slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα δυο νέα εστιατόρια του SeaRocks και Kedros, του πολυβραβευμένου chef Γιάννη Παρίκου στον Αμπελά της Πάρου.

         SeaRocks             Kedros

Δελτίο Τύπου σχετικά με τα δύο νέα εστιατόρια, SeaRocks και Kedros, του πολυβραβευμένου chef Γιάννη Παρίκου στον Αμπελά της Πάρου.
Δύο νέες και πολυσυζητημένες γαστρονομικές αφίξεις στον Αμπελά της Πάρου, με την υπογραφή του Chef Γιάννη Παρίκου

SeaRocks και Kedros: η ανάδειξη της σύγχρονης και διαχρονικής ελληνικής κουζίνας με δημιουργικότητα και εξαιρετικές τεχνικές μέσα από δύο τελείως διαφορετικά μεταξύ τους εστιατόρια..

Παραιτήθηκε ο Τσίπρας – Δεν θα είναι υποψήφιος



Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ



Δεν θα είναι υποψήφιος στην εκλογή νέας ηγεσίας ανέφερε σε δηλώσεις του στο Ζάππειο ο Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο για τον ΣΥΡΙΖΑ…

Θηραϊκή Πολιτεία: Αναγγελία υποψήφιου συμβούλου - Κώστας Ξαγοράρης

 


Ξαγοράρης Κωνσταντίνος

Υδροπωλητής

Καλωσορίζουμε το Κώστα Ξαγοράρη στη Θηραϊκή Πολιτεία, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Κώστας, είναι γνωστός και πολύ αγαπητός στην  κοινωνία της Σαντορίνης, καθώς με το χαρακτήρα και τη δουλειά του μπαίνει καθημερινά στα σπίτια των συντοπιτών του. Υδροπωλητής για πολλά χρόνια, σέβεται και νοιάζεται για αυτό το αγαθό που μεταφέρει, γνωρίζοντας το πόσο πολύτιμο και σημαντικό είναι για το περιβάλλον και τον άνθρωπο, αλλά και πόσο κρίσιμη και επιτακτική είναι η σωστή διαχείριση του.

Κάλεσμα Αδωνη σε Βρουτση για ενημέρωση για τις Μεταρρυθμίσεις που ως Υπουργός Εργασίας είχε δρομολογήσει

Adonis Georgiadis
https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1674051936872538118
Χαρα και συγκίνηση να επιστρέφω στο Υπουργειο που εδωσα την ψυχή μου και χτίσαμε τόσες μεταρρυθμίσεις !

Με τον -πρώτα φίλο- και υπουργό Αδωνη Γεωργιαδη σήμερα στο Υπουργειο αναλύοντας τις μεταρρυθμίσεις που συντελέστηκαν και τις προκλήσεις για το μέλλον .

Ενδεικτικά :

Η εκπομπή «Action Τώρα» κλείνει την τηλεοπτική σεζόν… live από τη Νάξο!

  
Για μία ακόμη φορά η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου πρωτοπορεί στην προβολή της Νάξου μας.

Την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Ιουνίου η δημοφιλής εκπομπή «Action Τώρα» του Action 24, την οποία παρουσιάζουν ο Νίκος Υποφάντης και η Μιλένα Ηλιοπούλου, θα εκπέμψει για τελευταία φορά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και θα το κάνει…

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΟΥ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ- ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2023-2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- 


Από σήμερα 28 Ιουνίου 2023 και ώρα και ώρα 07:00  έως και τις 7 Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59, θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση», όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους  στο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΟΥ ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., για το σχολικό έτος 2023-2024.



Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές», στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Βαγγέλης Κορρές Υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων ΚΚΕ : Το ΚΚΕ και οι εκλεγμένοι βουλευτές του θα δίνουν τη μάχη, στους δρόμους του αγώνα και μέσα στη Βουλή

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΡΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Χαιρετίζουμε τους Ναξιώτες, τις Ναξιώτισσες, γενικά όλους τους Κυκλαδίτες, εργαζόμενους στα νησιά μας, με τους οποίους συμπορευτήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα και κατά τη διπλή προεκλογική περίοδο του Μάη - Ιούνη 2023.

 Η σταθερή εκλογική άνοδος του ΚΚΕ,με 7,7% και 20 βουλευτές, η άνοδος στις Κυκλάδες, το διψήφιο ποσοστό στην ενότητα Δρυμαλιας, η πρωτιά στην Κωμιακή με 35%, δείχνει την ανάπτυξη και το βάθος των δεσμών του με τους νησιώτες, ενώ αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για τους αγώνες απέναντι στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Χαιρετίζουμε όσους παρά τις σημαντικές δυσκολίες και υπονόμευση στο να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα, εργαζόμενους κυρίως νέους, που ξεπέρασαν λόγους οικονομικούς, εργασίας κ.α., και μπόρεσαν να ψηφίσουν.


 Είναι κρίσιμο, με όλους όσους προσέγγισαν το ΚΚΕ όλη αυτή την περίοδο, ανεξάρτητα τι έκαναν στις εκλογές, να συνεχιστεί η συζήτηση, η κοινή δράση γύρω από ζητήματα που μπαίνουν στη ημερήσια διάταξη την επόμενη, για την ανάπτυξη της λαϊκής πάλης του εργατικού - λαϊκού κινήματος.

Συνολικά, μέσα σε έναν αρνητικό πολιτικό συσχετισμό που συνεχίζει να παραμένει, εκφράζεται μια δυναμική ανόδου της εκλογικής επιρροής του Κόμματος που αποτελεί το θετικό στοιχείο και αυτής της εκλογικής μάχης και έχει ευρύτερη απήχηση από την εκλογική της έκφραση.

Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για το λαό.

Το ΚΚΕ θα κάνει από αύριο κιόλας πράξη την δέσμευση του, ότι θα βρεθεί στο μετερίζι μιας 100% μαχητικής, εργατικής, λαϊκής αντιπολίτευσης.

Το ΚΚΕ και οι εκλεγμένοι βουλευτές του θα δίνουν τη μάχη, στους δρόμους του αγώνα και μέσα στη Βουλή, απέναντι σε κάθε αντιλαϊκό νομοσχέδιο, θα είναι η φωνή του λαού απέναντι σε αυτόν τον συνολικά αρνητικό πολιτικό συσχετισμό.

Η παρουσία στη Βουλή του ακροδεξιού και φασιστικού χώρου, που οι ρίζες του βρίσκονται βαθιά μέσα στο σύστημα και στο κράτος, είναι αναμφίβολα ακόμα μια αρνητική εξέλιξη αυτών των εκλογών. Επιβεβαιώνεται ότι ο φασισμός - ναζισμός εξαιτίας του χαρακτήρα του, δεν αντιμετωπίζεται ουσιαστικά με κάποιες νομοθετικές παρεμβάσεις, αλλά είναι υπόθεση του ίδιου του εργατικού - λαϊκού κινήματος και σε αυτήν την κατεύθυνση το ΚΚΕ θα συνεχίσει να παλεύει , όπως το έκανε και όλο το προηγούμενο διάστημα.

Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη με όλους τους εργαζόμενους νέους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τα αδιέξοδα της σοσιαλδημοκρατίας και των άλλων αστικών κομμάτων, για να ξανά δυναμώσουμε την ελπίδα.

Η απάντηση βρίσκεται στην ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης της κυρίαρχης αστικής πολιτικής, του ταξικού της χαρακτήρα, που δεν ψάχνει νέους σωτήρες από κυβερνητικές εναλλαγές, του ρεύματος που αναζητά λύση στα σημερινά προβλήματα μέσα από τον οργανωμένο αγώνα, τη συμμετοχή στο κίνημα, τη συλλογική δράση, την ταξική πάλη.


Βαγγέλης Κορρές

Υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων ΚΚΕ


Γιάννης Βλασερος : Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Κυκλαδίτες που στήριξαν το Πασοκ και εμένα . Ο αγώνας συνεχίζεται. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην κυβέρνηση

 Οι εκλογές της 25 Ιουνίου έληξαν με ευρεία νίκη της ΝΔ που της εξασφάλισε αυτοδύναμη κυβέρνηση. Να την συγχαρούμε και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στην διακυβέρνηση της χώρας.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Κυκλαδίτες ψηφοφόρους οι οποίοι και σε αυτές τις εκλογές με την ψήφο τους αύξησαν την δύναμη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. του ψηφοδελτίου του  οποίου είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής.

 Δυστυχώς ο στόχος της παράταξης μου να εκλέξει βουλευτή Κυκλάδων δεν επετεύχθη και η εκλογή μονοκομματικής κοινοβουλευτικής ομάδας  χωρίς αντιπολιτευόμενο βουλευτή δεν βοηθάει στην λύση των συσσωρευμένων προβλημάτων των νησιών.

 Προσωπικά τιμώντας τις χιλιάδες ψήφους των συμπολιτών που με ψήφισαν δηλώνω ότι από κάθε θέση θα παλέψω για τα συμφέροντα του τόπου.

 Ο αγώνας συνεχίζεται.