slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ντροπή σε όλους μας και κατοίκους και δημοτική Αρχή και κοινότητα Σαγκρίου

Σταυροδρόμι της
Αγίας Παρασκευής 
Αλυκο
Σταυροδρόμι της Αγίας Παρασκευής στο Πολύχνι και στην είσοδο του Αλυκού περιοχές εγκαταλελειμμένες στην μοίρα τους . Nτροπή σε όλους οποία δικαιολογία και αν βρουν ΔΕΝ ΘΑ

Οριστικά λουκέτο μπήκε στον ΧΑΔΑ -ΦΩΤΟ- Κουφονησίων !!!


Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση - βελτίωση του Χώρου Διάθεσης Απορριμμάτων απο όλες τις αρνητικές επιπτώσεις του παρελθόντος, αναβαθμίζοντας αισθητά την περιοχή - Ο χώρος μετατράπηκε σε Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και ξεκινά άμεσα η μεταφορά των απορριμμάτων εκτός Κουφονησίων !!!
(Το επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσει έντονα η διαχείριση των ογκώδη απορριμμάτων, των υλικών απο εσκαφές και των αδρανών υλικών απο κατεδαφίσεις....

Μιχάλης Ρώτας στην Agrenda: "Ανάχωμα" στα 40 λεπτά για την πατάτα Νάξου"

 Με  συνέντευξη του στην εφημερίδα "Agrenda" του Σαββατοκύριακου ο  πατατοπαραγωγος  Μιχάλης Ρώτας   μιλάει για τη φετινή παραγωγή της πατάτας Νάξου και για την απόφαση των παραγωγών να μην πουλήσουν κάτω από 40 λεπτά το κιλό.....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΞΟΥ


ΠΡΟΣ: Τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου
Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας (Δημαρχείο) στις 09-06-2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ακριβότερα τα βασικά είδη με τους νέους συντελεστές ΦΠΑ Ανατιμήσεις 9% σε τρόφιμα, διόδια, εστίαση από το "μνημόνιο Τσίπρα"


Απότομη αύξηση τιμών κατά 9% περίπου σε όλα τα συσκευασμένα, μεταποιημένα και κονσερβοποιημένα τρόφιμα (ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, καφέ, τσάι, κατεψυγμένα είδη, παγωτά, γλυκά, σοκολάτες, μπισκότα, πατατάκια, τσιπς κ.λπ.) αναμένεται να προκαλέσει η αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ των προϊόντων αυτών από το 13% στο 23%, όπως προβλέπει η πρόταση της κυβέρνησης για τα δημοσιονομικά μέτρα του 2015.
Ανατιμήσεις ανάλογου ποσοστού αναμένονται εξάλλου και στα....

Ξεκίνησε στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων

 
 
Είναι ευκαιρία να δούμε από κοντά πολύ καλούς αθλητές να αγωνίζονται σε δέκα διαφορετικά αθλήματα.
Σήμερα και αύριο 9:30 - 12:30 και 17:00 - 20:00

ΟΓΑ: Δωρεάν διακοπές για 149.000 δικαιούχους


Ποιοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές με τον Κοινωνικό Τουρισμό ΟΓΑ
Τις προϋποθέσεις τα κριτήρια και τον αριθμό των δικαιούχων που θα κάνουν δωρεάν διακοπές από τον ΟΓΑ σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr καθορίζεται με απόφαση που ήδη δημοσιεύτηκε και ορίζει όλο το πρόγραμμα Αγροτικής Εστίας.
Στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2015 του ΟΓΑ 100.000 άτομα εκ των οποίων 85.000 άτομα να πραγματοποιήσουν έξι (6) ημέρες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις),

Επίσης 15.000 συνταξιούχοι, να πραγματοποιήσουν 6 ημέρες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) και μέχρι

Κάτι νέο εκπέμπει στους 105,4


Ενας νέος ραδιοφωνικός σταθμός εκπέμπει από τα ερτζιανά των Κυκλάδων, ο οποίος όμως έρχεται από ...παλιά. STAR of ... ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ το όνομά του και ήδη έχετε καταλάβει ότι συνεχίζει με την εγκυρότητα και την αμεσότητα που κάλυπτε την επικαιρότητα και τα δρωμενα της Νάξου, της Πάρου, της Σύρου, της Σαντορίνης και των άλλων νησιών των Κυκλάδων ο ραδιοφωνικός σταθμός ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ο οποίος σίγησε τον προηγούμενο Μάρτιο... Δεν χρειάζεται καν να ψάξετε στα ραδιόφωνά σας. Εκπέμπει στην ίδια ακριβώς συχνότητα 105,4 ΜΗΖ...

Μια ματιά στο νέο πρόγραμμα, το οποίο καθημερινά εμπλουτίζεται θα σας πείσει...

Τροπικό φύκι - απειλή στο βυθό του κόλπου της Νάουσας Πάρου


Την επιστημονική κοινότητα των μεσογειακών χωρών, έχει απασχολήσει κατά τα τελευταία χρόνια, η ραγδαία και ανεξέλεγκτη εξάπλωση του «μεταναστευτικού» θαλάσσιου τροπικού φυκιού – ξενιστή με το επιστημονικό όνομα Caulerpa racemosa.
Το συγκεκριμένο είδος φυκιού, που «μετανάστευσε» από τροπικές περιοχές στην λεκάνη της Μεσογείου, απειλεί πλέον και τις ελληνικές θάλασσες καθώς συμπεριφέρεται ως εισβολέας που οδηγεί σε βιολογική ρύπανση το θαλάσσιο οικοσύστημα.

Το φύκι – ξενιστής, έχει εντοπιστεί σε πολλές υποθαλάσσιες περιοχές του ελληνικού χώρου, και

Συνάντηση Kόκκινου με τον Γ.Γ πολίτικης προστασίας κ. Μαυρόπουλο


Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος , είχε σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 , συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας , κ . Μαυρόπουλο.

Ο κ . Μαυρόπουλος ήταν το μοναδικό από τα μέλη του κλιμακίου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που είχε συνάντηση με αυτοδιοικητικό στέλεχος της περιοχής , κάτι που δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί με τον Αν. Υπουργό Προστασίας του

“Παρέμβαση του Προέδρου της Περιφερειακής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ν. Αιγαίου , Τάκη Μιχαήλου , για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας”


Οι μάσκες έπεσαν. Το παραμύθι έλαβε τέλος. Η ξεκάθαρη τοποθέτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη χθεσινή συνεδρίαση της βουλής ,σχετικά με το καθεστώς ΦΠΑ των νησιών μας , αποστόμωσε και τον τελευταίο δύσπιστο πολίτη αυτού του τόπου.
Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, που ισχύουν για τα νησιά του Αιγαίου, αλλά και η αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό, στη διαμονή, στην εστίαση και σε εμπορικά καταστήματα, αποτελούν μέτρα που θα βαλτώσουν την τοπική μας οικονομία.
Οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ, που ισχύουν στα νησιά, δεν

Οριστικά την Κυριακή 7 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟΝ



Μετά από την μη συγκέντρωση απαρτίας στις δύο προηγούμενες γενικές συνελεύσεις, η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ ανακοίνωσε ότι:

Στερεύουν οι βρύσες σε Κίμωλο, Αμοργό, Πάτμο, Λέρο, Καστελλόριζο Πέντε νησιά χωρίς νερό λόγω... ρευστότητας


Το νερό… νεράκι λένε (και για «πρώτη φορά Αριστερά») κάτοικοι αλλά και τουρίστες σε πολλά νησιά του Αιγαίου. Χθες, πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού μετέφερε νερό στο ακριτικό Καστελλόριζο, ενώ τα επόμενα 24ωρα θα στερέψουν οι βρύσες σε νησιά που είναι τουριστικοί προορισμοί όπως: Κίμωλος, Αμοργός, Πάτμος και Λέρος.
Η εταιρία που έχει αναλάβει τη μεταφορά πόσιμου νερού από την

1700 ευρώ σύνταξη ΔΗΜΟΣΙΟΥ για την Μαρία Σολωμού, ως ... ανύπανδρη (σαν ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΛΔ) κόρη δικαστικού


H γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού είναι μια από τις χιλιάδες περιπτώσεις ανύπανδρων θυγατέρων στη χώρα μας που έχουν το προνόμιο να λαμβάνουν μια μεγάλη σύνταξη από τον πατέρα τους μετά τον θάνατό του. Ο πατέρας της ήταν ανώτατος δικαστικός. Και η ίδια μπορεί να εμφανίζεται σε δηλώσεις της ότι...

