slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επί ΠΑΣΟΚ το καλάθι της νοικοκυράς κοστίζει ολοένα και περισσότερο

Μπαράζ ανατιμήσεων στα τρόφιμα

Τα στοιχεία των οργανώσεων καταναλωτών δείχνουν πως το περίφημο καλάθι της νοικοκυράς κοστίζει ολοένα και περισσότερο. Μάλλον επειδή προβληματίζεται γι’ αυτό ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, κ.λπ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης, προχτές ξέχασε πως αυξάνεται ο συντελεστής ΦΠΑ σε πολλά προϊόντα!

Το ενδιαφέρον είναι πως ακόμα και ισχυρές εταιρείες λιανικής αυξάνουν τις τιμές, ενώ την ίδια στιγμή προβάλλουν δήθεν κοινωνικό πρόσωπο. Το τελευταίο κρούσμα ήρθε από αλυσίδα γρήγορης εστίασης, η οποία αύξησε τις τιμές σχεδόν σε όλα τα προϊόντα της κατά 10 λεπτά! Σημειώστε πως η αύξηση έγινε πριν γίνει η μετάταξη προϊόντων σε ανώτερο συντελεστή ΦΠΑ. Οπότε πρέπει να περιμένουμε και νέες ανατιμήσεις.

πηγή http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=58&artid=89683

Μιχάλη αν θες να πατάξεις την ακρίβεια το καλλίτερο που έχεις να κάνεις είναι να πείσεις τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να μειώσει τους συντελεστές ΦΠΑ που μας έκαναν πρωταθλητές Ευρωζώνης στον πληθωρισμό και την ακρίβεια.

http://citizengr.wordpress.com/2010/11/22/3822/

Προπαγάνδα για ηλίθιους: Τα 100 δις χρέος του Καραμανλή

Επειδή πριν 10 μέρες άκουσα τον Πεταλωτή να λέει πάλι ότι ο Καραμανλής δημιούργησε 100 δις χρέος. Πάρτε λοιπόν τον πίνακα να δείτε ότι το ΠΑΣΟΚ μέσα σε δύο χρόνια θα πληρώσει κοντά 20 δις για τόκους παλαιοτέρων δανείων όπως και ο Καραμανλής πλήρωσε πάνω από 60 δις σε τόκους για δάνεια παλαιοτέρων. Αν μιλήσουμε ΠΑΣΟΚικά θα πούμε ότι ο GAP μέσα σε δύο χρόνια δημιούργησε 20 δις νέο χρέος (χώρις το νέο δανεισμό για να καλυφθεί το έλλειμμα του τρέχοντος έτους) γιατί δεν μπορεί στον Καραμανλή να χρεώνουμε τους τόκους σν ΝΕΟ χρέος και στον ΓΑΠ να μην τους χρεώνουμε... και δεν λέω να μην τους χρεώνουμε αλλά να λέμε ότι πρόκειται για τόκους παλαιοτέρων δανείων:

Στην εποχή της πτώχευσης, η ΕΡΤ δίνει 275.000 ευρώ για 13 επεισόδια




Η ΕΡΤ δίνει 275.000 ευρώ για 13 επεισόδια στον Καφετζόπουλο!
Το MEGA για πολύ συγκεκριμένους λόγους αποφάσισε να μη συνεχίσει την εκπομπή "Εύρηκα" με τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Μάλιστα η κ. Γκολεμά στην "REAL NEWS" υποστηρίζει οτι ο κ. Καφετζόπουλος είχε την υποστήριξη του προγραμματισμού στο μεγάλο κανάλι.

Γεγονός που σημαίνει οτι η Διοίκηση εκτίμησε οτι το κόστος ήταν δυσανάλογο με αυτό που θα μπορούσε μια τέτοια εκπομπή να δόση.

Έτσι ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να μεταναστεύσει. Ποιος λοιπόν θα μπορούσε να του ανοίξει εύκολα την πόρτα; Μα φυσικά η ΕΡΤ!

Η Κρατική τηλεόραση ενέκρινε την παραγωγή και θα πληρώσει για 13 επεισόδια στην εταιρεία Magic Bus 19.478 ευρώ ανά επεισόδιο. Το συνολικό κόστος της σειράς ανέρχεται σε 275.314 ευρώ με δικαίωμα προσαύξησης κατά 25%!!!

Η κίνηση αυτή εκ μέρος του διοικητικού συμβουλίου αφήνει έκθετο πολιτικά τον κ. Γερουλάνο ο ποίος ένα χρόνο τώρα επιχειρεί να απαξιώσει κάθε τι που έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια χαρακτηρίζοντας κάθε απόφαση σκανδαλώδη.

Γιατί ο "πρίγκιπας" παρά το γεγονός οτι άφησε τον στενό του συνεργάτη, που κατοικοεδρεύει στην Αγία Παρασκευή, να δημιουργήσει την εικόνα της σπάταλης τηλεόρασης έρχεται σήμερα να εγκρίνει την εκπομπή του κ. Παπαδόπουλου την οποία είχε και ο ίδιος καταγγείλει και να εγκρίνει νέες εκπομπές με πολλαπλάσιο κόστος απο ότι τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα ο κ. Γερουλάνος επέτρεψε να υπογράφονται συμβάσεις πριν ακόμα αναλάβει ο κ. Λάμπης Ταγματάρχης ώστε το νέο αφεντικό της ΕΡΤ να είναι απολύτως δεσμευμένο απο τις επιλογές του Υπουργού.

Οι αποφάσεις αυτές αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων τα κόμματα της Αντιπολίτευσης είναι ένα απο τα βασικά ζητήματα που διερευνά σε βάθος η Νέα Δημοκρατία και ετοιμάζει φάκελλο τον οποίο θα καταθέσει λίαν συντόμως στην Βουλή υποστηριζόμενο απο μια σειρά καυτών ερωτημάτων όπως διατείνονται υψηλόβαθμα στελέχη της Ρηγίλλης.

Είναι πλέον γεγονός οτι η μέχρι τώρα στο απυρόβλητο ΕΡΤ μπαίνει για τα καλά στο μάτι του κυκλώνα με θεσμικές παρεμβάσεις που ετοιμάζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

http://www.newpost.gr
http://e-parembasis.blogspot.com/2010/11/275000-13.html

Κακή εμφάνιση = γκέλα !!!


Περισσότερα Αθλητικά στο sportcyclades.blogspot.com
Λευκή ισοπαλία (0-0) παραχώρησε ο Πανναξιακός στην αξιόμαχη ομάδα του Νηρέα στο γήπεδο της Πάρου μετά από ένα κακό ματς. Ο Στέφανος Μειμάρογλου είδε την ομάδα του να πραγματοποιεί την χειρότερη φετινή της εμφάνιση, με τους περισσότερους παίκτες σε κακή μέρα, να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ενώ δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν ούτε απ' το σημείο του πέναλτι όταν τους δόθηκε η ευκαιρία. Με την σημερινή γκέλα ο Πανναξιακός έχασε το απόλυτο, έπεσε απ' την κορυφή της βαθμολογίας και πάει στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής βλέποντας πλέον την.....
''πλάτη' του Πανθηραικού.
Δυο όλες κι όλες οι καλές στιγμές στο 1ο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να προσέχουν τα μετόπισθεν και τους επιθετικούς να προσπαθούν με ατομικές κυρίως ενέργειες να δημιουργήσουν κάτι καλό. Πρώτοι απείλησαν οι παίκτες του Νηρέα, όταν στο 20' την απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ευαγγέλου απέκρουσε στην γωνιά του ο Τζιώλος, ενώ στο 32' ο Σουσούνης μετά από εκτέλεση κόρνερ δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα η οποία πέρασε μόλις άουτ.
Στην επανάληψη, δεν έφθανε η κακή μέρα για τον Πανναξιακό ... ήρθε να προστεθεί και το άγχος, καθώς είχε γίνει γνωστό το αποτέλεσμα στην Σαντορίνη όπου έβαζε τους Ναξιώτες στο γήπεδο με την πλάτη στον τοίχο και τη νίκη πλέον να κρίνεται επιτακτική. Ο Νηρέας ''στημένος'' για να τσιμπήσει τον βαθμό της ισοπαλίας και ίσως κάτι παραπάνω αν έβγαινε κάποια αντεπίθεση πήρε τελικά αυτό που ζητούσε, καθώς οι Ναξιώτες στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων ακόμα και όταν η μπάλα στήθηκε στο σημείο του πέναλτι. Ήταν το 65' όταν ο Μουμπάρακ μπήκε στην περιοχή από δεξιά, με προβολή επιχείρησε να γυρίσει την σέντρα, ο Δελλημπαλταδάκης με προβολή επίσης προσπάθησε να διώξει σε κόρνερ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του. Ο Δελληγιάννης έδειξε το σημείο του πέναλτι μέσα σε διαμαρτυρίες, ενώ απέβαλε και τον Δελλημπαλταδάκη για εξύβριση ! Μετά από 3 λεπτά διαμαρτυριών και διαβουλεύσεων ο Σουσούνης χτύπησε το πέναλτι, αλλά ο Παπαδάκης απέκρουσε (video). Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τον Πανναξιακό να μην καταφέρνει να εκμεταλλευτεί ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα, και τον διαιτητή Δελληγιάννη ''να βάζει το κερασάκι στην τούρτα'' λήγοντας το ματς στο 88' μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών κι απ' τις δυο ομάδες
Ο Πανναξιακός οφείλει να συνέλθει, να αφήσει πίσω του την σημερινή κακή εμφάνιση και να πάει στο ματς της χρονιάς την ερχόμενη Κυριακή στο ΔΑΚ με τον Πανθηραικό, με μόνο στόχο την νίκη, που θα τον ξαναβάλει στην κορυφή της βαθμολογίας. Μέχρι τότε, υπάρχει αρκετός χρόνος για περισυλλογή και για συνειδητοποιήσουν όλοι ότι φέτος ... κακή εμφάνιση = γκέλα.
Σε ένα κάκιστο ματς δεν υπάρχει κανένα νόημα να αναφερθείς σε ΚΑΚΗ διαιτησια, ειδικά όταν και οι δυο ομάδες έχουν παράπονα. (Δελληγιάννης, Ρούσσος, Γρυπάρης)

ΝΗΡΕΑΣ - (ΜΟΣΤΡΑΤΟΣ) - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΔΕΛΛΗΜΠΑΛΤΑΔΑΚΗΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΓΟΣ, ΑΡΙΑΝΟΥΤΣΟΣ, ΤΟΔΡΙ, ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ, ΜΑΡΑΤΟΣ (ΣΟΥΛΙΔΗΣ), ΒΑΡΣΑΜΟΣ (ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ) ΡΟΥΣΣΟΣ.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUL7UZnytVyZNp8uqCTezL_PwkTeUSRB_D1Ru2L9MOLlF_KJz8TP1H9_h_898QHWymaeiqpq_K-uqIi8I6HQlwr4D44wi3jQmGUqNdZDiGXHX1Yti_GF7VRbH44qqwUns9_zV6gAY49m7s/s1600/%25CF%2586%25CE%25B9%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B8%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25B9.jpg
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ- ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ - ΤΖΙΟΛΟΣ, Γ. ΚΑΤΣΑΝΗΣ (ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ), ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, Ν. ΚΑΤΣΑΝΗΣ, ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗΣ, ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ, ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ, ΣΟΥΣΟΥΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ, ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ.

video
Β.Κ.