slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ποιοι θα παίρνουν το ανθυγιεινό επίδομα

Ποιοι θα παίρνουν το επίδομα
Περίπου 70.000 εργαζόμενοι στο Δημόσιο, σε ΝΠΔΔ και ΟΤΑ -μόνιμοι, αορίστου, αλλά και ορισμένου χρόνου υπάλληλοι- θα λαμβάνουν από την 1η Μαϊου επίδομα ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας, σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Πρόκειται για ένα απο τα τέσσερα επιδόματα που λαμβάνουν με το ενιαίο μισθολόγιο οι δημόσιοι υπάλληλοι και το οποίο το οποίο θα κυμαίνεται, ανάλογα με την ειδικότητα, από 35 έως 150 ευρώ τον μήνα.

Επίδομα ύψους 150 ευρώ τον μήνα θα λαμβάνουν, μεταξύ άλλων, οι:
 • Νοσηλευτές
 • Εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ
 • Απασχολούμενοι στην καθαριότητα των δήμων
 • Προσωπικό των σωφρονιστικών καταστημάτων.
Επίδομα ύψους 70 ευρώ τον μήνα θα λαμβάνουν, μεταξύ άλλων:
 • Το τεχνικό προσωπικό
 • Το προσωπικό που εργάζεται στην εστίαση και τον ιματισμό των νοσοκομείων
 • Το προσωπικό που εργάζεται σε εργαστήρια πανεπιστημίων
 • Το προσωπικό που εργάζεται στην πίστα αεροδρομίων
 • Διάφορες άλλες ειδικότητες, όπως εναερίτες, φανοποιοί και άλλοι.
Επίδομα ύψους 35 ευρώ τον μήνα θα λαμβάνουν, μεταξύ άλλων:
 • Το προσωπικό του Εθνικού Τυπογραφείου και
 • Όσοι εργάζονται σε εκτυπώσεις.
Διευκρινίζεται ότι το επίδομα δεν θα χορηγείται σε διοικητικούς υπαλλήλους που απασχολούνται σε νοσοκομεία ή σε δήμους.

megatv.com

Τώρα κατάλαβαν τη μαλακ@@ που έκαναν με τον δήθεν βουλευτή που έβγαλε έξω το μύριο...

Λέει το aixmi.gr του Παναγιωτόπουλου του MEGA:

Η ζημιά που έχει προκληθεί στη χώρα με την απίστευτη υπόθεση του «εκατομυριούχου» βουλευτή, που δήθεν έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό, έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά στη χώρα.

Ήδη ο πρόεδρος της Γερμανικής Βουλής έστειλε επιστολή στον Έλληνα ομόλογό του, ζητώντας να μάθει αν πράγματι βουλευτές στέλνουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό!

«Χρειάζομαι επιχειρήματα για να υποστηρίξω την Ελλάδα», αναφέρει. «Οι Γερμανοί βουλευτές ακούνε ότι Έλληνες συνάδελφοί τους φυγαδεύουν εκατομύρια στο εξωτερικό, ενώ εκείνοι ψηφίζουν για να έρθουν στη χώρα σας χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων. Είναι αλήθεια; Σας παρακαλώ βοηθήστε με για να ξέρω τι θα τους πω».

Χρειάζονται επεξηγήσεις τα όσα λέει; Είναι ασύλληπτο το πώς βγάζουμε μόνοι τα μάτια μας…

Πάρος: Κατάληψη του Δημαρχείου : Ένταση από την παρουσία της αστυνομίας.


Κάτω από τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων,
 η αποχώρηση των αστυνομικών
  Ποιος κάλεσε την Αστυνομία στην τρίωρη στάση εργασίας των υπαλλήλων του Δήμου;
 Τρίωρη πανελλαδική στάση σήμερα για τους υπαλλήλους της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Στην Πάρο η συμμετοχή ήταν καθολική, και για τρεις ώρες οι υπάλληλοι, ειρηνικά συμμετείχαν στην στάση. Η άφιξη όμως περιπολικού και η παρουσία 
δύο πάνοπλων αστυνομικών ήταν πραγματική έκπληξη.
 Οι δύο αστυνομικοί κάθησαν στον καναπέ της εισόδου και απαγόρευσαν στους υπαλλήλους να κλέισουν τη πόρτα. "Όσο είμαστε εδώ, δεν κλείνετε με τίποτα" ήταν η μόνη απάντηση που έδωσαν στις ....

Τα στοιχεία μιλούν μόνα τους! 133 συλλήψεις για οφειλές 500 εκατ. ευρώ και ούτε ένα ευρώ οι εισπράξεις

ΆΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ  ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΩΝ  ΙΔΙΟ  ΠΡΟΣΩΠΟ
- Αιχμές Παπουτσή και κατά του έτερου διεκδικητή της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου
- Δημόσιοι υπάλληλοι δεν κάνουν τον κόπο να πάνε στο δικαστήριο ως μάρτυρες κατηγορίας
- Καταγγελίες Παπουτσή ότι αφήνονται ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι ούτε καν με την καταβολή εγγύησης
- Εάν είχε εισπραχθεί αυτό το ποσό δεν θα χρειαζόταν μείωση στις συντάξεις

Κάποιοι έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους

  Η αυξανόμενη αντίδραση του Παριανού λαού, έχει  κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Το σημερινό συμβάν στο Δημαρχείο, είναι απόδειξη αλλά και προειδοποίηση.
 Προειδοποίηση ότι , τώρα που αισθάνονται το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια τους, καταφεύγουν σε μεθόδους τρομοκράτησης των εργαζομένων.
 Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος κάλεσε την Αστυνομία, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η ειρηνική, τρίωρη στάση εργασίας του προσωπικού.

S.O.S. για τις συγκοινωνίες των Κυκλάδων

ploia_peiraias
Έντονος προβληματισμός επικρατεί με το τοπίο που διαμορφώνεται στον κλάδο της ακτοπλοΐας. Τα νησιά των Κυκλάδων, διανύουν τον χειρότερο ακτοπλοϊκό χειμώνα των τελευταίων 30 ετών και όσο περνάει ο καιρός… τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα.
Κωμικοτραγικές καταστάσεις αναμένεται να συμβούν στην ιστορική γραμμή Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μυκόνου, το προσεχές διάστημα. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα δρομολογίων, η Blue Star Ferries, προκειμένου να εξοικονομήσει καύσιμα έστω και για λίγες ημέρες, ετοιμάζεται να κουτσουρέψει το δρομολόγιο και να το περιορίσει μόνο από Πειραιά προς Σύρο με επιστροφή, κόβοντας την...

Οι απόκριες στην Τήνο

apokries_tinos_2

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τήνου. Η Τήνος βάφτηκε με ζεστό αποκριάτικο χρώμα από μια ποικιλία δρωμένων για μικρούς και μεγάλους. Χάρη στο ταλέντο και την χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση μαθητών - δασκάλων και εθελοντών η πόλη μας στολίστηκε με αποκριάτικες δημιουργίες με βάση τα ανακυκλώσιμα υλικά.
 Ο στολισμός της πόλης άνοιξε μια σειρά από ξεχωριστές γιορτές πολλών εκφράσεων που ξεκίνησαν στις 11/2/2012 και κορυφώθηκαν την Καθαρή Δευτέρα:

-15% ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

ektelestikh_epitroph_perifereias
Υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Μαχαιρίδη και με τη συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών και υπηρεσιακών παραγόντων συνεδρίασε την Τετάρτη μέσω τηλεδιάσκεψης η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
 Η Επιτροπή ενέκρινε την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας με βάση τα νέα δεδομένα, λαμβάνοντας υπόψιν τις μειώσεις των διατιθέμενων πόρων (ΚΑΠ) κατά 15%, όπως προβλέπεται από την κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργείων Εσωτερικών και.....

