slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ολοκληρώθηκε η Έκθεση Οικονομικού Απολογισμού του 2021 της ΕΝ.Π.Ε.

Ολοκληρώθηκε η Έκθεση για τον Οικονομικό Απολογισμό της ΕΝ.Π.Ε. -
Στη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ο Χαράλαμπος Κόκκινος.

Στη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) στις 8.11.22 ολοκληρώθηκε η Έκθεση για τον Οικονομικό Απολογισμό του έτους 2021.
Στη συνεδρίαση συμμετείχε με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε  ο Χαράλαμπος Κόκκινος, Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και

Μήνυμα της Κατερίνας Μονογυιού για την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων



20 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων



Το 2021 έχασαν τη ζωή τους άδικα 608 άνθρωποι και πολλοί περισσότεροι τραυματίστηκαν σοβαρά από τροχαία δυστυχήματα στη χώρα μας. Οφείλουμε να επενδύουμε συνεχώς στην πρόληψη και την ενημέρωση μέσω στρατηγικών πολιτικών και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για τη βελτίωση του επιπέδου Οδικής Ασφάλειας στη χώρα μας. Θυμόμαστε και τιμούμε τους ανθρώπους που έχασαν άδικα τη ζωή τους στο δρόμο και έχουμε χρέος ως Πολιτεία να αποτρέψουμε όσες περισσότερες τραγωδίες μπορούμε και να σώσουμε ζωές.

Η πίτσα με Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και ανανά by Χρήστος Νέζος στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ!

 

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της τηλεόρασης, Χρήστος Νέζος, «πάντρεψε» την εκλεκτή Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου με τον ανανά σε μία συνταγή για... πίτσα στο υπέροχο βιβλίο του «Μαγειρεύοντας στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες»!

Μητσοτάκης: Κάθε μέρα εργαζόμαστε για να κάνουμε τη ζωή κάθε πολίτη καλύτερη

“Κάθε εβδομάδα κάνουμε έναν εσωτερικό απολογισμό του έργου μας…”
Ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Facebook

Κάθε εβδομάδα κάνουμε έναν εσωτερικό απολογισμό του έργου μας – κοιτάμε τι πετύχαμε, τι άλλαξε προς το καλύτερο, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα, τι χρειάζεται να βελτιώσουμε – με λίγα λόγια, κοιτάμε τι μαθήματα προκύπτουν. Στη συζήτηση αυτής της εβδομάδας διαπιστώσαμε ξανά το πόσο δύσκολο είναι να επικοινωνήσουμε στον κόσμο το σύνολο του κυβερνητικού έργου.
Και είναι λογικό. Ο κόσμος έχει δουλειές, προβληματισμούς και άγχη, συχνά δεν έχει τη διάθεση ή τον χρόνο να μπαίνει σε λεπτομέρειες, ειδικά εάν θεωρεί πως δεν τον αφορούν άμεσα.