slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η κόρη του τραγικού συνταξιούχου δεξί χέρι της Σοφίας Σακοράφας. Βίντεο

Η αυτοκτονία του τραγικού Συνταξιούχου Δημήτρη Χρυστούλα μας συγκλόνισε.Συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Η κόρη του Εμυ Χριστούλα με επιστολή τηςγράφει για τον πατέρα της ότι ήταν ένας οραματιστής αγωνιστής,
Η Εμυ είναι  συνεργάτης της Σοφίας Σακοράφας και μας .....
είχαν αναγκάσει να στρέψουμε  τα μάτια μας προς την Γάζα με το Οδοιπορικό που είχαν κάνει

Δείτε το βίντεο από το οδοιπορικό στη Γάζα

Σύσκεψη υπό τον Σαμαρά για τα προβλήματα των πυρόπληκτων περιοχών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Αντώνη Σαμαρά, με αντικείμενο τα προβλήματα των πυρόπληκτων περιοχών.
Μετείχαν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων των πυρόπληκτων νομών, Αρκαδίας...κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, Αχαΐας, κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Ευβοίας, κ. Παναγιώτης Σίμωσης, Ηλείας, κ. Κων/νος Νικολούτσος, Λακωνίας, κ. Κων/νος Πανδής, Μεσσηνίας, κ. Δημήτριος Αδαμάπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης των Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Κων/νος Μίχαλος.
Από τη Νέα Δημοκρατία μετείχαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, οι Βουλευτές των πυρόπληκτων νομών, κ.κ. Μιχάλης Μπεκίρης, Νίκος Νικολόπουλος, Κων/νος Τζαβάρας, Σίμος Κεδίκογλου, Θανάσης Δαβάκης, Γρηγόρης Αποστολάκος και Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Το άρθρο του Αντώνη Σαμαρά στη Wall Street Journal


Η Ελλάδα θα τα καταφέρει…
Του Αντώνη Σαμαρά
Το 1633, όταν ο Γαλιλαίος υποχρεώθηκε από την Ιερά Εξέταση να ανασκευάσει τις ηλιοκεντρικές απόψεις του, φημολογείται ότι ψιθύρισε:
-- Και όμως κινείται!
Από τότε η φράση αυτή έχει γίνει εμβληματική για όσους υπερασπίζονται την αλήθεια μπροστά σε βαθιά ριζωμένες προκαταλήψεις.
Από την εποχή του Γαλιλαίου, εμείς οι Ευρωπαίοι μάθαμε να αναζητούμε την αλήθεια πέρα από το «προφανές», να ψάχνουμε πέρα από το «επιφανειακό».
Μάθαμε να ψάχνουμε για αίτια όχι για «κακούς», να αναζητούμε απαντήσεις όχι «ενόχους»…

Γ. Μιχελάκης: Γιατί σιωπά ο Βενιζέλος;

«Εάν ο κ. Βενιζέλος ήθελε, πράγματι, να πει αλήθειες, κανένας δεν τον εμπόδιζε, ούτε στα χρόνια της προεκλογικής απάτης του "λεφτά υπάρχουν", ούτε στα καταστροφικά για τη χώρα δύο χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Και, βέβαια, κανένας άλλος δεν τον εμποδίζει σήμερα, παρά μόνο ο εαυτός του.
-          Γιατί σιωπά και δεν λέει την αλήθεια μπροστά στα όσα είπε η κα Βάσω Παπανδρέου, για "εγκλήματα" στη διετία Παπανδρέου που "αποτελείωσαν" τη χώρα; Μήπως γιατί ο ίδιος ως αντιπρόεδρος ήταν βασικός εκτελεστής του μνημονίου ή μήπως γιατί ήταν πρωτεργάτης και προπαγανδιστής της τυχοδιωκτικής εξαγγελίας του δημοψηφίσματος, που όρθιος χειροκροτούσε;
-          Γιατί σιωπά και δεν λέει την αλήθεια μπροστά σε όσα αποκάλυψε ο κ. Παπακωνσταντίνου, για τη συμμετοχή του  στη διαμόρφωση του μνημονίου, όχι μόνο ως κυβερνητικό στέλεχος, αλλά και ως νομικός; Μήπως επειδή ήταν από τους λίγους που ήξεραν τα πάντα και έκρυβαν την αλήθεια από τους πολίτες;
-          Γιατί σιωπά και δεν λέει την αλήθεια μετά τη δήλωση Τόμσεν ότι οι φόροι, οι περικοπές μισθών και οι μειώσεις συντάξεων, "ολόκληρο το πακέτο ανήκει στην κυβέρνηση"; Μήπως γιατί ο ίδιος ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και νομικός, ήταν  συνδιαμορφωτής του πακέτου, που οδήγησε τη χώρα στο τέλμα και τους Έλληνες στην απελπισία;
-          Γιατί σιωπά και δεν λέει την αλήθεια, που υπαινίσσεται ο κ. Γ. Ραγκούσης, μιλώντας για πολιτικό προσωπικό, που «έδειχνε αδικαιολόγητο δισταγμό να πειράξει μικρές ολιγαρχίες»; Μήπως γιατί εντάσσει τον εαυτό του στο ίδιο προσωπικό και ξεχωρίζει ανάμεσα σε εκείνους που, ακόμη και λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, επιδόθηκαν σε ρουσφετολογικές τακτοποιήσεις ημετέρων;».

Γ. Μιχελάκης: «Ο Παπακωνσταντίνου πρέπει να κάτσει στο σκαμνί της Εξεταστικής αντί να ψάχνει τρόπους για να μείνει Υπουργός»

«Αντί να απολογείται ο κ. Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος της χώρας, ζητά και … συγκυβέρνηση.Είναι προκλητικό ο άνθρωπος που πρέπει να κάτσει στο σκαμνί της Εξεταστικής να ψάχνει τρόπους για να μείνει Υπουργός.
Ματαιοπονεί! Και το ξέρει!
Γιατί ο λαός γνωρίζει και θα απαντήσει στις επερχόμενες εκλογές. Τιμωρώντας τους υπαίτιους της σημερινής τραγικής κατάστασης και δίνοντας αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά».


--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 4/05/2012 04:56:00 μμ

Πολύ πλάκα η φώτο του Γιωργάκη στο Facebook!

Δείτε τη:



ΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΨΉΦΙΣΕΙ ,ΟΣΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΨΕΙ ΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΣΟΚ 48,01 % - ΝΔ 26,7% σε μια ακόμη δημόσια υπηρεσία....

 .... στο Δημόσιο πάντα θα επιμένουν ΠΑΣΟΚικά

Στην  Αποκεντρωμένη  Διοίκηση Μακεδονίας –Θράκης (την "κρατική περιφέρεια" όπως τη λέμε συχνά, που έχει περιφερειάρχη τον Θύμιο Σώκο, για να τη διαχωρίσουμε από την αιρετή, που έχει τον Ψωμιάδη επικεφαλής)   διενεργήθηκαν εκλογές  το Σάββατο (31-3-2012), για..

Εντάξει θα τρελαθούμε τελείως: Πολιτική εκμετάλλευση της αυτοκτονίας από την κόρη του αυτόχειρα!

Ενώ ακόμα δεν έχει κηδέψει τον πατέρα της η κόρη του αυτόχειρα έσπευσε να δηλώσει στα ΝΕΑ και στο ΕΧΤΡΑ3 : "Το περιεχόμενο του σημειώματος είναι η φωνή του πατέρα μου, το πολιτικό περιεχόμενο της πράξης του"!!
Θα τρελαθούμε τελείως!
Πράξη πολιτικού περιεχομένου η πράξη κάποιου από τους ευνοημένους της ελληνικής Σύνταξη φαρμακοποιού: 1500 ευρώ.... σύνταξη μαλάκ@ στο ΤΕΒΕ: 350 ευρώ                   Πώληση Φαρμακείου: 200.000 ευρώ... κλείσιμο επιχείρησης ή γραφείου μαλάκ@: τον πούλο .
Σε λίγο θα αυτοκτονήσει και κανένας καρδιοχειρούργος που πάσχει από ανίατη ασθένεια προκειμένου να δώσει το πολιτικό του στίγμα επειδή μπορεί να καταργηθεί το φακελάκι!Έλεος με την εκμετάλλευση...

"Ξεφουσκώνει" ο Καμμένος λόγω... ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος Ζημιά έκανε στους Ανεξάρτητους Έλληνες η ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ

"Κοιλιά" έχουν κάνει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, από την στιγμή που ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως θα συνεργαζόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός οτι οι φίλοι του κόμματος, όπως άλλωστε και η Κ.Ο του προέρχεται από τα δεξιά, αλλά και το γεγονός οτι ο ΣΥΡΙΖΑ πλην της αντιμνημονιακής ρητορικής του είναι ταυτισμένος με πολιτικές ξένες προς τον κόσμο που κινήθηκε προς το κόμμα του Πάνου Καμμένου, έχει δημιουργήσει πολλές διαρροές και περίεργο κλίμα μεταξύ των υποστηρικτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Το θέμα μάλιστα έχει δημιουργήσει και εντός του κόμματος προβληματισμό και αναζητούνται τρόποι για να αναχαιτιστεί η πτωτική τάση μετά τα περί συνεργασίας με το κόμμα του Τσίπρα...

Η αυτογελοιοποίηση ως κοινοβουλευτική και πολιτική πρακτική

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω γράψει τίποτε – πέραν της στενής ειδησεογραφίας – για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής σχετικά με το (φουσκωμένο) έλλειμμα.

Και δεν έγραψα επειδή ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ.

Το πόρισμα μιλά από μόνο του: Η επιτομή της μονομέρειας, καμιά αναφορά στην ταμπακιέρα, καμιά σχέση με τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή, η μεγαλύτερη από όλες τις ντροπές του σίριαλ των (λέμε τώρα) εξεταστικών επιτροπών.

Γιάννης Μιχελάκης : Στο ΠΑΣΟΚ ψάχνουν σωσίβιο

Μιλώντας  στον Real fm ο Γιάννης Μιχελάκης τόνισε ότι το «Πιο σημαντικό και το πιο ουσιαστικό αυτή την ώρα είναι το πως θα βγούμε από αυτή την κατάσταση και να δώσουμε ελπίδα» στο κόσμο. Όσο για τις δηλώσεις Ρέππα  περί  κοινής  κυβερνητικής  πορείας, τόνισε ότι «αυτά τα λέει ο κ. Ρέππας» και  αναφέρθηκε στις αντικρουόμενες δηλώσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι τώρα το ΠΑΣΟΚ ψάχνει για σωσίβιο. Για την  επομένη των εκλογών τόνισε πως αν δεν υπάρχει βιώσιμη κυβέρνηση, δεν μπορεί να μην πας ξανά σε εκλογές» και  επανέλαβε ότι στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία.

 

Σύντροφοι ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα

Αποχωρούν 15 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ   Αποχωρούν 15 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου      του ΠΑΣΟΚ

Με επιστολή τους προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, δεκαπέντε μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος δημοσιοποιούν την.... αποχώρησή τους. Τα 15 μέλη του ΠΑΣΟΚ, που προέρχονται κυρίως από τη νεολαία, τονίζουν ότι άρουν τη στήριξή τους από όσους «τοποθετούν το συμφέρον των δανειστών πάνω από τον αγώνα για καθημερινή επιβίωση του ελληνικού λαού» και δηλώνουν ότι παραιτούνται από τις «αντίστοιχες θεσμικές τους ιδιότητες». Αναλυτικά η επιστολή των 15:

Εντυπωσιακό ξεκίνημα της Κατσέλη στην Πάτρα!

Εντυπωσιακό ομολογουμένως ξεκίνημα σήμερα από την Λούκα Κατσέλη στη Πάτρα όπου σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου "ΑΣΤΗΡ" εγκαινίασε την πορεία της "Κοινωνικής Συμφωνίας" προς τον λαό.

Η συνέχεια στο:  online-pressblog.blogspot.com

Κουκουλόπουλος: Δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια ο συνταξιούχος φαρμακοποιός

ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ  ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΠΕΓΛΙΤΗ
Μια νέα δήλωση, που θα προκαλέσει συζητήσεις, σχετικά με την τραγική αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού, Χρήστου Κωστούλα, χτες στην Πλατεία Συντάγματος, έκανε ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος.
Μετά τις χτεσινές δηλώσεις Μπεγλίτη που δημιούργησαν αρνητικές αντιδράσεις, αφού είπε για τον 77χρονο αυτόχειρα ότι «κανείς δεν ξέρει αν είχε χρέη ή αν του τα έφαγαν τα παιδιά του», ήταν η σειρά του Πάρι Κουκουλόπουλο να τοποθετηθεί στο θέμα της αυτοκτονίας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Ειδικότερα, μιλώντας για το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο Χρήστος Κωστούλας, όπου έγραφε ότι αυτοκτονεί γιατί δεν θέλει να καταλήξει να ψάχνει στα σκουπίδια, ο Πάρις Κουκουλόπουλος είπε μεν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι το συμβάν δημιουργεί αφωνία, περισυλλογή και προβληματισμό, ωστόσο επιχείρησε να ερμηνεύσει το σημείωμα του 77χρονου αυτόχειρα λέγοντας το εξής: «Μιλά στο όνομα πολλών, γιατί προφανώς ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη σύνταξή του, δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια»!

Δεν έμεινε όμως ούτε εκεί, καθώς αμέσως μετά θεώρησε σκόπιμο να αναφερθεί στις... φαρμακευτικές δαπάνες που βαρύνουν το δημόσιο: «Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια»...


"Καλό ταξίδι"...

Ένας συνάνθρωπός μας πάτησε χτες την σκανδάλη και αυτοκτόνησε σε δημόσια θέα, στην πλατεία Συντάγματος. Στο σημείωμα που άφησε πίσω του αναφέρει με σαφήνεια τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την πράξη. Μπορεί να υπήρξαν κι άλλοι λόγοι. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει στο ελάχιστο. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ότι ένας συμπολίτης μας δεν είναι πλέον ανάμεσά μας...

«Θάνατος δεν είναι μόνο να πεθαίνει κανείς, αλλά να ζει χωρίς ελπίδα», είπε ο κ. Σαμαράς και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί του.

Δεν θέλω σήμερα να γράψω κάτι άλλο. Δεν έχω την διάθεση. Θα παρακαλούσα, επίσης τους ένθερμους συζητητές του διαδικτύου να μην μπουν στην διαδικασία να λύσουν σήμερα το ποιος φταίει και το ποιος δεν φταίει. Ας το αφήσουν αυτό για μία άλλη μέρα. Ας αφήσουν απλά ένα μήνυμα. Λίγες λέξεις...

Κι ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πως θα σταματήσουμε αυτή την παράνοια και πως θα αλλάξουμε το κλίμα και την ψυχολογία ενός ολόκληρου λαού...

Θανάσης Μαυρίδης

thanasis.mavridis@capital.gr

Πηγή:www.capital.gr
Ανάρτηση από το  Δεξί X-Trem(i)  

Κλείδωσε η υποψηφιότητα του Γιατρού Γιάννη Βλασερού

Επανερχόμαστε στο θέμα των υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ για το Νόμο Κυκλάδων, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες  το νυν βουλευτή  Παναγιώτη  Ρήγα  θα πλαισιώνουν  σε ότι αφορά τη Νάξο ο Φιλωτίτης – ως ναξιώτες ευχόμαστε να είναι ο μοναδικός υποψήφιος -   διακεκριμένος  ιατρός καρδιολόγος  του Ιπποκράτειου   Νοσοκομείου Γιάννης Βλασερός ,  και σε ότι αφορά τη  Σύρο αυτή του   διευθύνοντος  σύμβουλου  της κρατικής εταιρίας «ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική ΑΕ» Βασίλη  Χανδακά  . Όσο για τις εναπομείναντες δυο θέσεις , σίγουρα η μια πρέπει να καλυφτεί από γυναίκα με επικρατέστερο όνομα    αυτό  της   πρώην  Γενικής Γραμματέως   της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου  κ. Σοφίας  Θεολογίτου  η οποία  αντιστέκεται σθεναρά στο να είναι υποψήφια σε αυτές τις εκλογές. Αξίζει να σημειωθεί ότι γίνετε μεγάλη μάχη για το ΑΝ ΑΥΤΟΣ που  θα συμπλήρωση ως πέμπτος το ψηφοδέλτιο θα είναι από Σύρο η από τη Νάξο .

Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι κουρτίνες


Κοίτα ποιος έχει το θράσος να ομιλεί,  ο άνθρωπος που βόλεψε την μισή Εύβοια με τα λεφτά του Ελληνικού λαού . Μας δουλεύετε κύριε Μαρκόπουλε; Για πόσο ηλίθιους μας έχετε; 

ΤΕΛΟΣ και η Αγάτσα από το ΠΑΣΟΚ!

Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ και η Αρία Αγάτσα!
Η νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανεξαρτητοποιήθηκε, κάτι που σημείωσε με επιστολή της στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο. Μια απόφαση που δείχνει να έχει σχέση και με την σημερινή αυτοκτονία του συνταξιούχου.
Το θέμα είναι πως δεν έχει ενημερώσει σχετικά το ΠΑΣΟΚ, αν και αυτό θα γίνει μέχρι το βράδυ..