slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κυκλάδων, πρόγραμμα παιχνιδιών 26 και 27-11-2011


Συνεχίζεται με 14 παιχνίδια το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου 2011 το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων. Αναλυτικά το πρόγραμμα των παιχνιδιών οι ώρες έναρξης και τα γήπεδα έχουν ως εξής:


Πρός τους πράσινους παπαγάλους: Ο Ρομπάι δεν ζητάει πουθενά έγγραφες δεσμεύσεις...και θα πάρουμε και την δόση..

 
Πρός τους πράσινους παπαγάλους...
Μετά την χθεσινή συνάντηση του κ. Παπαδήμου με τον Ρομπάι, ο δεύτερος έβγαλε ανακοίνωση τύπου.
Η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων :
Eπιβεβαιώνω την ετοιμότητα της ευρωζώνης να συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη στις προσπάθειες προσαρμογής της Ελλάδας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: Και άλλες υπογραφές ζητουνται για την 6η δόση!

Είδηση Βόμβα φέρνει στο φως το Αμαν Το Μάτι Μου:
Εκτός από την υπογραφή Σαμαρά (την οποία ζητούν επιμόνως οι Ευρωπαίοι και ακόμα πιο επιμόνως τα φυτά του ΔΟΛ), μείζον θέμα έχει προκύψει στις Βρυξέλλες καθώς φαίνεται οτι απαιτούνται και άλλες υπογραφές για να δοθεί η 6η δόση.

Η συνέχεια στο http://amantomatimou.wordpress.com

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ξεκίνα τις διαγραφές...



...να τελειώνουμε με τους μπούληδες

Σήμερα (22/11/2011) το πρωί ο Μίλτος μας σήκωσε το γάντι ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και είπε....εδώ μπαίνει λογοκρισία.

Δεν μου αρέσουν τα περί πατριωτική δεξιάς, είναι αστειότητες. Τι σημαίνει; Όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι πατριώτες;
Δεν έχουμε αποκτήσει το δημοσκοπικό πλεονέκτημα
Το θέμα είναι πόσο θα είμαστε ικανοί να κυβερνήσουμε και αυτοδύναμα αύριο το πρωί και αυτό θα φανεί και από τη συμπεριφορά των στελεχών μας που μετέχουν στην κυβέρνηση
Φοβάμαι ότι ακόμα δεν έχουμε πείσει ότι έχουμε τη λύση για την επόμενη μέρα


Αυτά και άλλα πολλά φαιδρά είπε ο Μίλτος μας.
Σε δοκίμασε λοιπόν ο Μίλτος μας.
Θα το κάνεις γαργάρα ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;

Με βάση ότι είπες, ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ
Κι αυτός και όποιος....θελήσει να σε δοκιμάσει, όπως είπες.

Άρση της πίστωσης στους πάντες αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί


star 
Την άρση της πίστωσης σε όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία, σε χρόνο που θα κρίνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, με την αφορμή της 24ωρης απεργίας. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να πηγαίνουν με τα χρήματα στο χέρι στους φαρμακοποιούς, αφού δεν θα δέχονται οι φαρμακοποιοί τις πιστώσεις.

Τα 3 «κρυφά» νέα μέτρα της κυβέρνησης!

Τα 3 «κρυφά» νέα μέτρα της κυβέρνησης!Τρεις πρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2012, παρά τις δεσμεύσεις του υπουργού των Οικονομικών πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα.
Σύμφωνα με τα όσα εντόπισε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, στη σελίδα 62 του Προϋπολογισμού, όπου γίνεται αναλυτική αναφορά των πρόσθετων δημοσιονομικών παρεμβάσεων βάσει των οποίων θα στηριχθεί η ενίσχυση των εσόδων του 2012, πέραν των ήδη θεσμοθετημένων αποφάσεων, περιλαμβάνονται ακόμη τρεις, που μαρτυρούν την πρόθεση της κυβέρνησης για νέες φορολογικές επιβαρύνσεις.
Συγκεκριμένα, ο κος Βρούτσης επισημαίνει, πως ανατρέχοντας κανείς εκεί θα διαπιστώσει:

Επίκαιρη Ερώτηση του Προέδρου της K.O. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, στον Πρωθυπουργό ς: Οι αποφάσεις της 26ης Οκτώβρη υποθηκεύουν τη δημόσια περιουσία, υπονομεύουν την ελληνική οικονομία και απειλούν με διάλυση την ευρωζώνη

    Την στιγμή που η ευρωζώνη κινδυνεύει με διάλυση εξ αιτίας των      πολιτικών λιτότητας που αναπαράγουν την ύφεση, η ελληνική      κυβέρνηση όχι μόνο αρνείται να διεκδικήσει την αλλαγή του ρόλου      της ΕΚΤ, ώστε αυτή να αποτελεί δανειστή ύστατης καταφυγής και να      αναλάβει μέρος του υπέρογκου χρέους των χωρών της περιφέρειας,      αλλά επιμένει στην υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου, που      προμηνύονται καταστροφικές για την ελληνική οικονομία αλλά και για      όλη την ευρωζώνη. 

Απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών σε ερώτηση του Δ.Παπαδημούλη σχετικά με off shore εταιρείες και το όργιο φοροδιαφυγής

   Όπως αναφέρεται σε έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών      Παντελή Οικονόμου προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ      Δημήτρη Παπαδημούλη σχετικής με τη φοροδιαφυγή από off shore      εταιρείες, προκύπτουν τα ακόλουθα στοιχεία:α) Οι off shore εταιρείες που ελέγχθηκαν τη διετία 2010-2011 από      το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), ανέρχονται σε 345.      Από το σύνολο των υπεράκτιων χωρών, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι      έλεγχοι για 115 off shore εταιρείες και βρίσκονται σε εξέλιξη οι      έλεγχοι για τις υπόλοιπες 230 off shore. Το συνολικό ποσό που      καταλογίστηκε σε βάρος των off shore, από τους παραπάνω      ολοκληρωμένους ελέγχους ανέρχεται σε 40.967.580 ευρώ.

Αναβάθμιση κλιμακίου πυροσβεστικής Θήρας

1.ΒΡΟΥΤΣΗ ΙΩΑΝΝΗ  ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ
 ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

2. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΝΑΚΟ  ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

3.ΝΟ.ΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

4.ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ 

ΘΕΜΑ: Αναβάθμιση κλιμακίου πυροσβεστικής Θήρας 

Ενημέρωση για τη 17η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Πραγματοποιήθηκε η 17η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη Σύρο και στη Ρόδο, μέσω τηλεδιάσκεψης στις 16/11/2011.

Τα μέλη του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» κ.κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και Γιώργος Παπαμανώλης, κατά τη συνεδρίαση: