείς να λες και να κάνεις ατιμώρητα ότι θες! Αρκεί να είσαι Αριστερός! Ή Λάθρο...


γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
Ανεπρόκοπε Έλληνα μάθε επιτέλους να φέρεσαι σαν «προοδευτικιά περσόνα». Για να μην είσαι Non grata. Εκπολιτίσου πια :
Μπορείς να κάνεις (δήθεν) «αστειάκια» αποκαλώντας gay τον Εθνικό μας Ήρωα τον Αρχιστράτηγο Θ. Κολοκοτρώνη (Τατσόπουλος) – πράγμα που θα σε «επιβραβεύσει» αναδεικνύοντάς σε Βουλευτή - αλλά δεν επιτρέπεται να λες «αστειάκια με Αφρικανούς και κουνούπια»....

Υποψήφιο βουλευτή με τον ΚΑΜΕΝΟ στις Κυκλάδες καταγγέλει Δήμαρχος Κιμώλου : " Ότι ζητούσε χρήματα κάτω από το τραπέζι"Με μια λιτή ανακοίνωση απάντησε ο δήμαρχος Κιμώλου Γεράσιμος Μαγκανιώτης, στις καταγγελίες του υποψηφίου βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Λογοθέτη, για τα περί οικονομικού και περιβαλλοντικού σκανδάλου στο νησί με τα έργα του Βιολογικού Καθαρισμού και του υποθαλάσσιου αγωγού διάθεσης και επεξεργασίας λυμάτων (διαβάστε εδώ την καταγγελία του κ. Λογοθέτη).
Σύμφωνα με το δήμαρχο, ο κ. Λογοθέτης ζήτησε χρήματα κάτω από το τραπέζι για να επιτρέψει τη διέλευση του αγωγού μέσα από τα οικόπεδά του, αλλά επειδή ο Δήμος δεν του τα προσέφερε, έχει προβεί σε μπαράζ καταγγελιών.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του δημάρχου αναφέρει:

Αυτό είναι το σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για την αναστήλωση των φορολογικών εσόδων

Σχέδιο έκτακτου ανάγκης για τη στήριξη των φορολογικών εσόδων, το οποίο απλώνεται σε επτά μέτωπα, ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, με στόχο την άμεση ενίσχυση των φορολογικών εσόδων και τον περιορισμό της «μαύρης τρύπας» του προϋπολογισμού που φθάνει το 1,5 δισ. ευρώ.
Μεταξύ άλλων το σχέδιο, σύμφωνα με την ΗΜΕΡΗΣΙΑ, περιλαμβάνει:

Μέχρι και 4 εκ. ευρώ μπορεί να απαιτήσει η Παπαχρήστου!

Νομικοί αθλητικοί κύκλοι ανέφεραν ότι η Βούλα Παπαχρήστου που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες...λόγω ρατσιστικού σχολίου, δικαιούται να εγείρει απαιτήσεις για αποζημίωση.
Κρίνουν ότι η αποπομπή της αθλήτριας, η οποία πριν αποκλειστεί ζήτησε συγγνώμη, δε μπορεί να γίνει με απόφαση είτε του αρχηγού της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής είτε της ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή).

Για να αποκλειστεί η Παπαχρήστου θα έπρεπε να υπάρχει: α) ...

e-Επιλογές της 28/07/2012