slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βρούτσης : «ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΓΚΑΦΑ ΟΛΙΚΗΣ» διαψεύδει την «Αυγή» για το ασφαλιστικό των αγροτών -Δημοσίευμα εκτός πραγματικότητας

Στη διάψευση του δημοσιεύματος της «Αυγής» σχετικά με το ασφαλιστικό των αγροτών προχώρησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, απαντώντας παράλληλα και στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βρούτσης, με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και το δημοσίευμα της «Αυγής» σχετικά με το ασφαλιστικό των αγροτών και «τον δήθεν διπλασιασμό των εισφορών τους», αναφέρει ότι είναι πρωτοφανές ένα κόμμα που διετέλεσε κυβέρνηση να είναι τόσο

Μ. Κεφαλογιάννης: Πρέπει να αναθεωρηθεί η συνθήκη του Δουβλίνου


Είναι ένα θέμα ευρωπαϊκό και ασφαλώς πρέπει να γίνουν πολλά και σημαντικά βήματα με πρώτο την αναθεώρηση της συνθήκης του Δουβλίνου”, δήλωσε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM” για τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος.

Ολοκλήρωση του υπάρχοντος γηπέδου της Κορώνου ζητά o πρόεδρος της Κορώνου, Γιάννης Κωνσταντάκης



Αξιότιμοι, κύριε δήμαρχε και κ. αντιδήμαρχε, σας θέτω υπόψη σας ότι στην Κόρωνο υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου ημιτελές το οποίο πρέπει να ολοκληρωθεί διότι δεν έχουμε κανένα κατάλληλο χώρο που να αθλούνται τα παιδιά μας και το πρόβλημα είναι μεγάλο και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που έχουμε πάρα πολλούς νέους και το αίτημα για την ολοκλήρωση του υπάρχοντος γηπέδου μπαίνει καθημερινά! Τα όσα υπολείπονται είναι: Ο ειδικός τάπητας δαπέδου ( λόγο που το έδαφος είναι υπερβολικά πετρώδες ), περίφραξη, κερκίδες και δοκάρια. Ο χώρος είναι ανοιγμένος και καθορισμένος και αποδυτήρια υπάρχουν.