slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»: Άλλη ημερομηνία, δυναμικότερη διοργάνωση

 
Για τον Απρίλιο του 2016 μετατίθεται η πραγματοποίηση της έκθεσης «Ελλάδος Γεύση», η οποία στοχεύει στο να προσφέρει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη εικόνα της Ελλάδας και στον εκθέτη τις καλύτερες υπηρεσίες.
Η απόφαση για μετάθεση της ημερομηνίας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου πάρθηκε από κοινού από την εταιρεία, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους χορηγούς προκειμένου να γίνει μια άριστη προετοιμασία και να υπάρξει μια δυναμικότερη διοργάνωση, όπως απαιτεί ένα τέτοιο μεγάλο εγχείρημα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 8:00μμ εγκαινιάζουμε τον νέο μας χώρο.

Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ θα είναι ανοιχτός σε όλους τους πολίτες ώστε να ακουστεί ο λόγος τους και οι προβληματισμοί τους και μαζί να συνδιαμορφώσουμε τις πολιτικές και τις προτάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή στο Δήμο μας. 

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το νέο μας χώρο, με κρασί, ρακή και μεζέ. Ο χώρος μας βρίσκεται στη Χώρα της Νάξου, στην Πλατεία Χριστόδουλου Φραγκουδάκη, στο στενό του Τζιμπλάκη

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ
Δημοτική Κίνηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ο Μεϊμαράκης ζητεί από τον Πλακιωτάκη να κινήσει νομικές διαδικασίες κατά της “Infosolutions”


Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη η οποία κοινοποιήθηκε και στους τρεις συνυποψηφίους του, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ζητά η Νέα Δημοκρατία να προβεί σε όλες τις νόμιμες, νομικές, αστικές και ποινικές ενέργειες κατά της εταιρείας «INFOSOLUTIONS, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΛΩΝΑΡΗΣ-ΕΛΕΝΗ ΤΥΡΜΑΚΗ Ο.Ε.».
Η επιστολή:

Παρέμβαση Σαμαρά: Ζητά ενότητα και σοβαρότητα


"Για τα εσωτερικά μας δύο μόνο λέξεις που πρέπει όλοι να τις σεβαστούν. Ενότητα και σοβαρότητα".
Με τη φράση αυτή απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο ερώτημα που δέχθηκε ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών προσερχόμενος στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χατζηκωστή "Εξι προεδρικά πορτρέτα", που αναφέρεται στους προέδρους της Κύπρου από το Μακάριο μέχρι το Χριστόφια, στο αμφιθέατρο Κρανιδιώτης στο υπουργείο

Άρθρο του Βουλευτή Κυκλάδων και Πρώην Υπουργού Γιάννη Βρούτση στο περιοδικό http://tobacco.com.gr

Της Ένωσης  Καπνοπωλών Ενοικιαστών Περιπτέρων και Ψιλικών Μακεδονίας

Ο Λοβέρδος “ξεσκίζει” (και καλά κάνει) τον απαράδεκτο Πάκη

 
 Σφοδρή επίθεση κατά του Προκόπη Παυλόπουλου εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σχετικά με το ασφαλιστικό.

«Εκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος. Αναμείχθηκε στη πολιτική, διατυπώνοντας μάλιστα μια παράδοξη για τον ίδιο και για την αλήθεια άποψη, ότι το ασφαλιστικό της χώρας υποφέρει λόγω του PSI», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Λοβέρδος.
Η άποψη αυτή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τόνισε ο

Πόρισμα-"φωτιά": Με πλαστά πτυχία 15 μόνιμοι υπάλληλοι της Βουλής η έρευνα είχε ξεκινήσει με εντολή Μεϊμαράκη

 
"Λαβράκι" έβγαλε η έρευνα για υπαλλήλους της βουλής που έχουν προσληφθεί μεπλαστά πτυχία που είχε ξεκινήσει μετά από εντολή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κατά την περίοδο που ήταν πρόεδρος του κοινοβουλίου .
Η έρευνα είχε ξεκινήσει μετά από καταγγελίες και συνεχίστηκε επί των ημερών της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Σύμφωνα με

O Ρουσόπουλος συμβουλεύει : Ετσι θα ξεπεράσει η ΝΔ το πρόβλημα της εκλογικής διαδικασίας


Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Ρουσόπουλος με άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών δίνει λύση στο πρόβλήμα με τη διαδικασί ατων εκλογών στη ΝΔ.
Χρησιμοποιώντας ένα μύθο για τον Χριστόφορο Κολόμβο, λέει στα στελέχη της ΝΔ τι να κάνουν

Η Νέα Δημοκρατία κινδυνεύει να πάει αδιάβαστη!

Άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνιολόγου

Σε προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο «Τι κρύβει η κουρτίνα 2 της ΝΔ» είχα επισημάνει τη πιθανότητα διάσπασης του κόμματος της ΝΔ είτε από ατύχημα, είτε από προσχεδιασμένο σχέδιο. Και αυτό θα το βλέπαμε μόλις άνοιγε η κουρτίνα 2 την επόμενη των εκλογών. Ατύχημα έγινε, εκλογές δεν έγιναν αλλά απάντηση δε δόθηκε αν ήταν τυχαίο το ατύχημα ή προσχεδιασμένο. Μαλλιά κουβάρια γίνανε οι ιθύνοντες της εκλογικής διαδικασίας, όμως πέπλο μυστηρίου καλύπτει ακόμη τις κρυφές προθέσεις πολλών πρωταγωνιστών και κομπάρσων της εκλογικής μάχης για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος. Η ΝΔ έκανε ένα μεγάλο άλμα, αλλά το έκανε στο κενό και κινδυνεύει να πάει αδιάβαστη! Στη συνέχεια θα δούμε αν ήταν ένα άλμα προσχεδιασμένο ή από ασχετοσύνη και ανικανότητα αντίληψης των επιπτώσεων του.
 Σε πολιτική ανυπαρξία έχει περιέλθει πλέον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα....

Ομιλία στη Βουλή του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Γιάννη Βρούτση 24.11.15

Μνημείο "Θρασύτητας" απο το ΣΥΡΙΖΑ η επικύρωση των 12 Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου"

Την ομιλία του κ. Βρούτση μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον ακόλουθο

ιστότοπο: