slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΕΔΕ Νέας Δημοκρατίας για ομιλία Τσίπρα: «Τζάμπα Υποσχέσεις, σεξουαλικά υπονοούμενα και φίμωση με “δημοκρατικές” λαβές όσων διαφωνούν»

Δυστυχώς η παρουσία και το περιεχόμενο της ομιλίας κ. Τσίπρα, επιβεβαίωσαν ότι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να υποτιμά τον Ελληνικό και Δωδεκανησιακό Λαό.
Συνεχίζουν να πιστεύουν ότι με υποσχέσεις, νοοτροπίες, συνθήματα και με μεταγραφές στελεχών του Παπανδρέου, τώρα με τον κ. Τσίπρα μπορούν να υπόσχονται για ακόμα μια φορά ότι «Λεφτά Υπάρχουν».
Πέρα από περιγραφές της δύσκολης κατάστασης και των επώδυνων θυσιών του Ελληνικού λαού αντί για πρόταση ο κ. Τσίπρας αναλώθηκε σε επανάληψη των υποσχέσεων της ομιλίας του στη

Αριστερή κυβέρνηση με πανάκριβα δεξιά γούστα! Έρχονται οι καρχαρίες..


Γνωστή πανάκριβη φίρμα ένδυσης βρήκε χώρο για διαφήμιση στο «αριστερό» πέτο των «αριστερών» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Την ώρα που ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και διευθυντής της «Αριστερής» εφημερίδας Αυγή, Νίκος Φίλης, έδινε την τηλεοπτική μάχη κατά του συστήματος…κατά των τηλεοπτικών αδειών.. στο MEGAλο κανάλι, δεν θα μπορούσε το μάτι του τηλεθεατή να μην πέσει στο...

Σε Μήλο και Κίμωλο ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης


Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υπ. βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσηςθα επισκεφτεί την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου και Τρίτη 20 Ιανουαρίου τα νησιά Μήλο και Κίμωλο......

Στην ταβέρνα "ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ" στ΄Απεράθου θα μιλήσουν σήμερα στις 7:00 οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων: Άννα Μαυρουδή κα Νίκος Μανιός.

                                         
ΚΑΛΕΣΜΑ  

Η Ο.Μ. Νάξου του ΣΥΡΙΖΑ, προσκαλεί την Κυριακη 18 Γενάρη  στις 7:00 το απόγευμα στη ταβέρνα  "ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ" στ΄Απεράθου . Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων:
                   
               Άννα Μαυρουδή  και  Νίκος Μανιός.


Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΞΟΥ

Περιοδεία στη Σαντορίνη του Χάλαρη Μιχάλη, Υποψηφίου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη

Στη Σαντορίνη βρέθηκε ο Χάλαρης Μιχάλης το διήμερο 16 και 17 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του στις Κυκλάδες, ως υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ.

Κατά την παραμονή του στο νησί είχε την τιμή να μιλήσει σε μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης σε μια εντυπωσιακή για τα σημερινά δεδομένα συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσαριά, το χωριό του πατέρα του.

Ο υποψήφιος βουλευτής, θέλοντας να ενημερωθεί ακόμα περισσότερο για τα σημερινά προβλήματα του νησιού και να παρουσιάσει τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και του ιδίου επισκέφθηκε τη Δημοτική Αρχή της Σαντορίνης, αλλά και μια σειρά δημοσίων υπηρεσιών, όπως το ΙΚΑ, τα ΕΛΤΑ, το Κέντρο Υγείας, το ΚΑΠΗ, το Τελεφερίκ, την Αστυνομία και φυσικά τους συναδέλφους του στην Πυροσβεστική, στην οποία υπηρετεί ως αξιωματικός.

Επίσης, είχε την ευκαιρία προσκύνησε στην Ιερά Πανήγυρι του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου στο Εμπορειό, ενώ περιόδευσε σε κεντρικά σημεία όλου του νησιού, συνομιλώντας με τους ντόπιους και ανταλλάσσοντας απόψεις μαζί τους.

Τέλος, έδωσε συνέντευξη Τύπου σε τοπικό κανάλι και ραδιόφωνο, ενώ είχε επικοινωνία και επαφές με πολλούς πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες. 

-- 
Ο Χάλαρης Μιχάλης στα μέσα κοινωνική δικτύωσης και στο διαδίκτυο:
 
Το προσωπικό μου ιστολόγιο: http://chalarismichalis.blogspot.com
 
 
Follow me on Twitter: www.twitter.com/ChalarisMichail     (@ChalarisMichail)
 
Join me on Linkedin: www.linkedin.com/chalarismichail

Watch me on  Youtube

Find me on g+ : google.com/+ChalarisMichail

Ο Πανναξιακός έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού και έβαλε φωτιά στην κορυφή

 Πανναξιακός υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του ήττα στη φετινή σεζόν καθώς επικράτησε με 3-1 και έβαλε για τα καλά φωτιά στην κορυφή, καθώς ο Ολυμπιακός έπιασε τις πράσινες και η ομάδα της Νάξου είναι πλέον στο -3!
Η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς παρά την απουσία της Παναγιώτας Διώτη (χτύπησε στο ματς με την Λε Κανέ) και την κούραση από το Ευρωπαϊκό ματς, κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν για πρώτη φορά μετά από 40 ημέρες (είχε ρεπό την 11η αγωνιστική που διεξήχθη στις 20/12/14).Στο κατάμεστο (από

ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ -ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου και με την παρουσία πλήθους κόσμου και σωματείων οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γουρδούκης Ηλίας, Μανιός Νίκος, Μαυρουδή Αννα, Πολιτόπουλος Δημήτρης,Συρίγος Αντώνης και Συρμαλένιος Νίκος ανάπτυξαν το πρόγραμμα της οικονομικής και κοινωνικής ανόρθωσης της χώρας μας και τόνισαν την ανάγκη της ανάδειξης του ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμου, ώστε μετά την 25 Ιανουαρίου να μπορεί να.....

Nα υποθέσω... οτι και ο Μπόμπολας ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος ξαναψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ να υποθέσω...


Όπως λίγες μέρες πριν τις εκλογές του 2012 όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου μας έδινε γραμμή να τη χέσουμε την Ευρωζώνη αν είναι να λιποθυμούν παιδιά από την πείνα κ.λπ ή σαν άλλος Καμμένος έλεγε στους γέρους να ρωτήσουν τα 15χρονα τι να ψηφίσουν....

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων πολιτκών εφημερίδων 18/1/2015


Πατώντας πάνω στις φωτογραφίες μπορείτε να διαβάσετε σε υψηλή ανάλυση τα αυριανά 18/1/2015 Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων της Ν. Δημοκρατίας κ. Γιώργου Χριστόπουλου στη Νάξο


Τη Νάξο επισκέφτηκε χθες Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος αποτελεί την ανανέωση που επιχειρείται απ’ το κόμμα στο δήμο Κυκλάδων. Στη Νάξο τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. κ. Στέφανος Στρατούρης, ο οποίος τον συνόδεψε στην περιοδεία του στο νησί, αρχής γενομένης απ’ το δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, όπου συναντήθηκε με το....