slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σύνδεσμος των εν Αθήναις Ηρακλειατών Σύνδεσμος των εν Αθήναις Ηρακλειατών : Βασιλόπιτα του Συνδέσμου μας την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 στον ζεστό και φιλόξενο Ναό του Αγίου Βασιλείου - Αγίου Δημητρίου.

Σε κλίμα κατάνυξης και χαράς υποδεχτήκαμε το νέο έτος, κόβοντας την Βασιλόπιτα του Συνδέσμου μας την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 στον ζεστό και φιλόξενο Ναό του Αγίου Βασιλείου - Αγίου Δημητρίου.
Την πίτα ευλόγησε ο αγαπητός φίλος του Συνδέσμου μας πατήρ Αναστάσιος, συνοδευόμενος από τον συμπατριώτη μας ιεροψάλτη ΓΑΒΑΛΑ Χρήστο.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύνδεσμος μας βράβευσε τους επιτυχόντες φοιτητές στις Ανώτατες Πανεπιστημιακές Σχολές της χώρας μας:
1. ΧΙΩΤΙΝΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)
2. ΚΑΡΑΝΤΙΝΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ)
τους ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο.
Παρόντες για να ανταλλάξουμε ευχές ήταν οι βουλευτές Κυκλάδων της ΝΔ ΦΟΡΤΩΜΑΣ Φίλιππος και ΚΑΦΟΥΡΟΣ Μάρκος, ο βουλευτής Νοτίου Τομέα ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Παύλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ΚΑΠΙΡΗΣ Μιχαή

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη

 


«Η εμπιστοσύνη που επέδειξαν προς το πρόσωπό μου οι Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι που αποτελούν το εκλεκτορικό σώμα της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), εκλέγοντάς με στο Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή.

Αυτή η ατομική διάκριση είναι προϊόν του συνολικού έργου που έχουν παράξει οι συνάδελφοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και πρωτίστως ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Πρόσκληση στην Ημερίδα - Τουρισμός & Αειφόρος Ανάπτυξη


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ)

σας προσκαλεί στην Ημερίδα

 
«ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΑΕΙΦΟΡΙΑ»

 
την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024
και ώρα 09:30 - 15:30,
στο Μουσείο Ακρόπολης.

Τουρισμός & Αειφόρος Ανάπτυξη

Συνάντηση Γ. Βρούτση με τον Πρέσβη του Κατάρ

photo1a 14-02-24O αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης συναντήθηκε με τον Πρέσβη του Κατάρ, Ali khalfan Al-Mansouri παρουσία του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά και συζήτησαν την προοπτική μίας γενικότερης συνεργασίας των δύο χωρών σε αθλητικό επίπεδο.

Ο Πρέσβης απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στον κ. Βρούτση για να επισκεφτεί επίσημα το Κατάρ και να συνομιλήσει με τον ομόλογό του για το ενδεχόμενο συμπράξεων σε αθλητικές εκδηλώσεις.
«Είμαστε διαθέσιμοι για συνέργειες, πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη του αθλητισμού αλλά και την προαγωγή των αξιών του μέσα από δράσεις που από κοινού θα συμφωνηθούν», είπε μεταξύ άλλων ο Υπουργός, ενώ ο κ. Al-Mansouri υπογράμμισε: «Η Ελλάδα με την ιστορία της είναι πολύτιμη σύμμαχος και είναι κεντρική βούληση να αναπτυχθούν οι μεταξύ μας αθλητικές σχέσεις».

H αύρα του στρατηγού Ότο «πλημμύρισε» το Υπουργείο Αθλητισμού

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης δέχτηκε στο γραφείο του τον Ότο Ρεχάγκελ, τον Ομοσπονδιακό προπονητή της θρυλικής Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου του 2004, που κατέκτησε το Euro, γράφοντας την πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας της.


Η επίσκεψη του Γερμανού τεχνικού στην Ελλάδα συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 20 ετών από το μεγάλο άθλο του EURO 2004, και ο Yπουργός θέλησε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.