slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σάλος: «Χάρισαν» χρέος 4.000 ευρώ στον υπουργό Φλαμπουράρη λίγες ημέρες πριν τις εκλογές!


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 Έντονες αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει δημοσίευμα της εφημερίδας «τα Νέα» για τον Αλέκο Φλαμπουράρη, που
αφορά σε χρέος που είχε στο Δήμο Αίγινας.
Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, ο Αλέκος Φλαμπουράρης είχε χρέος 6.659,47 ευρώ στο δήμο Αίγινας από κατανάλωση νερού από το 2010.
Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, με απόφαση που αναρτήθηκε στη.....

Ασφαλιστικό: Ο Κατρούγκαλος ελπίζει - ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ - ότι οι δανειστές θα δεχτούν ισοδύναμα που κατάργησαν οι ίδιοι



Το υπουργείο Εργασίας αναζητά τρόπους για να μετριαστούν οι αντιδράσεις από την επερχόμενη περικοπή στις συντάξεις. Ποιες οι επικρατέστερες προτάσεις μέχρι τώρα
Τρόπους να μετριαστούν οι αντιδράσεις από την επερχόμενη περικοπή στις συντάξεις εξετάζει το

Γιαννιτσά Vs Έδεσσα


Της Άντζελας Πεϊτση

Ανεβαίνει το εσωκομματικό προεκλογικό κλίμα στη Ν.Δ., όχι μόνον μεταξύ των υποψηφίων προέδρων αλλά και μεταξύ των γαλάζιων στελεχών. Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς νομούς της γαλάζιας αντιπαράθεσης, είναι η Πέλλα.

Ο νομός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zougla.gr, είναι χωρισμένος στα δύο, με την Έδεσσα να στηρίζει το Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τα Γιαννιστά τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Γκάφα Φίλη: Φτωχός είναι ο πρωθυπουργός; Είναι εύπορος και προνομιούχος

ο Φτωχός και ο χόντρος 
Σειρά από γκάφες κάνει ο Νίκος Φίλης, ειδικά ως υπουργός Παιδείας. Μετά τις «πενταροδεκάρες» για το ΦΠΑ στα ιδιωτικά, ο υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε εύπορο και προνομιούχο τον πρωθυπουργό γιατί στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο.
Συγκεκριμένα ο κ.Φίλης μιλώντας στο REAL FM και τον Νίκο Στραβελάκη σχετικά με το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει τα παιδιά του στο ιδιωτικό, είπε: