slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα γιούχα και τα γιαούρτια δεν τους πτοούν!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Σε κατάσταση σοκ η Ελληνική κοινωνία γρονθοκοπείτε καθημερινά από τους πολιτικούς απατεώνες όλων των βαθμίδων.
Οι ανώτεροι δηλ. οι της ηγεσίας  Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γραμματείς και "Φαρισαίοι" απειλούν, τρομοκρατούν και εκβιάζουν σαν νταβατζήδες και ...

Θα έχει και το υπουργείο Οικονομικών ο Σαμαράς αν κερδίσει η Ν.Δ τις εκλογές

Μπορεί  ο Αντ. Σαμαράς να έχει απαγορεύσει δια ροπάλου σε βουλευτές και στελέχη να μιλούν για υπουργικά χαρτοφυλάκια και κυβερνητικά αξιώματα, ωστόσο στο στενό επιτελείο του έχουν ξεκινήσει ήδη οι σχετικές συζητήσεις.
Με τη ρευστότητα που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό, το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών είναι κάτι περισσότερο από πιθανό και στη ΝΔ θέλουν να είναι έτοιμοι για την επόμενη ημέρα . Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η κυβέρνηση που θα συγκροτήσει ο κ. Σαμαράς θα είναι ένα κράμα παλαιών και νέων στελεχών, με τους δεύτερους να υπερτερούν. Παράλληλα, αναμένεται να αξιοποιηθούν πρόσωπα που δεν είναι ενταγμένα στο στελεχικό δυναμικό του κόμματος, παράγοντες με επιτυχημένη θητεία στον επαγγελματικό τους τομέα που διαθέτουν την αναγνώριση της κοινωνίας.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ…

. Mykonos Zoo 
Άλλη μία βδομάδα  με τα κανάλια να δέχονται αμέτρητους λαδωμένους υπαλληλίσκους φορτωμένους  με όρκους και κατάρες για την  κακή μάγισσα της ελληνικής οικονομίας την φοροδιαφυγή.
Το παιχνίδι είναι απλό, η συνταγή ξαναδοκιμασμένη.
Σε ένα τόσο αμόρφωτο λαό, όταν τον τρώνε τα προβλήματα και αυτός ασολείται με το κινητό του και βλέπει τούρκικα σήριαλ και ριάλιτυ, είναι πολύ εύκολο να τον πλακώσουν τα ΜΜΕ με κατάρες, ξόρκια, όρκους της δεκάρας και άλλες ιστορίες που τόσο του αρέσουν να ακούει, μιας και η γιαγιά που μας μεγάλωσε έχει πεθάνει και δεν ακούμε πια παραμύθια.

Θέλει σταθμό ΚΤΕΛ δίπλα στο γήπεδο!

Είναι δεδομένο ότι ο Πρίγκιπας, Σουλτάν Αλ Σαούντ, δεν θα έρθει στην Ελλάδα με μόνο στόχο τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε το έχει πει ο Βλάσης Τσάκας πολλές φορές ότι ο ΠΑΟ θα αποτελέσει τη… ναυαρχίδα του.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Σαουδάραβας κροίσος έχει στόχο κυρίως τις συγκοινωνίες της χώρας μας, αφού είναι πολύ καλά ενημερωμένος για το γενικό πρόβλημα που υπάρχει σε αυτόν τον τομέα στη χώρα μας.

Kυριακάτικες Εφημερίδες 16-10-11












---