slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μεϊμαράκης: "Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη", το σύνθημα του Τσίπρα!


Την περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ολοκλήρωσε σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Νωρίτερα το πρωί είχε συναντήσεις με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στη συνέχεια μίλησε σε φίλους και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Δράμα, την Καβάλα και την Ξάνθη.
Στις ομιλίες του ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα ότι βυθίζει τη χώρα στην κρίση και τόνισε ότι με την πολιτική της διώχνει τις επενδύσεις. Στάθηκε ιδιαίτερα στην καθυστέρηση της επικύρωσης του διαγωνισμού για τα

Αυτά είναι τα νέα τέλη κυκλοφορίας | Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία


Χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας από 15 ως και 90 ευρώ, για τα παλαιά ΙΧ αυτοκίνητα από 1.358 κυβικά εκατοστά και άνω που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά πριν το 2.000, και μειώσεις από 30 έως 60 ευρώ για τα αυτοκίνητα άνω των 1.929 κυβικών που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά από το 2001 έως το 2005, προβλέπει μεταξύ άλλων η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.
Επίσης προβλέπονται αυξήσεις από 15 έως 60 ευρώ για τα....

Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας εμφανίστηκε ως συνήγορος των τουρκικών θέσεων


Πώς αξιολογεί την κοινή συνέντευξη Τύπου Τσίπρα-Νταβούτογλου
Κουμουτσάκος: Zητά ενημέρωση για το ταξίδι Τσίπρα στην Τουρκία
Κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι μετέτρεψε σε διμερές θέμα το Κυπριακό - Ο κ. Κουμουτσάκος επισημαίνει ότι η Άγκυρα δεν δεσμεύθηκε για καταπολέμηση των δικτύων των δουλεμπόρων - Κατηγορεί τον κ.Τσίπρα για ευχολόγια αλλά και διότι δεν αντέκρουσε την πρόκληση Νταβούτογλου περί δήθεν ελληνικών παραβιάσεων στο ΑιγαίοΕπίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή όσα

Πλειστηριασμοί: Ρεσιτάλ ψεύδους και κοροϊδίας από Τσίπρα και Καμμένο (video)

Το βίντεο που αποδομεί πλήρως τον Έλληνα πρωθυπουργό και στο συνέταιρό του Πάνο Καμμένο - Αν υπάρχει πολιτική αξιοπρέπεια, θα έπρεπε και οι δυο να έχουν κρυφτεί και να έχουν παραιτηθεί από τα πόστα τους.
Δείτε τον Αλέξη Τσίπρα να φωνάζει κατά της ΝΔ για τους πλειστηριασμούς και να κατηγορεί την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου για το αφήγημα «θα έρθουν οι κομμουνιστές να μας πάρουν τα σπίτια».
Τελικά οι κομμουνιστές (γιαλαντζί προφανώς) όχι μόνο θα πάρουν τα σπίτια, αλλά θα ξεπουλήσουν και τα φιλέτα της Πατρίδας μας.
Δείτε με τι σθένος οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος διαβεβαίωναν τους πάντες για την πρώτη κατοικία και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας στο βίντεο.
Απολαύστε το ρεσιτάλ του ψεύδους και της κοροϊδίας!!!

ΟΙ ΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ:Τσίπρας και Καμμένος τσακίζουν τη Διαπλοκή: Συνέλαβαν 92χρονο καστανά χωρίς ταμειακή!


Η κυβερνηση Τσίπρα και Καμμένου διαψεύδει τις… Κασσάνδρες που έλεγαν ότι έχει ατονίσει στα ζητήματα της φοροδιαφυγής, της διαπλοκής και της διαφθοράς.
Όχι απλά τσακίζουν τη διαπλοκή, αλλά έχουν ξαμολύσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς στα κρίσιμα σημεία που παίζεται το… βρώμικο παιχνίδι της φοροδιαφυγής και κόβουν κεφάλια.
Η είδηση που διαβάσαμε στο....

Ειδικό βραβείο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην 31η «Philoxenia 2015»


Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 2η “GREEK TOURISM Expo”.
Η ΔΕΘ HELEXPO στο πλαίσιο της 31ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης “PHILOXENIA 2015” που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τις 12 έως και τις 15 Νοεμβρίου, βράβευσε το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ως το κορυφαίο από άποψη αισθητικής και ποιότητας.
Από το ευρύχωρο, λειτουργικό και μοντέρνας αισθητικής περίπτερο προβλήθηκαν, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην εγχώρια τουριστική αγορά, συνολικά 21 νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.
«Στηρίζουμε ως Περιφέρεια τις ελληνικές τουριστικές εκθέσεις,» δήλωσε η

Περιφέρεια: Θετική ανταπόκριση πρωθυπουργού για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού του ΕΣΠΑ


Επιστολή από το Γραφείο Πρωθυπουργού σε τέσσερις εμπλεκόμενους υπουργούς για την διευθέτηση του ζητήματος της κάλυψης του χρηματοδοτικού κενού της Περιφέρειας από το τρέχον ΕΣΠΑ
Την ικανοποίησή του εξέφρασε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, για την άμεση ανταπόκριση του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στο αίτημα για την κάλυψη από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, του χρηματοδοτικού κενού που δημιουργείται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατά το κλείσιμο του

Προϋπολογισμός και Τεχνικό Πρόγραμμα στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στη Ρόδο


Δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στη Ρόδο.
Στην πρώτη συνεδρίαση (που έχει προγραμματιστεί για τις 9:30 το πρωί) θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οικονομικού έτους 2016, το Τεχνικό Πρόγραμμα και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης (ΟΠΔ). Εισηγητής του θέματος θα είναι ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Φιλήμων Ζαννετίδης.
Η δεύτερη συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει στις 12:30 και έχει 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Ανάμεσα σε αυτά είναι η προκήρυξη αρχιτεκτονικών διαγωνισμών για τον σχεδιασμό αστικού εξοπλισμού σε νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με πιλοτική εφαρμογή (μεταξύ άλλων) στη Σαντορίνη, τη Σίφνο, την Αμοργό και τη Μήλο, ηεπικαιροποίηση της Επιτροπής Παρακολούθησης του άρθρου 5 της Προγραμματικής Σύμβασης με τίτλο «Αξιοποίηση Επιφανειακών Απορροών στη νήσο Άνδρο με τη δημιουργία ορεινών ταμιευτήρων νερού» και η 8ηΤροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος ΠΕ Κυκλάδων έτους 2015.
Αναλυτικά, η ημερήσια διάταξη:

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΓΚΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΓΚΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ
<< Η ΠΡΟΟΔΟΣ>>
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ
Ευχόμαστε υγεία και κάθε προκοπή, ατομική - οικογενειακή.
1. Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10.30, στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ , που βρίσκεται στην πλατεία Ρηγίλλης ( Βασ. Σοφίας και Ριζάρη γωνία , είσοδος από Ριζάρη) , θα λάβει χώρα η ετήσια Γενική Συνέλευση , με τα παρακάτω θέματα και στην συνέχεια εκλογές, δηλαδή:

Καταγγελίες 15 βουλευτών της ΝΔ – Υπονοούμενα για διαφθορά στην κυβέρνηση |


ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Π/Θ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΠΙΡΤΖΗ-ΠΑΠΠΑ
Καταγγελίες 15 βουλευτών της ΝΔ – Υπονοούμενα για διαφθορά στην κυβέρνηση
Συνέχεια στο θέμα των δύο υπουργών της κυβέρνησης που διατηρούν κοινό γραφείο εξυπηρετήσεων πολιτών με το αζημίωτο και σύμφωνα με δημοσιεύματα του Βήματος και των Νέων – είναι οι κ.κ. Νίκος Παππάς και Χρήστος Σπίρτζης, έδωσαν 15 βουλευτές της ΝΔ.

Με επικεφαλής τον Λ. Αυγενάκη, κατέθεσαν ερώτηση στον Πρωθυπουργό για το θέμα,

«Ο κρατικός μηχανισμός είναι ενιαίος και ενιαία μισθοδοτούμενος»


Διαμαρτυρία του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΕ Κυκλάδων για την μεταφορά της μισθοδοσίας των υπαλλήλων των Περιφερειών από τον κρατικό προϋπολιγισμό σ' αυτόν των Περιφερειών
Συνάδελφοι,


Όπως ήδη γνωρίζετε η μισθοδοσία των Περιφερειών μετά από τον συνεχή αγώνα μας συνεχίστηκε να καταβάλλεται από τον κρατικό προϋπολογισμό, έως τώρα μετά από διαδοχικές παρατάσεις.

Η τελευταία παράταση λήγει στο τέλος του 2015. Η σημερινή κυβέρνηση, αντίθετα από τις

Μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας αποφάσισε να οργανώσει o Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου.



Το Δ.Σ. του Σ.Φ. αποφάσισε για την ενίσχυση των μαθητών Γυμνασίου Λυκείου, να οργανώσει κύκλους μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας. Προς τούτο οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη Γραμματέα του Συλλόγου, Μουστακη Χάιδω στα τηλ. 6973874439-2106437320.