slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια της Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κα Σαρρή-Παπακυρίλλου στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Πάρου


Με ανάρτηση της στην σελίδα της στο facebook η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Πάρου κα Σαρρή-Παπακυρίλλου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια της στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Πάρου για την πολύ καλή προετοιμασία του φακέλου και την ωρίμανση του έργου του κλειστού γυμναστηρίου της Παροικίας! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Αντιδήμαρχος καλή προετοιμασία του φακέλου και οι σχετικές επαφές του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου  Κωβαίου στα τελευταία του ταξίδια απέφεραν τους πολυπόθητους καρπούς για να αποκτήσει και η Παροικία ένα ακόμη έργο πνοής για τα παιδιά της Παρου.



ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ανακοίνωση για την Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης



 
"Με ζωντανή την ιστορική μνήμη  από την Εθνική Αντίσταση συνεχίζουμε σήμερα τους αγώνες μας ενάντια στο φασισμό, ρατσισμό, ξενοφοβία και διχασμό"  
Τιμάμε την επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου, που έχει καθιερωθεί από την Πολιτεία ως Ημέρα αφιερωμένη στην Εθνική Αντίσταση.
Σήμερα, που η ακροδεξιά ρητορική της ΝΔ επιβάλλει στο δημόσιο λόγο εθνικιστικές και

Το ΜέΡΑ25 και στις Κυκλάδες


Το ΜέΡΑ25 και στις Κυκλάδες

Στις πρόσφατες εθνικές εκλογές του Ιουλίου, μέσα σε συνθήκες πόλωσης και αυξημένης αποχής, ο λαός των Κυκλάδων , έδωσε στο νεοσύστατο ΜεΡΑ25 κάποια από τα υψηλότερα ποσοστά του πανελλαδικά. Τώρα, η παράταξη μας, ετοιμάζεται για το πρώτο της συνέδριο, φιλοδοξώντας στην καταστατική της θεμελίωση ως ενός βαθιά δημοκρατικού, οικολογικά ευαίσθητου κόμματος, προσανατολισμένου σταθερά στην ευημερία των πολλών, με απόδραση από την χρεοδουλοπαροικία και προώθηση πολιτικών προτάσεων που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες και δυνατότητες της Ελλάδας και της Ευρώπης σε αυτήν την ιδιαίτερα κρίσιμη ιστορική στιγμή. Οι Κυκλάδες, χώρος ιδιαίτερος και πολύτιμος, που, εξαιτίας της νησιωτικής του φύσης, είχε αναπτύξει δημοκρατικούς θεσμούς προτού ακόμα η δημοκρατία εμφανιστεί ως λέξη και ως πολίτευμα στην αρχαία Αθήνα, θα πρέπει να εκπροσωπηθεί στο ιδρυτικό συνέδριο του ΜέΡΑ25 δυναμικά και ουσιαστικά.

Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Κόκκινος Χαράλαμπος


Σήμερα, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, συνεδρίασε το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ με την συμμετοχή και των 5 εκλεγμένων μελών από τη Γενική Συνέλευση της ΕΝΠΕ, δηλαδή των κυρίων

Η Καλή Φραγκίσκου νέα αναπληρώτρια διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου

Βιογραφικό

Η  Καλή Φραγκίσκου γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε στη Χώρα της Νάξου. Είναι κόρη της Ευαγγελίας Τσακωνιάτη και του Δημήτρη Φραγκίσκου και έχει  δύο γιους: το Λάμπρο και το Δημήτρη Μελισσουργό.

Σπούδασε  στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Χημικός Μηχανικός, και εκπόνησε τη διπλωματικήτης  εργασία στο Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας συμμετέχοντας στο ερευνητικό πρόγραμμα «Πρότυπα διοίκησης στις ελληνικές επιχειρήσεις».


Συνέχισα τις σπουδές της  με υποτροφία στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου όπου ολοκλήρωσα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην «Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων» και συμμετείχε  στο ερευνητικό πρόγραμμα «Βιώσιμη ανάπτυξη, ανάδειξη και προστασία μικρών νησιών του Αιγαίου», στο οποίο βραβεύτηκε για την εργασία ης με τίτλο «Επαναχρησιμοποίηση της ιλύος του Βιολογικού Καθαρισμού Νάξου στη γεωργία».