slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «Φωνές» στον ΣΥΡΙΖΑ και για άλλον υπουργό -Θέτουν ζήτημα για τον Μάρκο Μπόλαρη


Δεν πρόλαβε να ορκιστεί καλά καλά η νέα κυβέρνηση και τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τα πρόσωπα που επέλεξε.
Πέρα από το ζήτημα με τον Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος παραιτήθηκε, στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν φωνές και για ένα ακόμη στέλεχος του νέου υπουργικού συμβουλίου, τον Μάρκο Μπόλαρη.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Δικαιωμάτων του

ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Οι μυστικές δημοσκοπήσεις για την ηγεσία της ΝΔ - Ποιος είναι το φαβορί

 
Με το που άνοιξε θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία, μετά την ήττα στις εκλογές, είδαν το φως της δημοσιότητας και οι μυστικές δημοσκοπήσεις προκειμένου να μετρηθεί η απήχηση των υποψηφίων αρχηγών στην κομματική βάση.
Σύμφωνα με τις «γαλάζιες» μυστικές μετρήσεις, τις οποίες αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης»:

Ο Π. Καμμένος… παραίτησε τον Δ. Καμμένο


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του στο Twitter, προανήγγειλε την παραίτηση του Δ. Καμμένου, μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων.
“Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των

Μεϊμαράκης: Το προσφυγικό είναι μία βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, τόνισε οτι “το προσφυγικό είναι μία βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί”, μετά το τέλος της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Τζόσεφ Ντάουλ, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου έγινε συζήτηση για το μεγάλο μεταναστευτικό και προσφυγικό πρόβλημα.
“Ολοκληρώθηκε η Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Συμφωνήσαμε για μια καταρχήν

ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ Από τον Ιούνιο το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο είχε ενημερώσει βουλή και κόμματα για τα αντισημιτικά παραληρήματα του Καμμένου


Μετά από το σάλο που προκάλεσε η υπουργοποίησή του και η επαναφορά στη δημοσιότητα των αντισημιτικών και ρατσιστικών σχολίων που είχε κάνει παλιότερα στα social media, ο Αλέξης Τσίπρας εξετάζει την αποπομπή του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση.
Ομως, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο είχε ζητήσει από τον Ιούνιο κιόλας από την πρόεδρο της βουλής και τα κόμματα να αποδοκιμάσουν μία από τις συγκεκριμένες αναρτήσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, η οποία είχε προκαλέσει τεράστιο σάλο αλλά και τη σύγκρουσή του με την Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία είχε εκδώσει ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, στην οποία τονιζόταν ότι η

20 χρόνια Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης Φ.Φλώρακα στη Νάξο


Τα 20 δημιουργικά χρόνια του γιορτάζει το Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης της Φιλίππας Φλώρακα στη Νάξο με έκθεση που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Φουαγιέ του Δημαρχείου, ενώ το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια αστρονομική βραδιά. Δείτε αναλυτικά...

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ καλωσορίζει την Εμιλία Μιλοβάνοβιτς

 
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. καλωσορίζουν στις τάξεις του συλλόγου, την αθλήτρια Emilija Milovanovic...

ΚΛΑΙΩ ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ :Χαμηλότερες συντάξεις για όλους από το 2016


Του Γιώργου Γάτου
Νέο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων για όλους «κλειδώνει», μαζί με τις ενοποιήσεις των Ταμείων, η κυβέρνηση, με «οδηγό» το πόρισμα της Επιτροπής «σοφών» που κατατίθεται στη νέα ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Η Επιτροπή (η οποία συνεδρίασε χθες παρουσία του Γ. Κατρούγκαλου) αποφάσισε να καταθέσει την επόμενη εβδομάδα ολοκληρωμένες τις τέσσερις προτάσεις οι οποίες έχουν διατυπωθεί, προβλέποντας, οι τρεις από αυτές, τη δομική αλλαγή του Ασφαλιστικού (χορήγηση εθνικής σύνταξης και ανταποδοτικής, με ατομικές μερίδες για κάθε ασφαλισμένο ή ακόμη και μόνο μιας εθνικής σύνταξης μέσω της

Τρωει Πορτα ο Πορτα -Πορτα Θύελλα: Ο Τσίπρας απειλεί να διώξει τον Δημήτρη Καμμένο


Αρχισαν τα όργανα: Οι πρώτες γκρίνιες από τους «κομμένους» των ΑΝΕΛ που μένουν εκτός κυβέρνησης

ΕΞΑΛΛΕΣ οι  ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ-ΞΟΥΛΙΔΟΥ
 
Πριν καν ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, άρχισαν τα... όργανα από τους ΑΝΕΛ.

Βουλευτές και μέλη του κυβερνητικού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα, αντιδρούν έντονα από το γεγονός ότι «κόβονται» όπως αναφέρουν όλες οι συγκλίνουσες πληροφορίες, από υπουργικούς θώκους.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη αντέδρασε έντονα.

ΝΔ: Ανακύκλωση παλιών προσώπων στα ίδια υπουργεία, με άλλα ονόματα

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Βρούτσης για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ: Μια του ψεύτη, δυο του ψεύτη…


Σχόλιο στο Twitter για τη νέα νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές έκανε ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο βουλευτής της ΝΔ εκτιμά πως και οι δύο εκλογικές νίκες του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζονται σε ψεύτικες υποσχέσεις.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

Ευχές Πέτρου Ραουζαίου για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά


Eν όψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς σε όλα τα σωματεία ,υγεία, δύναμη ,ευημερία και παραγωγικότητα ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους.

Πρωτίστως στους παράγοντες και τους προπονητές που κρατούν όρθια τα σωματεία μας παρά τις δυσμενείς συγκυρίες, στο δυσκολότερο νομό και ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της επικράτειας να συνεχίσουν να προσφέρουν ,και να προάγουν την ευγενή άμιλλα και τον υγιή συναγωνισμό. Ομοίως στους ποδοσφαιριστές που κάθε χρόνο αγωνίζονται ανιδιοτελώς, προσφέροντας θέαμα στον φίλαθλο κόσμο των Κυκλάδων, εύχομαι να είναι μια ομαλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς .

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση – Όλα τα ονόματα (BINTEO)


Ανακοινώθηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα. Η ορκωμοσία των μελών του υπουργικού συμβουλίου θα γίνει την Τετάρτη στις 10:30 πμ, καθώς ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να αναχωρήσει στη συνέχεια για τις Βρυξέλλες, όπου λαμβάνει χώρα η έκτακτη σύνοδος Κορυφής για το Μεταναστευτικό.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Δήλωση της Κατερίνας Μονογυιού για το εκλογικό αποτέλεσμα


Η απόφαση των πολιτών στις Κυκλάδες και σε όλη την Ελλάδα να στηρίξουν τον Σύριζα είναι απόλυτα σεβαστή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Κυκλαδίτες που στήριξαν την Νέα Δημοκρατία και τον έντιμο αγώνα του Προέδρου Βαγγέλη Μειμαράκη.

Η παράταξη μας εκφράζει ένα μεγάλο μέρος των πολιτών και θα