slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

" Είσαι πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ; Διορίσου εσύ & η φαμίλια σου και άσε τους άλλους να μεταναστεύουν."

" Ουσιαστική η στήριξη που παρέχει ο  ΣΥΡΙΖΑ στις οικογένειες των μακροχρόνια ανέργων στελεχών του "

Τελικά σε αυτό τον τόπο η ελπίδα για διορισμούς στο δημόσιο, πάντα πεθαίνει τελευταία.
Αυτή είναι η "μαγική" λύση για την καταπολέμηση της ανεργίας ημετέρων,  φίλων και συγγενών των πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Άλλωστε το ηθικό πλεονέκτημα της πρώτης φοράς αριστεράς δίνει το δικαίωμα στην προοδευτική κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να τολμά να διορίζει με γεωμετρική πρόοδο όχι μεμονωμένα στελέχη και συγγενείς αλλά ολόκληρες φαμίλιες.
Γι' αυτό τις προηγούμενες μέρες η κυβέρνηση "φρόντισε" να

Το ανώτερο στάδιο του ΣΥ-ΡΙΖΑϊσμού είναι η δικτατορία του ΔΙΟ-ΡΙΖΆτου

Μετά τις αποκαλύψεις για το διορισμό της συζύγου του ξαδέρφου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Δημόσιο αλλά και των μελών της ......

Πανναξιακος Α.Ο. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Παλαιμάχων & ΑκαδημιώνΗ διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο. μαζί με το Σύνδεσμο Παλαιμάχων του του Πανναξιακού ΑΟ καθώς και αυτή των ακαδημιών του προσκαλούν όλους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας τους για το 2016 την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στο μπάρ Da Costa στις 19:30....

Ν. Σέργης: Φιλοδοξούμε ότι το Υδατοδρόμιο Νάξου θα είναι ένα από τα πρώτα αδειοδοτημένα υδατοδρόμια στις Κυκλάδες!

Το υδατοδρόμιο Νάξου (ιδιοκτησίας του Λιμενικού Ταμείου Νάξου) συμπεριλαμβάνεται στο συνολικό σχεδιασμό δημιουργίας δικτύου υδατοδρομίων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Η Νάξος θα αποτελέσει μαζί με τη Σύρο και την Αμοργό τα τρία πρώτα υδατοδρόμια που θα αδειοδοτηθούν στην περιοχή των Κυκλάδων υπό την ομπρέλα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Για τα υδατοδρόμια Νάξου και Αμοργού έχουν υπογραφεί ήδη οι συμβάσεις παροχής υπηρεσιών αδειοδότησης υδατοδρομείων, ανάμεσα στην εταιρία «Ελληνικά Υδατοδρόμια» και την περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Ειδικότερα, για τα υδατοδρόμια Νάξου και Αμοργού έχει ήδη ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος της πορείας αδειοδότησης τους, καθώς και τα προβλεπόμενα από το νόμο 4146/13, εγχειρίδια έχουν ήδη εκπονηθεί από την εταιρία «Ελληνικά Υδατοδρόμια» και κατατεθεί στη συνέχεια στο Δ.Λ.Τ. Νάξου...

Μεγαλόπνοο και υψηλού κόστους το έργο της «Σιδηροδρομικής Εγνατίας»


Της Άντζελας Πεΐτση

Ένα μεγαλόπνοο και φιλόδοξο σχέδιο, αυτό της «Σιδηροδρομικής Εγνατίας», το κόστος του οποίου αναμένεται να αγγίξει ή και να ξεπεράσει τα 5 δις ευρώ, έφερε στην επιφάνεια αλλά και γνωστοποίησε στις προθέσεις του για να το ξεκινήσει, ο Υπουργός Μεταφορών – Υποδομών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης. Αναμένεται να καλύψει το σύνολο των νομών, που αυτή τη στιγμή

Ένα «κορίτσι του Columbia» αναπληρώτρια διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της ΝΔ


