slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καταρτίστηκε το οργανόγραμμα και η γενική διάρθρωση του Αναπτυξιακού Οργανισμού Περιφέρειας Ν. Αιγαίου «Κ2» Α.Ε.


Ο Νικόλαος Μπόνης Διευθύνων Σύμβουλος της «Κ2» Α.Ε.


Αντικείμενο της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του Αναπτυξιακού Οργανισμού Περιφέρειας Ν. Αιγαίου «Κ2» Α.Ε. ήταν η  ψήφιση του οργανογράμματος καθώς και η γενική διάρθρωση του οργανισμού.

 

Συνακολούθα, ορίστηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος και οι εκτελεστικοί διευθυντές των επιμέρους διευθύνσεων, ως εξής:

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Τρία (3) χρόνια μετά την άθλια " Συμφωνία των Πρεσπών ": Εκατόν εβδομήντα (170) παραβιάσεις της από τους Σκοπιανούς και νέες προκλήσεις τους στο EURO 21.....!

 Συμπληρώνονται τρία (3) χρόνια από τη κύρωση της ζημιογόνας για τα Εθνικά μας Δίκαια και Αξίες "Συμφωνίας των Πρεσπών". Με ευθύνη της κυβέρνησης Τσίπρα αναγνωρίστηκε και παραχωρήθηκε με απαράδεκτο τρόπο στους Σκοπιανούς :το όνομα της Μακεδονίας, γλώσσα, ιστορία και οικονομικά προνόμια που δεν δικαιούνταν. 
Η "συμφωνία" βρήκε τον Ελληνικό λαό να διαμαρτύρεται μαζικά γιατί ήταν επώδυνη και προσβλητική για τον τόπο μας. 
Τρία (3) χρόνια μετά.... 
Οι Σκοπιανοί έχουν παραβιάσει εκατόν εβδομήντα (170) φορές τη "Συμφωνία "σύμφωνα με τις καταγγελίες που έκαναν επίσημα τα

Κώστας Μπακογιάννης: Η ανάρτησή του για τη βεβήλωση του μνημείου του Νεκτάριου Σάββα

 Πράξη ανίερη χαρακτήρισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, τη βεβήλωση του μνημείου του δολοφονημένου από τρομοκράτες αρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα.


Σε ανάρτησή του στα social media, ο κ. Μπακογιάννης, αναφερόμενος στο περιστατικό επεσήμανε ότι "ο φανατισμός, το μίσος και η τυφλή βία δεν έχουν θέση στην Αθήνα. Είναι λίγοι και είμαστε πολλοί".

Tο "ευχαριστώ" του Δημάρχου, Δημήτρη Λιανού σε όσους βοήθησαν και αποφύγαμε τα χειρότερα

Μπορεί να είναι εικόνα φωτιά και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροιΗ Νάξος σήμερα ήρθε αντιμέτωπη με δύο πύρινα μέτωπα. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης και τον σωστό συντονισμό αποφύγαμε τα χειρότερα…