Συνεργασία Περιφέρειας Επιμελητηρίων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

katasthma_rouxonΤις προτάσεις των μελών των Επιμελητηρίων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, ζητεί με επιστολή του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να καταρτιστεί πρόγραμμα για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Έπειτα από πρωτοβουλία του κ. Μαχαιρίδη η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα διαθέσει για το συγκεκριμένο σκοπό 20.000.000 ευρώ που θα εξοικονομηθούν από πόρους του ΕΣΠΑ.
Ο κ. Μαχαιρίδης έστειλε στον πρόεδρο ΕΒΕ Δωδεκανήσου, κ. Γιάννη Πάππου και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννη Ρούσσο, την παρακάτω επιστολή:
Κύριοι Πρόεδροι,

Συνεδρίσε η Επιτροπή Τουρισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

epitroph_tourismou_perifereiasΣυνεδρίασε την Τετέρη η Επιτροπή Τουρισμού- Ανάπτυξης- Δια Βίου Μάθησης- Απασχόλησης και Απόδημου Ελληνισμού, υπό την προεδρία της αρμόδιας αντιπεριφερειάρχη Δέσποινας Διακοσταυριανού.
Στη συνεδρίαση που έγινε με τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν από τα Δωδεκάνησα οι περιφερειακοί σύμβουλοι Λίτσα Φτακλάκη, Μιχάλης Ερωτόκριτος,   Μανόλης Παλλάς, και από τις Κυκλάδες, οι Λάζαρος Θεόφιλος, Δημήτρης Γρυπάρης και Νίκος Συρμαλένιος.
Αντικείμενο της επιτροπής ήταν:
Α) Η προέγκριση για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στο πρόγραμμα «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» (ΤοΠΕΚΟ). Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου θα συμμετέχει σε δύο Σχέδια Δράσης (ένα ανά νομό) και η πρόταση ψηφίστηκε μετά από σχετική εισήγηση της κας Διακοσταυριανού, (παρών ψήφισε ο κ. Νίκος....

Κεφαλογιάννης: Η προκλητική συμπεριφορά του Υπουργού Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου δυναμιτίζει αναίτια τον Ελληνικό τουρισμό


Ερώτηση με θέμα την ανεύθυνη και προκλητική συμπεριφορά του Βρετανού Υπουργού Εξωτερικών για τον ελληνικό τουρισμό κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό Πολιτισμού , ο Βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως εξής:
Η ένωση ανεξάρτητων τουριστικών πρακτόρων (ΑΙΤΟ) ΤΟΥ Ηνωμένου Βασιλείου κατήγγειλε σαν ανεύθυνη την πρόσφατη «επείγουσα» ειδοποίηση του Βρετανού Υπουργού Εξωτερικών προς τους πολίτες της χώρας τους που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα , όπως εγγραφούν στα αρμόδια προξενεία για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις «ταραχές» στην Ελλάδα.

Εισαγγελική παρέμβαση για τα αναξιοποίητα ακίνητα του Δημοσίου

Στο στόχαστρο του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη τίθεται, μετά από δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, το θέμα ακινήτων του Δημοσίου, τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα, ενώ παράλληλα καταβάλλονται 5 εκατ. ευρώ ετησίως για ενοίκια των γραφείων, όπου στεγάζουν 8 από τις 16 ανεξάρτητες διοικητικές Αρχές.

Ποιοι δημόσιοι λειτουργοί αμείβονται με περισσότερα από 5.000 ευρώ μηνιαίως

Τις κατηγορίες λειτουργών του δημοσίου και ΝΠΔΔ, των οποίων οι συνολικές μικτές μηνιαίες αποδοχές υπερβαίνουν το ποσό των 5.000 ευρώ, γνωστοποιεί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης με έγγραφο που απέστειλε στη Βουλή.

Όπως προκύπτει από το έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών πρόκειται για τους εξής:

Θα εξέλθει ή όχι η Ελλάδα από την επιλεκτική χρεοκοπία;;;