Η αρμοδιότητά της θα είναι τα Περιφερειακά και Ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε
Η Κύρα Κάπη είναι από τη νέα γενιά των στελεχών της ΝΔ που ταιριάζει στο προφίλ που θέλει να προσδώσει ο πρόεδρος της ΝΔ, αν βέβαια ξεφύγει από τις εσωτερικές ισορροπίες«Ένα κορίτσι του Columbia» όπως αναφέρει η σύντομη παρουσίασή της στην ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού «Εasy», διόρισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην θέση της αναπληρώτριας διευθύντριας του Γραφείου της ΝΔ κάτω από τον παλιό και δοκιμασμένο Μακάριο Λαζαρίδη.
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του κόμματος η αρμοδιότητα της κας Κάπη θα είναι τα

Συντήρηση σχολείων Νάξου; 427.000 ευρώ από Περιφέρεια


NIKLIANOS
Αυτή μάλιστα είναι βοήθεια. Σε μία προσπάθεια η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να λύσει προβλήματα των οικείων της Δήμων σε θέματα σχολικών υποδομών προχωρεί σε Προγραμματικές συμβάσεις και ανοίγει το ταμείο της. Και σήμερα (18/01) στο Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Ερμούπολη Σύρου εγκρίθηκε η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για το έργο «Συντηρήσεις – Επισκευές σχολικών κτιρίων», προϋπολογισμού 427.000,00 € για τα πέντε νησιά του Δήμου. Πως διαχωρίζεται το ποσό αυτό;

Τη δική της απάντηση στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που σχολίασε την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κωστή Χατζηδάκη στη θέση των αντιπροέδρων, δίνει η ΝΔ κάνοντας λόγο για «χαμηλού επιπέδου ανακοινώσεις και πανικό».
Πιο συγκεκριμένα η ΝΔ, αναφέρει: «Οι αλλεπάλληλες, χαμηλού επιπέδου, ανακοινώσεις πανικού και έλλειψης ψυχραιμίας της

Αδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ


Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται αντιπρόεδροι του Κόμματος ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης, με αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με αρμοδιότητα το συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου.Δύο αντιπροέδρους περιλαμβάνει το

Καινούργια «βαφτίσια» από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ: Ονομάζουν την έφοδο στο Κράτος… αποκομματικοποίηση!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Για… κατάργηση της κομματοκρατίας τόλμησε να μιλήσει ο κ. Τσίπρας, αν και από την επομένη της «πρώτης φορά αριστερά» ο ίδιος και ο μόνιμος κυβερνητικός εταίρος του πραγματοποίησαν πραγματική έφοδο στο Κράτος, μοιράζοντας υπουργεία και υψηλόβαθμες θέσεις σε συγγενείς και φίλους, με απλή επίδειξη της… συγγενικής ή κομματικής ταυτότητάς τους.
Ο κατάλογος είναι μακρύς, βοά ο κόσμος εδώ και έναν χρόνο, αλλά ενδεικτικά υπενθυμίζουμε – και ας μην προσπαθήσουν να διαψεύσουν, καθώς όλα είναι δημοσιευμένα με ονοματεπώνυμα:
-Ο εξάδελφος του πρωθυπουργού διορίστηκε γενικός γραμματέας διεθνών οικονομικών σχέσεων στο υπουργείο των Εξωτερικών και χθες αποκαλύφθηκε πως η σύζυγός του τοποθετήθηκε ως μετακλητή στο γραφείο του κ. Σπίρτζη.
-Σύζυγοι καταλαμβάνουν θέσεις υπουργών στην ίδια κυβέρνηση.
Αδελφοί έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις συμβούλων σε υπουργεία.
-Σύζυγοι και σύντροφοι υπουργών έχουν τοποθετηθεί σε προεδρικές θέσεις οργανισμών και σε

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου η εξέτασης του αιτήματος της ΟΝΑΣ


Το  αρμόδιο Πρωτοδικείο Αθηνών όρισε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου ως ημερομηνία διεξαγωγής της εξέτασης του αιτήματος που υποβλήθηκε για καθορισμό διοικητικού συμβουλίου της ΟΝΑΣ με μοναδικό σκοπό τη διεξαγωγή εκλογών για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Άδωνης Γεωργιάδης εναντίον Παναγιώτη Καμμένου: «Το πολιτικό του τέλος είναι κοντά». Νέος γύρος αντιπαράθεσης. Και βολές κατά του υφυπουργού Τέρενς Κουίκ.


Γράφτηκε από τον NonPaperNews
Όλες οι νέες δημοσκοπήσεις δίνουν στους Ελεύθερους Έλληνες ποσοστό γύρω στο 2%, δηλαδή ότι το κόμμα δεν μπαίνει στη Βουλή.
Ο Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ακολουθούν την πτωτική πορεία, τη δημοσκοπική συρρίκνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Τι δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως προέδρου της ΝΔ
Στις πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στη

Οικογενειακοί διορισμοί πρόκληση που ξεπερνούν τα όρια της πολιτικής αλητείας


Με την πρώτου βαθμού συγγένεια στο βιογραφικό τους, ο αδελφός και η μητέρα του νέου γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλου «βολεύτηκαν» άμεσα στο πρωθυπουργικό γραφείο και στο υπουργείο Υγείας – Το οργίο οικογενειοκρατίας προκαλεί όλους τους πολίτες, ακόμη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ
«Ελα πάλεψε μαζί μας στο δρόμο της φωτιάς / για κάθε ένα ρουσφέτι που ζητάει τη σιωπή σου». Εν ριπή οφθαλμού ξεθώριασαν οι στίχοι που τραγουδούσε ο οργισμένος ράπερ…

Μύδροι Ραουζαίου κατά Ρ. Φρέρη: "Ποιες ομάδες είναι φωτοβολίδες κ. Φρέρη;;"


Άμεσες αντιδράσεις προκάλεσε η πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Ρένος Φρέρης, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Χίου, με το δραστήριο μέλος του συνδυασμού της μειοψηφίας, κ. Πέτρο Ραουζαίο, να εξαπολύει δριμεία επίθεση τόσο κατά του ίδιου του κ. Φρέρη όσο και της υπόλοιπης διοίκησης της ένωσης. Πέρα από την επιμέρους κριτική, αυτό που φαίνεται να εξόργισε τον κ. Ραουζαίο είναι ο χαρακτηρισμός "φωτοβολίδα" που απέδωσε ο κ. Φρέρης σε ορισμένες ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Ραουζαίου:

Με αφορμή την συνέντευξη , που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ. κ. Φρέρης στη ραδιοφωνική εκπομπή " Αλήθεια της Χίου", και στον δημοσιογράφο κ. Σταυρακάκη Δημήτρη, θα ήθελα να σταθώ σε και να σχολιάσω - καυτηριάσω κάποια σημεία - τοποθετήσεις του Προέδρου κ. Φρέρη ,όπου μου έκαναν ιδιαίτερη και αλγεινή εντύπωση.
Το πρώτο σημείο , έχει να κάνει εκεί όπου ο δημοσιογράφος αναφέρεται προς τον κ. Φρέρη για τις δυσκολίες μετακινήσεων των ομάδων στο νομό μας και φέρει συγκεκριμένα ως παράδειγμα την δυσκολία μετακίνησης της ομάδας της Άνδρου (ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ Ο.Φ.) στην Μήλο, για να αγωνιστεί , όπου αναφέρει ότι χρειάζεται 3 ημέρες μετακινήσεων 2 διανυκτερεύσεις και περίπου 2 χιλιάδες ευρώ , και φυσικά ο κ. Φρέρης το παραδέχεται το γεγονός αυτό και αναφέρει συγκεκριμένα , "ότι αυτό συνέβη την αγωνιστική που μας πέρασε με την ομάδα του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ, για να πάει να αγωνιστεί με τον ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ , σήμερα λέει είναι Δευτέρα 11 του μηνός και τώρα φτάνουν".
Έχω να ρωτήσω κάτι τον κ. Πρόεδρο,
Αλήθεια κ. Πρόεδρε, για πείτε μας ποιος συγκεκριμένα ευθύνεται γι' αυτό ακριβώς το γεγονός για το '''ότι η ομάδα του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ, πρέπει να περάσει όλη αυτή την ταλαιπωρία , όπως ακριβώς αντιστρόφως συμβαίνει και με την ομάδα του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ, όπου όπως πήγε η ομάδα του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ στη Μήλο, έτσι πήγε και η ομάδα του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ, στην Άνδρο.
Ποίος όρισε τον Α΄ όμιλο να περιλαμβάνει τα δύο άκρα του νομού μας το βορειότερο Άνδρο με το νοτιότερο Μήλο, με την δυσκολότερη ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, όπου για να πάει να παίξει η μία ομάδα στο νησί της άλλης χρειάζεται μια ολόκληρη οδύσσεια;
Εσείς ως Πρόεδρος και η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ένωσή σας, τον όρισε, κάλλιστα εάν πραγματικά θέλατε να διευκολύνατε την κατάσταση θα ορίζεται στον Α' όμιλο την Άνδρο, Σύρο, Μύκονο , και αν ήταν έτσι μιας εξ 'αρχής θα συμμετείχε και η Τήνος και όχι εξαιτίας της απόφασης του Συμβουλίου σας, ΔΕΝ συμμετέχει στο Πρωτάθλημα, ή ειδάλλως την Πάρο, έπρεπε να βάζατε που είναι κοντινότερα και με ποιο εύκολη συγκοινωνία τόσο με τη Μύκονο όσο και με την Άνδρο και Σύρο και όχι τη Μήλο, και τη Μήλο μαζί με την Σίφνο στο Β' όμιλο όπου έχουν καλύτερη ακτοπλοϊκή συγκοινωνία
τα νησιά αυτά με 3 πλοία ή και 4 και όχι μόνο με 1 και συγκεκριμένα (ΠΡΕΒΕΛΗΣ , ΑΡΤΕΜΙΣ, ΔΙΟΝ.ΣΟΛΩΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ).
Όταν λοιπόν κ. Πρόεδρε αναφέρεστε σε ένα γεγονός και εδώ στο συγκεκριμένο ΜΗΝ αναφέρεται τη μισή αλήθεια κατά πως βολεύουν να φανούν τα πράγματα, ΑΛΛΑ την πλήρης και καθ’ ολοκληρίαν αλήθεια των γεγονότων.
Εσείς ως θεσμός και το Συμβούλιό σας , ευθύνεστε για τις δυσκολίες και τα έξοδα των δύο εδώ συγκεκριμένων ομάδων της Άνδρου και της Μήλου και των ομάδων της Σύρου και της Μυκόνου που πάνε να αγωνιστούν στην Μήλο και αντίστροφα του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ στη Σύρο και την Μύκονο, για το μιας εξ' αρχής λανθασμένο ορισμό του Α΄ ομίλου.
Όταν λοιπόν σας ανάφερε ο κ. Σταυρακάκης αυτό το γεγονός , του δώσατε μισή αλήθεια και απάντηση , ξεχάσατε να πείτε ότι ευθύνεστε εσείς και η Επιτροπή του Πρωταθλήματος της Ένωση σας, για τις συγκεκριμένες δυσκολίες των ομάδων!!!
Δεύτερο σημείο που θέλω να σταθώ και να ρωτήσω τον κ. Πρόεδρο είναι στο 3' της συνέντευξης του , όπου ο δημοσιογράφος αναφέρεται προς τον κ. Φρέρη και του λέει "Βλέπω κ. Πρόεδρε , ότι στην περιοχή σας , ρέει το χρήμα στις ομάδες'' και του απαντάει ο κ. Φρέρης Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ." ότι όλο αυτό το γεγονός είναι σποραδικό και ότι βρίσκονται κάποιοι που τους ονομάζει ως "Μεγαλομετόχους, μεγαλοεπενδυτές ή μεγαλοχορηγούς" και τις ομάδες που συμβαίνει αυτό το γεγονός ως "Φωτοβολίδες που δεν έχουν μέλλον και ακολουθούν εκ των υστέρων οι ομάδες μία πορεία καταστροφική, καθοδική μέχρι και σε σημείο διάλυσης, μπορούν να οδηγηθούν"
Αλήθεια κ. Πρόεδρε για ποιες ομάδες αναφέρεστε και τις ονομάζετε ως "Φωτοβολίδες", ποιες ομάδες που έχουν επενδύσει , έχουν πτωτική καταστροφική πορεία και έχουν διαλυθεί;
Για πείτε μας λοιπόν συγκεκριμένα , για ποιες αναφέρεστε? , γιατί μην ξεχνάτε ότι είστε και Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων και όχι Πρόεδρος, μεγαλοεπενδυτής ή μεγαλοχορηγός σε συγκεκριμένη ομάδα και ΔΕΝ μπορείτε λοιπόν να αναφέρεστε σε ραδιόφωνο , άλλης περιοχής και να επικαλείται τις ομάδες του νομού μας , ως "Φωτοβολίδες" που δεν έχουν μέλλον γιατί με αυτόν τον τρόπο υποβαθμίζεται το ίδιο το ποδόσφαιρο μας ,και την ίδια την Ένωση που διοικείτε .
Κάτι άλλο που αμελείτε απ’ ότι φαίνεται κ. Πρόεδρε είναι το γεγονός ότι οι περισσότερες ομάδες δεν εξαρτώνται από ένα ή δύο πρόσωπα, αλλά έχουν οργανωμένες διοικήσεις, φίλαθλο κόσμο και ολόκληρα νησιά να τις υποστηρίζουν και πάμπολλους χορηγούς και μέλη να τις συνδράμουν.
Μήπως κ. Φρέρη είναι ομάδες ¨"Φωτοβολίδες " που μπορούν να διαλυθούν ο Α.Ο.ΣΥΡΟΥ, ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ , ο ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ, η ΘΥΕΛΛΑ, το ΦΙΛΩΤΙ, η ΑΝΩ ΜΕΡΑ , ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ , ο ΠΑΓΟΣ ή ο ιστορικός ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ, ομάδες που σχεδόν όλες τους κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν.
Για ποιες λοιπόν ομάδες συγκεκριμένα αναφέρεστε και ποιες θεωρείτε "ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ";.
Να σας θυμίσω κ. Φρέρη ότι στο συγκεκριμένο σημείο ο δημ/φος κ. Σταυρακάκης , σας αναφέρει τον ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟ και τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ, μήπως θεωρείτε μία από τις δύο αυτές ομάδες "Φωτοβολίδες";
Εγώ μπορώ να σας θυμίσω κάποιες ομάδες που πρωταγωνίστησαν και έκτοτε η κάθε μία για τους δικούς της λόγους είτε αποσύρθηκαν από το πρωτάθλημα , είτε είχαν πτωτική πορεία η μία ήταν η Άνω Σύρος , όπου μετά το 2012 , αποσύρθηκε για να ξαναγίνει ο Α.Ο.ΣΥΡΟΥ οι Νέοι Ολ. Σύρου και μετέπειτα "AJAX ΣΥΡΟΥ", όπου μετά το Πρωτάθλημα του 2014 άλλαξε αγωνιστική φιλοσοφία και ο ιστορικός Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΥΡΟΥ, όπου το 2004-2005 αγωνίστηκε στη Δ΄ Εθνική και εξ'αιτίας του προστίμου που κληρονόμησε από την επιπόλαια πράξη του εκπροσώπου του στο παιχνίδι ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ, για την επίθεση στον διαιτητή της αναμέτρησης και παρά τις αξιότιμες προσπάθειες των μετέπειτα διοικήσεων του, δεν ξανά αγωνίστηκε έκτοτε,
διότι δεν μπόρεσαν να το αποπληρώσουν.
Μήπως κ. Φρέρη λοιπόν κρίνετε εξ' ιδίων τα αλλότρια, γιατί για ποια άλλη ομάδα θα μπορούσατε να την αποκαλέσετε "Φωτοβολίδα" και χωρίς μέλλον.
Το παρελθόν όσο και μακριά να είναι , δεν ξεχνιέται ποτέ και σε κανέναν μας και μας βαραίνει όλους μας. Επομένως περιμένω να απαντήσετε επίσημα , για το ποια ή ποιες ομάδες κατά την δική σας λογική , θεωρούνται "Φωτοβολίδες".
Και καλό είναι να κάνουμε μία επανάληψη στο παρελθόν για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι , ΔΙΚΙΑ σας διοίκηση , ήταν η Διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ ΣΥΡΟΥ του 2004-2005 , απ’ όπου και κληρονόμησε το χρέος προς την ΕΠΟ , και οι ευθύνες βαραίνουν εσάς ως τότε Πρόεδρο και τους συνεργάτες σας , κάποιοι εκ των οποίων είναι μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Υ/Γ 1: Αλήθεια τι συμβαίνει με το μέλος του ΔΣ κ. Δοκιμάκη Κων/νο και σε 3 συνεχόμενα συμβούλια στην Νάξο στις 20/11/15, στην Πάρο στις 5/12/15 και τώρα χτες στην Θήρα 16/1/2016, δεν έχει παρευρεθεί , ενώ ο κανονισμός λειτουργίας των συμβουλίων αναφέρει ότι όποιος απουσιάζει σε 3 συνεχόμενα αυτομάτως διαγράφεται, έτσι τιμάτε τις ομάδες που σας εμπιστεύτηκαν με την απουσία μέλους ή μελλών του συνδυασμού σας;
Υ/Γ2: Δεν σας είδαμε αλήθεια να επιδεικνύεται τόση ευαισθησία και κατανόηση , με το αίτημα της ομάδας του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ Α.Σ. για αναβολή και επανορισμό του αγώνα του με την ομάδα του Α.Ο.ΜΥΚΟΝΟΥ στις 6/1/2016 , όπου μάλιστα σας έστειλε και αίτημα με mail του στις 5/1/2016 , αλλά εντούτοις του επιβάλλετε την αυστηρότερη ποινή , αφαίρεση βαθμών τόσο κατά το τρέχων πρωτάθλημα , όσο και κατά το επόμενο πρωτάθλημα και χρηματικό πρόστιμο που αγγίζει τα 1055ευρώ , και μάλιστα το εγκαλείτε το σωματείο να το πληρώσει εντός 10 ημερών, ειδάλλως δεν θα του ορίσετε άλλους αγώνες.
Τέλος όπως μιας εξ 'αρχής ορίσατε την μορφή των αγώνων της Β΄Φάσης Ανόδου και Παραμονής , να δούμε πώς και με ποιο τρόπο και πόσα χρήματα θα χρειαστούν για να πάει μία ομάδα από την Σαντορίνη ή τη Νάξο στην Άνδρο ή στην Μύκονο και αντιστρόφως εσείς έχετε το καρπούζι εσείς και το μαχαίρι.
Δική σας η διοίκηση και των μελών σας , δική σας και η ευθύνη και τα έξοδα των ομάδων.
ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ KAI TON ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ
ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
“ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”

Fwd: Η Κατερίνα Μονογυιού στο νησί της Άνδρου.

    Αυτές τις δύσκολες μέρες πρέπει να είμαστε δίπλα στους πολίτες.
Η πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στους πολίτες των Κυκλάδων επισκεπτόμενη το νησί της Άνδρου και εισπράττοντας την αμέριστη αγάπη των νησιωτών. 
Την Παρασκευή και το Σάββατο 15 και 16 Ιανουαρίου παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις όλων των συλλόγων του νησιού με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωροθέου Β'.
Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου  η κ. Μονογυιού επισκέφτηκε το Εμπειρίκειο Γηροκομείο Άνδρου, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για μία εξαιρετική μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων που συντηρείται από εξέχοντες πολίτες της Άνδρου. 
"Αυτές τις δύσκολες μέρες, εμείς που ασχολούμαστε με την πολιτική, οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους πολίτες και να ακούμε τα προβλήματά τους. 'Όσον αφορά τα άτομα της τρίτης ηλικίας, πρέπει να νιώσουν το ενδιαφέρον, τη φροντίδα και τη ζεστασιά όλων μας." 
Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 η νέα αιμοδοσία του συλλόγου Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ενίσχυση της τράπεζας αίματος του χωριού μας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και συλλέγουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό που δεν έχουν λήξει σε συνεργασία με το «Κοινωνικό Φαρμακείο» του Δήμου Γαλατσίου. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συμμετέχουν και σε αυτή την προσπάθεια αγάπης και αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπό μας. Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20–Γαλάτσι, τηλέφωνο:

Ήττα από Κάδμο και έχασε το αήττητο εντός έδρας ο ΠανναξιακόςΟ Πανναξιακός ηττήθηκε για πρώτη φορά στην έδρα του στη μεγάλη κατηγορία από τον Κάδμο που ήταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Η αναμέτρηση ήταν εξαιρετικά αμφίρροπη στο πρώτο μέρος, με τη λήξη της πρώτης περιόδου να βρίσκει το σκορ στο 19-20 και τον Πανναξιακό να οδηγεί το σκορ με 33-30 στην ανάπαυλα του