slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άρνηση από Κώστα Κατσουρό

Ο ιστορικός-κοινωνιολόγος, Κώστας Κατσουρός, με ανακοίνωση που απέστειλε στη naxos news βάζει τέλος στις συζητήσεις που αφορούσαν στην πιθανότητα να τεθεί επικεφαλής του εναλλακτικού ψηφοδελτίου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου για το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Bookmark and Share
Όπως είχαμε αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα, επρόκειτο να προταθεί στον κ. Κατσουρό από τους συμμετέχοντες στη δημιουργία ενός εναλλακτικού ψηφοδελτίου να τεθεί επικεφαλής αυτής της προσπάθειας.
Η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 7 Αυγούστου έγινε και συναποφασίστηκε να έχουν σήμερα μια συζήτηση με τον κ. Κατσουρό σχετικά με τη συμμετοχή του ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου.

Με αφορμή το δημοσίευμά μας, ο κ. Κατσουρός, ανακοίνωσε στη naxos news:
"Από τον Ιστορικό Όμιλο Νάξου "Αρσός" και το περιοδικό "Φλέα", ανακοινώνεται ότι ο κ. Κώστας Κατσουρός, ούτε πρόκειται να εκπροσωπήσει οποιοδήποτε υποψήφιο πολιτικό συνδυασμό ούτε θα λάβει μέρος στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010"

ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ

Σήμερα είπα να κάνω ένα ζάπινγκ στις 8 η ώρα. Την ώρα που αρχίζουν τα δελτία ειδήσεων.
Προηγουμένως είχα δει και το δελτίο του ΑΛΤΕΡ στις 1845 και το δελτίο του ΑΛΦΑ στις 1900.
Δεν θα το πιστέψετε.
ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα δελτία είχαν το ίδιο ρεπερτόριο.
Ξεκινούσαν με τα εύσημα που μας έδωσε η ΤΡΟΙΚΑ για τα αποτελέσματα της οικονομίας,συνέχιζαν με τις δηλώσεις του ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ για το πόσο καλά πάει η οικονομία,μετά για το τι είπαν τα ξένα ΜΜΕ και κάπου εκεί τέταρτο η πέμπτο θέμα,άρχιζαν να ψελλίζουν κάτι για τον πληθωρισμό.
Ήταν πράγματι εκπληκτικό αυτό που συνέβαινε. Λες και κάποιο ΑΟΡΑΤΟ χέρι είχε στείλει με ΦΑΞ την σειρά θεμάτων που θα έπαιζε το κάθε ΚΑΝΑΛΙ.
Μην πάει ο νους σας πονηροί σε τίποτα κακό. Εγώ πιστεύω ότι ήταν ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ.
Ναι ήταν ένα ΘΑΥΜΑ. Από αυτά που μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κάνει γιατί το ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
Αν δεν με πιστεύετε κάντε και εσείς αύριο το ίδιο πείραμα. Αν αντέξετε βέβαια και δεν σπάσετε την τηλεόρασή σας.
Αλλά τι σας λέω τώρα καλύτερα να πάτε να κάνετε καμιά βουτιά στη θάλασσα,μήπως και ξεθολώσετε
Σοβαρά τώρα αναρωτήθηκα μήπως και δεν είναι το ΠΑΣΟΚ πίσω από αυτή τη πλύση εγκεφάλου που γίνεται,αλλά τα πάντα έχουν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ εδώ και 5 χρόνια από κάποιους που θέλουν το ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ της πατρίδας μας.
ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ και προπαντώς θα πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει η Ν.Δ.

Τα νέα γραφεία της Ντόρας και το μυστικό της σχέδιο


Διαβάζουμε ότι έχει εκνευριστεί πολύ η Ντόρα από την τακτική Σαμαρά που την άδειασε κανονικά στηρίζοντας για δημάρχους, ή περιφερειάρχες, στελέχη της ΝΔ που θεωρούσε “δικά της”.

Που να δείτε τι θα γίνει όταν ο Σαμαράς προτείνει, όπως μαντεύουμε, για περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος τον νυν Νομάρχη Λαμίας, Θανάση Χειμάρα.

Φαίνεται όμως ότι το ίδιο πουλάκι που το είπε σε εμάς το είπε και στον Θανάση Γιαννόπουλο, ο οποίος στέλνει τώρα απειλητικά ραβασάκια στην Ρηγίλλης. Με τα οποία απειλεί οτι θα φύγει.

Για να πάει που; Όποιον φεύγει απο το μαντρί τον τρώει ο λύκος λέει μια παλιά λαϊκή παροιμία. Παράδειγμα η κ. Μπακογιάννη που κοντεύει να πάθει σύνδρομο στέρησης.

Και προκειμένου να “σταυρώσει” κανένα μέλος για το κόμμα που ετοιμάζει θα πιάσει λέει γραφεία κι αυτή στην Συγγρού, κοντά στα νέα γραφεία της νέας Νέας Δημοκρατίας.

Γιατι το κάνει αυτό ο κ. Ντόρα; Είναι απλό: Θα βάλουν ειδικούς επικοινωνιολόγους να κάθονται στην πόρτα και να σταματάνε όσους κατηφορίζουν προς τον Σαμαρά μπας και την προτιμήσουν. Πενία τέχνας απεργάζεται.

Συγγρού 47 – 49 θα είναι τα νέα γραφεία της για όποιον ενδιαφέρεται.

(ΣΣ: υπεύθυνος για την διακόσμηση και οργάνωση των γραφείων είναι ο κ. Κούβελος. Οικογενειακή υπόθεση)