Πριν δύο χρόνια, όταν ξεκινούσε η περιπέτεια με την τρόϊκα, αλλά και μετέπειτα, η λέξη χρεοκοπία φάνταζε ως μπαμπούλας και εξορκισμένη λέξη, η οποία απαγορευόταν ακόμα και να την προφέρεις. Με τον εκβιασμό «μνημόνιο ή χρεοκοπία», το ελληνικό πολιτικό σύστημα κατάφερε να φοβίζει και να εκβιάζει τον ελληνικό λαό, προκειμένου να παραμένει ανενόχλητο στη νομή της εξουσίας, μέχρι σήμερα. Αν και η χώρα είχε πτωχεύσει στην πραγματικότητα, εντούτοις το πολιτικό σύστημα...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣ​Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙ​ΑΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012
στο Κέντρο Υγείας, στις 11 π.μ.
Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ!
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
·       Μονάδες Υγείας χωρίς γιατρούς, νοσηλευτές και ειδικευμένο προσωπικό
·       Σχολεία με κτιριακά προβλήματα, χωρίς βιβλί­α, δασκάλους και καθηγητές.
·       Απλήρωτοι λειτουργοί Υγείας και Παιδείας.
·       Τα ασφαλιστικά ταμεία διαλύθηκαν.
·       Οι τοκογλυφικές δανειακές συμβάσεις οδηγούν το Κοινωνικό Κράτος σε κατάρρευση.

ΩΣ ΕΔΩ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!


ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ

Στη Ντνιέπρ ο Ναξιώτης Κώστας Μανωλάς...Παίκτης της Ουκρανικής Ντνιέπρ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα από στιγμή σε στιγμή ο Κώστας Μανωλάς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από λίγο επήλθε συμφωνία ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη, την Ένωση και τον Ουκρανικό σύλλογο.
Στα ταμεία της ΑΕΚ αναμένεται να μπει το ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Μανωλά με την ΑΕΚ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ στην Ουκρανία το μεταγραφικό καθεστώς είναι διαφορετικό από αυτό της υπόλοιπης Ευρώπης και η μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοιχτή.

www.pamesports.gr

Και ο Τσίπρας το κατάλαβε. Οι υπόλοιποι πότε;;;;

Συνέντευξη έδωσε στον real.fm ο Αλέξης Τσίπρας. Είπε διάφορα για το Βενιζέλο και το Σαμαρά.

Αίσθηση όμως και πολλές συζητήσεις αναμένεται να προκαλέσει μία φράση του για τον Κώστα Καραμανλή:

«Ο Παπανδρέου υλοποίησε προηλειμμένες αποφάσεις ένα προσχεδιασμένο έγκλημα που αρνήθηκε να εφαρμόσει ο Καραμανλής και γι' αυτό αποχώρησε, δέχθηκε όμως να το εφαρμόσει ο Παπανδρέου» είπε χαρακτηριστικά και επέμεινε ότι η Ελλάδα είχε εναλλακτικές λύσεις πριν καταφύγει στο ΔΝΤ.

ΤΕΣΤ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Βρείτε τις διαφορές στις εικόνες και κερδίστε όποια εικόνα θέλετε από τις τρεις.


EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ ΕΙΔΑΝ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
Από τον Ιούλιο ιδιώτες αναλαμβάνουν την Καθαριότητα στον υπό Πασοκοσοσιαλιστική διοίκηση Δήμο Ρόδου

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διαδικασίες για το διεθνή διαγωνισμό που θα αναθέσει το έργο της καθαριότητας σε ιδιώτη του 35% του νησιού, και εφόσον δεν υπάρξουν ενστάσεις ή άλλες επιπλοκές στην διαδικασία, θα αναλάβει από το μήνα Ιούλιο. Αυτό τόνισε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες για την εικόνα της πόλης ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς, παρουσία των εμπλεκομένων υπηρεσιών, όπου και δόθηκαν οδηγίες και κατευθύνσεις για την αλλαγή της εικόνας αυτής.

ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

Μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της προκηρύξεως του 2008 από τις Πρωτοβάθμιες Επιτροπές του Ν. 2643/1998, οι επιτυχόντες ήσαν όλοι -όλοι 736  σε ολόκληρη την Ελλάδα για όλες τις κατηγορίες         (Πολύτεκνοι-ΑμΕΑ- Έμμεση ΑμΕΑ - Εθνικής Αντίστασης - Ανάπηροι -Τρίτεκνοι), οι δε πολύτεκνοι είναι 153 στο σύνολό τους.
Και ενώ οι επιτυχόντες ανέμεναν το διορισμό τους, διεπράχθησαν τ΄ ακόλουθα:

Δυστυχώς ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ο φακός ήταν εκεί

Οι φωτό είναι από την ομιλία του Σούλτς στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.
Τα σχόλια δικά σας...
Δείτε τι έπαθε ο Ντόλιος και σκεφτείτε τι σας περιμένει ΛΑΜΟΓΙΑ

Η πολιτική γελοιότητα έχει φτάσει πλέον στα όρια της πολιτικής αλητείας!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Μάλλον ήρθε η ώρα να ζητήσουμε από τους εταίρους και "φίλους" μας Ευρωπαίους εκτός από την οικονομική "τοκογλυφική" τους βοήθεια να μας στείλουν και ψυχιάτρους μπας και μπορέσουν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα όσα ακούμε, βλέπουμε και βιώνουμε τον τελευταίο καιρό!

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλη Μαργαρίτη, προς τους διοργανωτές και συμμετέχοντες στα δρώμενα της Αποκριάς.

     Οι μέρες της Αποκριάς που πέρασαν, κατάφεραν , έστω και παροδικά, να μας κάνουν να χαμογελάσουμε, να διασκεδάσουμε και να ξεφύγουμε από τη σκέψη της προσωπικής και εθνικής μας βεβαρυμμένης πραγματικότητας. Οι δημότες μας είχαν την ευκαιρία, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων, να αναβιώσουν τα αποκριάτικα έθιμα και να συμμετάσχουν σε εκφάνσεις κεφιού, που οργανώθηκαν σε όλο το δήμο μας. Οι, κατά κοινή ομολογία, επιτυχημένες αποκριάτικες εκδηλώσεις οργανώθηκαν με τη συμμετοχή πλειάδας εθελοντών και συλλόγων, που εδράζουν στο δήμο μας, αποδεικνύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι με ομαδική εργασία μπορούμε να καταφέρουμε τα καλύτερα.

τήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Νοτίου Αιγαίου – Είκοσι εκατομμύρια ευρώ από την Περιφέρεια

 Η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Νοτίου Αιγαίου που δραστηριοποιούνται στους τομείς της καινοτομίας και της παραγωγής προϊόντων που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στην τουριστική μας βιομηχανία, ήταν η πρόταση του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη στη συνάντηση που είχαν σήμερα οι Περιφερειάρχες της χώρας με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοίδη, τον αρμόδιο υφυπουργό Θάνο Μωραΐτη και την Ειδική Γραμματέα του ΕΣΠΑ Γεωργία Ζεμπελιάδου.

Πώς ψήφισαν οι διαγραφέντες από τη Ν.Δ.

Από τους πρόσφατα διαγραφέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας,
-πέντε ψήφισαν «ναι» αλλάζοντας γραμμή,
-έξι επέμειναν στο αρχικό «όχι», ενώ
-δέκα ήταν απόντες από την ψηφοφορία.
 Αναλυτικότερα, «ναι» ψήφισαν οι:

Μανώλης Κεφαλογιάννης, Αλ. Δερμετζόπουλος, Θ. Λεονταρίδης, Αν. Καρυπίδης και Ζήσης Τζηκαλάγιας.

Τα σαΐνια της Βουλής και τα ξεφτέρια της Αρχής


Tα σαΐνια και τα ξεφτέρια είναι γεράκια. Εκπαιδευόμενα γίνονται οι καλύτεροι κυνηγοί. Όταν γερακάρης βέβαια είναι ο Πετσάλνικος τότε το σαΐνι του το λένε Αργύρη.Ο κ. Αργύρης είναι ο αντιπρόεδρος της Βουλής που εδώ και μια βδομάδα, σαν υπεύθυνος της επιτροπής για το πόθεν έσχες των βουλευτών, κυνηγά να βρει το εκατομμύριο που είχε κάνει φτερά για την Ελβετία.

Δυστυχώς πέρασε και ο εφαρμοστικός

Υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία, επί της αρχής και κατ’ άρθρο, ο εφαρμοστικός νόμος για τις ανατρεπτικές αλλαγές στα εργασιακά. Υπέρ του νόμου, επί της αρχής, ψήφισαν 202 βουλευτές, κατά 80, ενώ ένας βουλευτής ψήφισε παρών. Με 202 ψήφους υπέρ πέρασαν και τα επίμαχα άρθρα 1, 2, 3 και 6.

