slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επικοινωνία Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη με Υπουργούς Ρέππα & Σκανδαλίδη & Συνάντηση με αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών

Με την αναπληρώτρια Υπουργό Εσωτερικών, Φώφη Γεννηματά, θα συναντηθεί αύριο στις 10.00, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης. Αντικείμενο της συνάντησης είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και αφορούν στην υποστελέχωση των υπηρεσιών,  Για θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης συζήτησαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης και ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Ρέππα. Επίσης ο κ. Μαχαιρίδης είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη αναφορικά με την πορεία των έργων λιμνοδεξαμενής Λέρου και των φραγμάτων Λύρου-Καρπάθου και Κρητηνίας.




Με την αναπληρώτρια Υπουργό Εσωτερικών, Φώφη Γεννηματά, θα συναντηθεί αύριο στις 10.00, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης.
Αντικείμενο της συνάντησης είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και αφορούν στην υποστελέχωση των υπηρεσιών, το μέλλον των Περιφερειακών Ενοτήτων (πρώην Επαρχεία), το ενιαίο βαθμολόγιο – μισθολόγιο, καθώς επίσης και την κάλυψη των δαπανών μετακίνησης των αιρετών και των υπαλλήλων της Περιφέρειας για τις ανάγκες των υπηρεσιών.

Για θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης συζήτησαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης και ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Ρέππα. Ο Περιφερειάρχης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό δεσμεύτηκε ότι θα στείλει του στείλει άμεσα τις προτάσεις του για το επιτελικό κράτος.

Επίσης ο κ. Μαχαιρίδης είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη αναφορικά με την πορεία των έργων λιμνοδεξαμενής Λέρου και των φραγμάτων Λύρου-Καρπάθου και Κρητηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: