slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη covid-19

Επείγουσα ανακοίνωση από τον Ν.Χαρδαλιά για την αυριανή μουσουλμανική (σιιτική) εορτή της ΑσούραΣτον νέο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη covid-19 αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τακτική ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας.

Όπως είπε, ενεργοποιείται από σήμερα στην ιστοσελίδα https://covid19.gov.gr ο Χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19, που περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα

ΣΥΡΙΖΑ-Ο.Μ ΝΑΞΟΥ: Καλούμε τον υπουργό κ. Χατζηδάκη αντί για φιέστες να επισκεφθεί τα σμυριδωρυχεία και να συμμετάσχει σε συνελεύσεις εργατών.

Η Ο.Μ. Νάξου συμπαραστέκεται στον αγώνα των σμυριδεργατών, μαζί με όλη την κοινωνία του νησιού μας, όπως εκφράστηκε στην τελευταία ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου. 

Στη μακρά πορεία του σμυριδικού προβλήματος η αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στάθηκαν πάντα δίπλα στους  σμυριδεργάτες  στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα τους. Στη Βουλή το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ με το Μανώλη Γλέζο να πρωτοστατεί, κατόρθωσε να αποτρέψει  την ψήφιση του άρθρου 12 που έκλεινε τα σμυριδωρυχεία. 

«Βόμβες» Λαφαζάνη: Γιατί κατηγορεί τον Τσίπρα για «σκοτεινά παιχνίδια με τη Χρυσή Αυγή»

Τα όσα είπε ο Σταύρος Κοντονής σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Κώδικες και τη Χρυσή Αυγή σχολίασε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε άρθρο του στην ιστοσελίδα liberal.

Συγκεκριμένα γράφει:

Ξέσπασμα της Ιωάννας Μάνδρου: «Αλλού αυτά! Η αλητεία και η λάσπη σε μένα δεν πιάνουν»

 

Απάντηση σε όσους την κατέκριναν για όσα είπε για την Μάγδα Φύσσα έδωσε η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου με ανάρτησή της στο facebook. 

Γράφει η Ιωάννα Μάνδρου: 

Πίσω ολοταχώς στο θέμα της ψήφου των αποδήμων από ΣΥΡΙΖΑ – Τα σημεία επαφής με την κυβέρνηση

Δημοσκόπηση Marc: Στα ύψη παραμένει η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ  ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ 

Τον τρόπο για να αποφύγει την πολιτική απομόνωσή του στο θέμα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού λίγο πριν από τη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής της Δευτέρας, ψάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως φάνηκε μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας χθες, η

Έτσι συνελήφθησαν οι «εγκέφαλοι» της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» – Τι συνέβη πριν 7 χρόνια

Το άγνωστο παρασκήνιο για τη σύλληψη της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής έρχεται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, λίγο μετά την καταδίκη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Ήταν το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2013 στον Άρειο Πάγο, εκεί βρισκόταν ο αντιεισαγγελέας, Χαράλαμπος Βουρλιώτης που επί μία εβδομάδα έκανε έρευνα για τη Χρυσή Αυγή. Σε τυχαία συνάντηση που είχε ο κ. Βουρλιώτης με δημοσιογράφους τους είπε «παιδιά πηγαίνετε για ύπνο, δεν θα γίνει τίποτα», σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
Ωστόσο φαίνεται πως ο κ. Βουρλιώτης είχε ήδη υπογράψει το πόρισμα για τη δίωξη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ζήτησαν να γράψει τα ονόματα