slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΑΒΟΛΉ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ 27 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2016

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Οι εκλογές του Απεραθίτικου Συλλόγου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, στη Λέσχη του Συλλόγου μας, Ορφέως και Ανδριτσαίνης, στο Γαλάτσι.
Ένας Σύλλογος, με την πορεία και την ιστορία του Απεραθίτικου Συλλόγου, έχει ανάγκη τη στήριξη όλων μας, μέσα από την παρουσία μας και τη «φωνή» μας σ’ αυτήν την πολύ σπουδαία διαδικασία, ώστε να παραμείνει ζωντανός και δραστήριος στις δύσκολες εποχές που

Γιάννης Βρούτσης: αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και τον ευχαριστώ το Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που επέδειξε για άλλη μια φορά στο πρόσωπό μου.

Ο κρίσιμος Τομέας, της Εργασίας, του Κοινωνικού Κράτους και της Κοινωνικής Ασφάλισης που μου εμπιστεύτηκε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης να διαχειριστώ, μαζί με τους εξαιρετικούς συναδέλφους μου, Καράογλου, Σαλμά και Μηταράκη, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που επέδειξε για άλλη μια φορά στο πρόσωπό μου. Αποτελεί όμως ταυτόχρονα, σημαντική πρόκληση που πρέπει να κερδηθεί από τη Ν.Δ..
Πρόκειται για μια κατεξοχήν ιδεολογική και αξιακή μάχη, που για πολλά χρόνια με ψεύτικες υποσχέσεις, ευχολόγια και αερολογίες κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα, 2 χρόνια μετά, αποδείχτηκε ότι όλες οι υποσχέσεις της κυβέρνησης ήταν τελικά “αέρας κοπανιστός”. Συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, άνεργοι, ευάλωτες και αδύναμες κοινωνικές ομάδες βρίσκονται σε πολύ χειρότερη θέση, από αυτή που ήταν το 2014.
Υπέστησαν άδικες και αχρείαστες μειώσεις και το χειρότερο, όπως σήμερα φαίνεται, οι θυσίες τους αυτές πάνε χαμένες.
-       Το ασφαλιστικό είναι στον «αέρα»

Με τροχιά στην επιτυχία και στα κέρδη τα 90 χρόνια ΕΑΣ Νάξου.

Πρότυπο παράδειγμα υγιούς συνεταιρισμού φαίνεται να αποτελεί η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, η οποία φέτος συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής: Με ετήσιο κύκλο εργασιών που υπερβαίνει τα 18 εκατομμύρια ευρώ, συμμετέχει στο 60% της οικονομίας ολόκληρου του νησιού. Με μηδενικά χρέη προς ιδιώτες και όντας ενήμερη στις ασφαλιστικές και τις φορολογικές της υποχρεώσεις, δείχνει να μην επηρεάζεται από την οικονομική κρίση, ενώ θέτει πλέον ως πρωταρχικό στόχο την επέκταση των

Εργασίες καθαρισμού στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου



   Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου στο πλαίσιο της εργολαβίας «Άρση καταπτώσεων, καθαρισμός τάφρων, κλαδέματα και εκθαμνώσεις στο οδικό Επαρχιακό Δίκτυο Νάξου» (χρήση 2016)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού & 
Έπαρχος Νάξου


Ιωάννης Μαργαρίτης




Συναυλία μαθητών στο Λύκειο Νάξου

Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Νάξου σας προσκαλούν και σας περιμένουν στη μίνι συναυλία που έχουν ετοιμάσει, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, ώρα 9 μ.μ...