slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Fwd: ΑΦΙΣΑ- ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

 

 

 

 


ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Ανετοι και ωραίοι» στο Μαξίμου για τον εκλογικό νόμο, αλλά και παιχνιδάκια για μείωση του 3%

«Άνετοι και ωραίοι» (κατά το γνωστό σλόγκαν) νιώθουν στο Μαξίμου με τον εκλογικό νόμο, όπως δήλωναν στο liberal, μετά την χθεσινή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό.
Διαβεβαίωναν ότι  δεν έχουν «κανένα άγχος» και δεν «μετράνε κουκιά» για να δουν αν θα φτάσουν τους 200, ώστε ο εκλογικός νόμος να ισχύσει από τις επόμενες εκλογές. Φυσικά το λένε «την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενοι», καθώς δεν βρέθηκε η συμμαχία των προθύμων, που θα ψήφιζε το νόμο.  

ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ
     Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά από 5 έως 10 χρονών.
Στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τους τρεις βασικούς θεματικούς άξονες που το αποτελούν. Θα επεξεργαστούν την έννοια «μουσείο» και τι υπάρχει μέσα σ’ αυτό. Θα ανιχνεύσουν τι είναι θέατρο, και πόσες δραστηριότητες εμπεριέχει. Θα γνωρίσουν το έργο του μεγάλου Νάξιου θεατρικού συγγραφέα Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κάνεις λάθος

Του Σάκη Μουμτζή
Προφανώς αυτοί που επιτίθενται στον Β. Μεϊμαράκη μάλλον δεν θα άκουσαν την συνέντευξη του στον Ν. Χατζηνικολάου. Θα κατέληξαν στα συμπεράσματα τους διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα της «Αυγής» και της «Κόντρα» που είναι λογικό να αναδείκνυαν το σημείο της διαφοροποίησης του από την επίσημη γραμμή του κόμματος του. Όμως στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης του ο Β. Μεϊμαράκης ήταν ιδιαίτερα επιθετικός απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.