Σαλαγιάννης: Έτσι κατέρρευσε οικονομικά το ΠΑΣΟΚ


Το 2009 και το 2010 ήταν οι κρίσιμες χρονιές για τα οικονομικά τουΠΑΣΟΚ, καθώς κορυφώθηκαν τα προβλήματά τους που οδήγησαν στη «χρεοκοπία» του κόμματος. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία των ισολογισμών του ΠΑΣΟΚ, που παρουσίασε στο συνέδριο ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Νίκος Σαλαγιάννης.
«Οι κρίσιμες χρονιές ήταν το 2009 και το 2010. Όχι γιατί τότε δημιουργήθηκε το πρόβλημα, αλλά γιατί τότε κορυφώθηκε», είπε ο κ. Σαλαγιάννης και ανέφερε ενδεικτικά ότι το 2009, το ΠΑΣΟΚ πήρε από κρατική επιχορήγηση 24 εκ. ευρώ και ταυτόχρονα έλαβε 47 εκ. ευρώ δάνειο - ενώ το 2010 πήρε 20 εκ. ευρώ κρατική επιχορήγηση και ταυτόχρονα έλαβε και 40 εκ. ευρώ δάνειο.

Απίστευτο επεισόδιο Βαρουφάκη με ιδιοκτήτη ιστοσελίδας-Αντάλλαξαν βαρύτατες κουβέντες


Ένα… απίστευτο επεισόδιο έλαβε χώρα σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στον Γιάνη Βαρουφάκη και την ιδιοκτήτη της ιστοσελίδαςIEFIMERIDA, Χρήστο Ράπτη.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στη στήλη του «στα ΝΕΑ» ο Γιώργος Παπαχρήστος, οι δύο γνωρίστηκαν μόλις τη Δευτέρα στο εν λόγω εστιατόριο, με τον υπουργό Οικονομικών, να περνά αμέσως στην επίθεση ενάντια στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, χαρακτηρίζοντάς τον «όνειδος της δημοσιογραφίας». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανταλλάχθηκαν κι άλλες πολλές και βαριές κουβέντες, με την κόντρα να κλείνει με την ατάκα του Χρήστου Ράπτη προς τον υπουργό Οικονομικών: «Μιλάς εσύ που θα πας στο Γουδή, ρε;»

Το κείμενο του Γιώργου Παπαχρήστου στα Νέα:

Αντ. Σαμαράς: Κ. Τσίπρα, προσέξτε μη γίνετε ο μοιραίος άνθρωπος


Του Δημήτρη Γκάτσιου
«Βάλτε τέλος στις συκοφαντίες.
Τρεις βασικές προϋποθέσεις, για να τεθούν οι βάσεις της μεγάλης εθνικής συνεννόησης, έφερε στο προσκήνιο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ «Βάλτε τέλος στις συκοφαντίες. Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο. Δεύτερον, αλλάξτε πολιτική. Χαϊδεύετε το Δημόσιο και

Ο Τσίπρας πετάει την "μπάλα" σε Θεσμούς και Αντιπολίτευση

Τσίπρας

Κάλεσε τα πολιτικά κόμματα να στηρίξουν άνευ όρων την πρόταση της κυβέρνησης, εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα επιτευχθεί βιώσιμη λύση, έβαλε το χρέος ως προϋπόθεση.. "Δεν υπογράφουμε νέο μνημόνιο". Οι 6 άξονες για «συμφωνία».
Της Νίκης Ζορμπά

Με επίθεση στους Θεσμούς, οΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, μιλώντας από βήματος Βουλής, για την διαπραγμάτευση, υπεραμύνθηκε της επιλογής της κυβέρνησης να απορρίψει το Σχέδιο Συμφωνίας που του παρουσίασε ο πρόεδρος της Κομισιόν. Κυρίως όμως, κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να συνταχθούν πίσω του, άνευ όρων, επιχειρώντας να τα "στριμώξει" στο δίλημμα: Μαζί μας ή εναντίον μας.

Μιλώντας για την πρόταση των Θεσμών, ο πρωθυπουργός, τη χαρακτήρισε «παράλογη», επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή ενώ τόνισε ότι αποτελεί «οπισθοχώρηση» σε σχέση με τον κοινό τόπο που είχε βρεθεί σε επίπεδο τεχνικών διαπραγματεύσεων.

«Η εισήγηση Γιούνκερ με εξέπληξε δυσάρεστα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα μας παρέδιδαν μια πρόταση που δε θα λάμβανε καθόλου υπόψη της τις επί τριμήνων διαπραγματεύσεις στο Brussels Group. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι οι πολιτικοί και όχι οι τεχνοκράτες δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι μετά από πέντε χρόνια σκληρής λιτότητας δε θα βρισκόταν ούτε ένας βουλευτής που να μπορεί να ψηφίσει κατάργηση του ΕΚΑΣ ή την αύξηση δέκα μονάδων στο ΦΠΑ. Οι προτάσεις αυτές είναι οπισθοχώρηση από το κοινό έδαφος που οικοδομήθηκε στις διαπραγματεύσεις. Σε παράλογες προτάσεις δεν πρόκειται να συναινέσει η κυβέρνηση. Θέλω να πιστεύω ότι αποτέλεσε ένα κακό διαπραγματευτικό τρικ και θα αποσυρθεί», ανέφερε

Τουρνουά με την επωνυμία "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΕΙΡΗΝΗ - ΠΟΛΙΤΗΣΜΟΣ" Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ


Το Δ/Σ. του Α.Ο. Κορωνίδας Γαλατσίου σας προσκαλεί στην εκδήλωση λήξης του Τουρνουά με την επωνυμία "Αθλητισμός-Ειρήνη-Πολιτισμός" την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:30 στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου...

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μόνο 45% ο ΣΥΡΙΖΑ ρε Βαγγέλα;


Τι κι όλες οι άλλες δημοσκοπήσεις δείχνουν το τελείως ανάποδο... το 59% δηλώνουν ικανοποιημένοι με τον τρόπο που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με τη φυλλάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος τα δίνει όλα υπερ ΣΥΡΙΖΑ αφού θεωρεί υπεύθυνο τον Σαμαρά για το στρίμωγμα και το ξεβράκωμα που έχει φάει από τις δικαστικές αρχές
 Υπερ του ευρώ τάσσεται το 79% και 19% υπέρ της δραχμής δίνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για την φυλλάδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορεί αύριο, Σάββατο 6 Ιουνίου.
59% των ερωτηθέντων δήλωνουν ικανοποιημένοι με τον τρόπο που διαπραγματεύεται η ελληνική κυβέρνηση με το Eurogroup και τους Θεσμούς ενώ 35% διαφωνεί.
Το 47% θεωρεί πως η Κυβέρνηση πρέπει να δεχτεί την πρόταση των δανειστών και εταίρων μας ώστε να συνεχιστεί η χρηματοδότηση και ο δανεισμός της χώρας μας και 35% δηλώνει πως πρέπει να απορρίψει την πρόταση.

Στην εκτίμηση ψήφου τα κόμματα καταγράφουν τα εξής ποσοστά:

Το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές ΣΥΡΙΖΑίων για το γήπεδο της ΑΕΚ


 Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας δημοσίευσε σήμερα τις υπ΄ αριθμ. 2153-2154/2015 αποφάσεις της με τις οποίες ομόφωνα απορρίπτονται οι προσφυγές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και κατοίκων της περιοχής, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να προχωρούν τα έργα κατασκευής του γηπέδου «Αγιά Σοφιά» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κ.λπ. ζητούσαν, μεταξύ των

Το Σαββατοκύριακο στην Νάξο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων

Στους αγώνες παίρνουν μέρος οι κορυφαίοι έλληνες δεκαθλητές
και επταθλήτριες με προεξάρχουσα την Σοφία Υφαντίδου την σπουδαία αθλήτριά μας η οποία κυνηγά το όριο πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που θα γίνει τον Αύγουστο στο Πεκίνο και που ήταν από τις πρώτες που έφτασαν στη Νάξο την Πέμπτη.
Στους άντρες ξεχωρίζουν τα ονόματα του Πηλίδη, του Μάντη και του Σταμπολίτη ενώ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εμφάνιση του “δικού μας” κυκλαδίτη αθλητή του Πανναξιακού Δημήτρη Μανδηλαρά ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν θα είναι έκπληξη μια θέση στην τριάδα.
 Στις γυναίκες, εκτός από τη Σοφία Υφαντίδου που είχε εντυπωσιάσει στους Ολυμπιακούς του 2012 όταν στον ακοντισμό του επτάθλου πέτυχε την καλύτερη επίδοση που έχει σημειώσει ποτέ επταθλήτρια, θα πάρουν μέρος οι ανερχόμενες Τζινακούλα, Μαρκοπούλου και Καστανά.
Συνολικά περισσότεροι από σαράντα αθλητές και αθλήτριες θα πάρουν μέρος στους αγώνες συνοδευόμενοι από τους προπονητές και τους τεχνικούς τους ενώ  στη Νάξο θα βρεθούν και αρκετοί συγγενείς των αθλητών εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία μαζί με τους αγώνες να δουν και το νησί.

Με το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων αλλάζει ο χάρτης των αθλητικών διοργανώσεων, οι Κυκλάδες παίρνουν το μερίδιο που τους αναλογεί σε επίπεδο μεγάλων αγώνων, ενώ παράλληλα ανοίγει ο δρόμος διεκδίκησης διοργανώσεων με

Κουτσούμπας: Δεν υπάρχει κατάργηση Μνημονίων - Ο λαός οδηγείται ξανά σε «σφαγή»


Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ανάμεσα σε άλλα ο γραμματέας τουΚΚΕ ανέφερε:

Ουδέποτε έδωσα αφορμή, ο λόγος στη Δικαιοσύνη


Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Παντελώς αναληθή και άκρως συκοφαντικά χαρακτηρίζει με επιστολή του προς τα ΜΜΕ τα όσα γράφτηκαν και δημοσιεύθηκαν από τον κ. Ήμελλο ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Έπαρχος Νάξου κ. Γιάννης Μαργαρίτης.
Ο λόγος η επιστολή του κ. Ημέλλου που φάνηκε να είναι καθαρά ως εκτόξευση λάσπης, πράγμα που αποδεικνύει και η απόσυρση της από τα σάιτ που είχε αναρτηθεί αφού οι συνάδελφοι καλώς έπραξαν και την ανάρτησαν αλλά φαίνεται ότι εξαπατήθηκαν και επίσης καλώς και την απέσυραν χωρίς κανείς να μπορεί να τους καταλογίσει κάτι αφού έκαναν απλά την δουλειά τους.

Ο κ. Μαργαρίτης δεν φαίνεται διατεθειμένος να θέσει την υπόληψη του σε αμφισβήτηση, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο μακριά από σκοπιμότητες που προσφέρει στον τομέα του που είναι ο αθλητισμός, καθώς και όπου αλλού μπορεί. Έτσι ο Αντιπεριφερειάρχης παρά το γεγονός της απόσυρσης των καταγγελιών, έχει καταθέσει μήνυση, διεκδικώντας την αποκατάσταση του ονόματος του.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μαργαρίτη αναφέρει:

Ο Βενιζελος διελυσε τον ΤΣΙΠΡΑ......μακραν η καλυτερη ομιλια στην ΒΟΥΛΗ......

Προσθήκη λεζάντας
Ρεσιτάλ Βενιζέλου στη Βουλή: Παιδική χαρά το mail Χαρδούβελη
Επίθεση από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προς τον πρωθυπουργό
Συνέβη σήμερα το εξής καταπληκτικό: Μετά το ηχηρό αδιέξοδο των Βρυξελλών ο κ. Τσίπρας ζήτησε να ενημερώσει τη βουλή. Αλλά αντί να πει κάτι ουσιαστικό και νέο, ήλθε και επανέλαβε με μεταφυσική βεβαιότητα ότι θα επιτευχθεί συμφωνία διότι θα υποχωρήσουν οι δανειστές, γιατί