slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αφήνοντας την φαντασία μου να οργιάζει!


Γράφει ο Γιάννης Αρκουλής
Ήρθε επιτέλους η ώρα που θα πρέπει να σας μιλήσω τώρα για την κατατρεγμένη μου πατρίδα, τη γλυκιά μου Ελλάδα! Δεν ντρέπομαι πλέον για αυτήν. Όχι! Όχι…, κείνες οι εποχές ευτυχώς πέρασαν, ανεπιστρεπτί, έτσι θέλω τουλάχιστον να πιστεύω. Ήταν τότε που αναφέραμε το όνομά της σιγανά, ψιθυριστά, για να μη μας ακούσουν και ντροπιαστούμε για την καταγωγή μας. Ήρθε λοιπόν η στιγμή για να σας πω με λίγα λόγια την ιστορία της καταστροφής της, γιατί για εκείνη την άλλη, την ιστορία της σωτηρίας της, έχω μύρια να σας εξιστορήσω. Για τούτη άλλωστε, τη δεύτερη, γράφω αυτές τις γραμμές και ξενυχτώ κάθε βράδυ. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠOΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ FM

Από τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό και όλους τους συντελεστές του, Χρόνια... καλά κι ευτυχισμένα!
Μεσόγειος FM! Πάντα κοντά σας!
105,4
www.mesogiosfm.gr

ΕΥΧΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΙΦΝΟΥ (Φραγκίσκα Θεολόγου-Βλαχουτσάκου)

Ευχές από την Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Πάρου-Αντιπάρου

Πλησιάζουν  τα Χριστούγεννα και οι ελπίδες των περισσότερων Ελλήνων είναι για ένα καλύτερο αύριο. Ευχόμαστε  ολόψυχα να αποβάλουμε από τις ψυχές μας την θλίψη και να πλουτίσουμε τις καρδιές μας με τον μύρο της αγάπης ώστε να υποδεχτούμε αισιόδοξα το 2012. Ευτυχισμένα  Χριστούγεννα και ένα δημιουργικό και χαρούμενο νέο έτος.
 Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας  Πάρου-Αντιπάρου

Ευχές από τον Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου «Συμπαράταξη

 Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία όλη αυτήν την χρονιά και να ευχηθώ ολόθερμα να πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες σας. Παρά τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες ζούμε, είθε η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει την ελπίδα και την προσμονή για καλύτερες και πιο ευτυχισμένες ημέρες.
 Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.
 Με εκτίμηση,
 Ιάκωβος Γιακουμής
Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου «Συμπαράταξη Νάξου & Μικρών Κυκλάδων»

Ευχές από την "Συμπαράταξη"

Ο Επικεφαλής της «Συμπαράταξης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων» Νίκος Μαράκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και όλα τα στελέχη του Συνδυασμού μας ευχόμαστε στους απανταχού Ναξιώτες και Μικροκυκλαδίτες να περάσουν καλές και χαρούμενες γιορτές με τους ανθρώπους που αγαπούν.
Το 2011, που φεύγει, ας πάρει μαζί του την οικονομική δυσπραγία στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα. Ευχόμαστε ολόψυχα ο καινούριος χρόνος να σταθεί σύμμαχός μας στην προσπάθεια βελτίωσης της ψυχολογίας και της καθημερινότητας μας.
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο και φωτεινό το 2012.
Εκ του Γραφείου Τύπου