slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Απεραθίτικου Συλλόγου,
Ο νέος χρόνος ξημέρωσε με ελπίδα, χιόνια κι εκλοές. Αναλύσεις, υποψηφιότητες, κονταρομαχίες, κρίση και δως του…
Το θετικό είναι πως έχομε ένα λόγο να πάμε στο χωριό χειμωνιάτικα και πολλούς λόγους να βρεθούμε στην Αθήνα.
Πρώτο ραντεβού η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Επειδή νοσταλγήσαμε τη γεύση της απεραθίτικης βασιλόπιτας, ξέρετε εκείνη με το πορτοκάλι και τη ρακή, σκεφτήκαμε για φέτος να κόψομε πίτες από τα χεράκια των μανάδων, των αδερφών, αξαδερφών και φιλεναδών μας. Όποια (ή όποιος, γιατί όχι;),

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο - Σάββατο 17/1




Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του ψηφοδέλτιου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για τις Κυκλάδες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 17 Ιανουαρίου και ώρα 14:00.

Τα σπαει ολα στο διαδυκτιο το 10ευρω της ΡΑΧΗΛ!!!

EKTAKTO: Συνελήφθησαν 15 άτομα εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του Ξηρού!



Επειτα από εκτεταμένη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας με ταυτόχρονες εφόδους σε πολλά σημεία της Αθήνας συνελήφθησαν 15 άτομα που κατηγορούνται για εκβιασμούς καταστημάτων και δεκάδες βομβιστικές επιθέσεις.
Οι άνδρες της ΕΛΑΣ με ταυτόχρονες εφόδους αιφνιδίασαν και συνέλαβαν τους κατηγορούμενους για τις βομβιστικές επιθέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 15 συλληφθέντες θεωρούνται μέλη της λεγόμενης ομάδας Βλαστού. Οπως έχει προκύψει από τα

Βενεζουέλα: «Περιμένοντας στην ουρά», το νέο επάγγελμα που κάνει θραύση...

Ένα νέο επάγγελμα έχει κάνει την εμφάνισή του το τελευταίο διάστημα στη Βενεζουέλα που μαστίζεται από την έλλειψη βασικών αγαθών: Η αναμονή στην ουρά!

Η 22χρονη μητέρα δύο μικρών κοριτσιών Κρισμπέλ Βιγιαροέλ στέκεται με τις ώρες στην ουρά για να αγοράσει προϊόντα για άλλους, οι οποίοι με τη σειρά της την ανταμοίβουν για την ώρα που πέρασε όρθια.

«Κάθε μέρα πρέπει να ξυπνήσω στις 2 τα ξημερώματα και να μάθω από φίλους που

ΑΕΔ: Και ηλεκτρονικά η ανανέωση της κάρτας ανεργίας


Με βάση τα καινοτόμα ηλεκτρονικά «εργαλεία» του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι μη επιδοτούμενοι άνεργοι και οι δικαιούχοι των λοιπών παροχών, πλην της τακτικής επιδότησης ανεργίας, του επιδόματος μακροχρονίως ανέργων και του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, μπορούν να ανανεώνουν τα δελτία ανεργίας και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για όλες τις λοιπές παροχές χωρίς να προσέρχονται στα ΚΠΑ2 του Οργανισμού, αλλά με απλά «βήματα» μέσω της ιστοσελίδας

Αμερικανική ιστοσελίδα «υμνεί» 10 ελληνικές παραλίες - Ανάμεσα τους και την Πλάκα

«Ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες είναι γνωστοί για την αυτοπεποίθησή τους, είναι γιατί προέρχονται αναμφισβήτητα από το πιο όμορφο μέρος του κόσμου», είναι ο πρόλογος του άρθρου της δημοφιλούς αμερικανικής ιστοσελίδας, TheRichest.com, για την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα το άρθρο περιλαμβάνει μια λίστα με τις 10 πιο όμορφες ελληνικές παραλίες.
«Η Ελλάδα είναι γνωστή για πολλά πράγματα: την ιστορία, τον πολιτισμό, τη θρησκεία, την παράδοση, το φαγητό, τις εκκλησίες, τη νυχτερινή ζωή, την αρχιτεκτονική και πολλά άλλα.  Λέγεται ότι όταν ο Θεός δημιούργησε την Ελλάδα, ράντισε τη χώρα με ωραία νερά. Με πάνω από έξι χιλιάδες νησιά, η Ελλάδα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς χώρες του κόσμου και για καλό λόγο», αναφέρει η αρθρογράφος, Katina Goulakos.
Μπορεί να είμαστε στο μέσον του χειμώνα, πάρτε όμως λίγο καλοκαιρινό αέρα...

Βίντεο από την συνέντευξή του κ.Γιώργου Βακόνδιου στο Οικονομικό κανάλι SBC


Σε δίκη 16 άτομα για τα σκάνδαλα σε Μύκονο, Άνδρο

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, στέλνει ο αντιεισαγγελέας Εφετών Αιγαίου, ξενοδόχους, πολεοδόμους και μηχανικούς για τη σκανδαλώδη υπόθεση με τα πολυτελή αυθαίρετα ξενοδοχεία και παραθεριστικά συγκροτήματα της Μυκόνου και της Άνδρου, η οποία ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο με....

Σεισμός έγινε αισθητός στην Αττική


Σεισμός έγινε αισθητός στην Αττική - ΤΩΡΑ
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Αθήνα πριν απο λίγα λεπτά. Η δόνηση είχε επίκεντρο την Αττική ενώ σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου Αθηνών ήταν μεγέθους 3,3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Αθήνα...

Με μεγάλη συμμετοχή το κάλεσμα του ΚΚΕ Νάξου


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/1/2015 στην Κωμιακή, η παρουσίαση του καλέσματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις εκλογές, με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Την εισήγηση και την παρουσίαση έκανε η Φωτεινή Παγούνη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στις Κυκλάδες. Μετά την παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση με τον κόσμο.

Η υποψήφια βουλευτής, στα πλαίσια της παρουσίασης του καλέσματος του ΚΚΕ προς το λαό για τις......

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2015 ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΝΟΕΣ



Σας προσκαλούμε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου και ώρα 8:00 το απόγευμα στην καθιερωμένη ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας που θα λάβει χώρα στο παραδοσιακό εστιατόριο «Τζώννης» στο Σαγκρί.
Μετά την κοπή της πίτας με δώρα έκπληξη, θα ακολουθήσει μουσική βραδιά προσφορά του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ.