slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ.Βρούτσης στον «Αθήνα 9.84»: Η κυβέρνηση δημιουργεί μαύρες τρύπες στο ασφαλιστικό

 
Τα νούμερα των περικοπών μετά τις μειώσεις Κατρούγκαλου συνδυαστικά με το αφορολόγητο είναι: Ένας επιπλέον χαμένος μισθός για όλους τους εργαζόμενους και για τους συνταξιούχους μία έως τρεις χαμένες συντάξεις , ανεξαιρέτως το αφορολόγητο, αναφέρει ο κ.Γιάννης Βρούτσης Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως λέει σε συνέντευξή του στον «Αθήνα 9.84» οι μειώσεις στις συντάξεις δεν μπορούν να αποφευχθούν.

Μακάριος Λαζαρίδης: «Αναγκαία η πολιτική αλλαγή για μια ευρεία Συνταγματική Αναθεώρηση»



Τους λόγους που η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμούν ότι το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης δεν είναι του παρόντος, εξήγησε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας, σήμερα Παρασκευή 30 Μαρτίου στο «24/7 ραδιόφωνο 88,6» και στους δημοσιογράφους κ. Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΤΙΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ Επικίνδυνη «κινητικότητα»




Επιθετικός σχεδιασμός με το βλέμμα στη Ρωσία θα μπορούσε να ονομάζεται το «σχέδιο δράσης για τη βελτίωση της στρατιωτικής κινητικότητας τόσο εντός όσο και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης», που παρουσίασε την Τετάρτη η Κομισιόν, ως βασικό στοιχείο της προσπάθειας που επιταχύνεται για τη διαμόρφωση μιας «πραγματικής αμυντικής ένωσης» σε επίπεδο ΕΕ.

Άδωνις: Τρίχες τα περί σχέσεων Καραμανλή με Τσίπρα


Στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1 και στην σεκπομπή «Δύο λαλούν» με τους δημοσιογράφους Σωτήρη Ξενάκη και Ανδρέα Παπαδόπουλο μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη συνάντησή του με τον κ. Καραμανλή και ποια είναι η θέση του για την υπόθεση της Novartis.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι από καιρού εις καιρού πηγαίνει και βλέπει τον κ. Καραμανλή με τον οποίο, όπως ανέφερε, έχει εξαιρετικές σχέσεις και βαθύ σεβασμό.

«Ο κ. Καραμανλής είναι στη γραμμή που είναι η ΝΔ. ΝΔ είναι ο άνθρωπος, όλα αυτά που ακούτε

Επαναλειτουργεί μετά από τρία χρόνια, το παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείο

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από την Μεγάλη Δευτέρα, 02/04/2018 επαναλειτουργεί μετά από τρία χρόνια, το παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείο μας, κατόπιν του μόνιμου διορισμού της Παιδιάτρου κυρίας Τσατσοπούλου Αντιγόνης – Ελένης.