Μια φωτογραφία και ένα βίντεο

Αντώνη οι κακές παρέες θα σε καταστρέψουν, τι θα, που ήδη σε κατέστρεψαν 

Η φωτογραφία είναι αυτή:

και το βίντεο αυτό:
Χοντρό δούλεμα Βενιζέλου στο Σαμαρά

Παίρνουν τα πάνω τους οι ΠΑΣΟΚοι, αφού στην πολιτική ιχύει αυτό που είπε ο Γκάρι Λίνεκερ για το ποδόσφαιρο "εκλογές είναι ένα σπορ στο οποίο παίζουν πολλοί, αλλά κερδίζει πάντα το ΠΑΣΟΚ".
Διαβάστε τη ...λεπτή ειρωνία του όχι και τόσο λεπτού το δέμας Ευάγγελου.
Είπε πριν λίγο:

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά κατά της Αριστεράς

Με σφοδρή επίθεση κατά της Αριστεράς, «που μας κουνά το δάχτυλο» ενώ όλα αυτά τα χρόνια της κυριαρχίας του ΠΑΣΟΚ «στήριξε καταστάσεις νοσηρές και στρεβλώσεις απίστευτες, που έχουν μεγάλη ευθύνη για εδώ που φτάσαμε» έκλεισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς την σημερινή ομιλία του στην Βουλή πριν την ψηφοφορία για τον εφαρμοστικό νόμο. Μια ψηφοφορία με την οποία όπως είπε κλείνει οριστικά το θλιβερό κεφάλαιο των τελευταίων δυόμισι χρόνων και ανοίγει ο δρόμος για τη λαϊκή ετυμηγορία και τις εκλογές. «Αφήνουμε πίσω τη χειρότερη εποχή που γνώρισε η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Και ανοίγουμε το δρόμο για τη νέα Μεταπολίτευση, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος!» είπε χαρακτηριστικά.
Μεταξύ άλλων είπε ο κ. Σαμαράς:

Ντέρμπι κορυφής στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου!!!


To σημαντικότερο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας Γυναικείου βόλεϊ θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της Νάξου το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 18.45 στο κλειστό του ΔΑΚ. Ο 3ος στον βαθμολογικό πίνακα Πανναξιακός υποδέχεται τη 2η, μέχρι στιγμής, Φιλία Ηλιούπολης. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κρίνει κατά πολύ τη θέση που θα καταλάβουν οι δυο ομάδες στην τελική κατάταξη.
Οι γηπεδούχοι θέλουν καθαρή νίκη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Πρώτα απ όλα για να αυξήσουν το σερί νικών(5 ματς αήττητοι) και να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου, καθώς με την κατάκτηση των 3 βαθμών θα πλησιάσουν περισσότερο την κορυφή την οποία, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, έχουν ήδη αγκαλιάσει οι αήττητοι Τράχωνες!!
Θα είναι όμως και ένα παιχνίδι γοήτρου. Οι Ναξιώτες θα προσπαθήσουν να πάρουν την ρεβάνς για την άδικη ήττα τους στην Ηλιούπολη, στο παιχνίδι του 1ου γύρου με 3-1 σετ. Κάνεις δεν έχει ξεχάσει την απαράδεκτη "φιλοξενία" των πρωτευουσιάνων, τις συνθήκες που επικρατούσαν κατά την διάρκεια του αγώνα, την προκλητική συμπεριφορά των διαιτητών, τα ευτράπελα μετά τον........ αγώνα και την κλήση του προπονητή Γ. Δερμάτη και της Στέλλας Λαγουδάκη από τον αθλητικό δικαστή που είχε ως αποτέλεσμα την τιμωρία της παίκτριας με μια αγωνιστική.
Οι φίλοι του Πανναξιακού καλούνται για άλλη μια φορά να γεμίσουν το γήπεδο, να δείξουν με το φίλαθλο πνεύμα που τους διακρίνει την αγάπη τους για την ομάδα και τον αθλητισμό γενικότερα.