slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Olympic Air «ενώνει» τη Μύκονο με Σαντορίνη και Ηράκλειο!

1


Στις 30 Ιουνίου η Οlympic Air εγκαινιάζει τα νέα απευθείας δρομολόγια Μύκονος - Σαντορίνη και Σαντορίνη - Ηράκλειο τα οποία για την θερινή περίοδο θα εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα, καλύπτοντας ιδανικά τις ανάγκες του επιβατικού κοινού στους τουριστικούς αυτούς προορισμούς. Οι πτήσεις θα εκτελούνται κάθε Κυριακή, Τετάρτη και Παρασκευή, ενώ η σύνδεση αυτή θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.
Σε ότι αφορά τις ώρες των πτήσεων:
1. Σαντορίνη – Μύκονος:

Σας καλούμε να γλεντήσουμε όλοι μαζί.

Μόνο Έλληνες στις στρατιωτικές σχολές με πρωτοβουλία 84 βουλευτών της ΝΔ

Την εισαγωγή σε στρατιωτικές, αστυνομικές και λιμενικές σχολές μόνο όσων είναι Έλληνες κατά το γένος και την ιθαγένεια, προβλέπει τροπολογία που κατέθεσαν 84 βουλευτές της ΝΔ με πρώτο υπογράφοντα τον Αθανάσιο Μπούρα.

Όπως σημειώνεται μεταξύ άλλων στην αιτιολογική έκθεση, «λόγω της ιδιαιτερότητας των θεμάτων που σχετίζονται με την εθνική μας άμυνα, σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και του οξύτατου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, που αντιμετωπίζει η χώρα, σε συνδυασμό με τον πρόσφατο νόμο περί ιθαγένειας και τις συνέπειες του, σκόπιμο είναι να επανέλθει στο σύνολο των ....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ
Θέμα: Ιδιοκτησιακό καθεστώς της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου
Με αφορμή τα όσα γίνονται και λέγονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου, το ΔΣ με απόφασή του γνωστοποιεί τα εξής:
Το Πνευματικό Κέντρο έγινε με προσφορές και προσωπική εργασία των κωμιακιτών, από την ανάγκη να υπάρχει ένας πολιτιστικός χώρος στο χωριό.
Θεωρούμε ότι ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους....

Επίσκεψη Γιώργου Πουσσαίου στην Σέριφο

φωτογραφία (1)Την Σέριφο επισκέφθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Πουσσαίος στα πλαίσια επίσκεψης του στα  νησιά των Κυκλάδων.

Ο κ. Πουσσαίος,  πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Α. Αντωνάκη, μέλη του ΔΣ και εκπροσώπους τοπικών φορέων ενώ....

Τα καλά παιδιά: συνέχεια


από τον Νικόδημο

1. Τα περισσότερα σχόλια που μου έστειλαν πολλοί αναγνώστες του προηγούμενου άρθρου μου “Τα καλά παιδιά: Γρηγορόπουλος και Ρωμανός” ήταν υβριστικά, χυδαία και παντελώς παρανοϊκά. Περιττό ίσως αλλά χρήσιμο να ειπωθεί πως προήλθαν με όλη τους τη βρόμα όχι μόνον από τον βούρκο του αναρχοαριστερισμού αλλά και της μαλάκυνσης του μυαλού της......

Κέντρο Υγείας Πάρου: Περίσκεψη και αυτοκριτική....(Βίντεο)

Μετά την καταλαγή του ενθουσιασμού για τον ωραίο αγώνα που έδωσε ο παριανός και αντιπαριώτικος λαός υπέρ του δικαιώματός του στην δημόσια, δωρεάν περίθαλψη, κορυφαία στιγμή του οποίου υπήρξε η μεγαλειώδης κινητοποίηση στην Αθήνα και η απόσπαση ..

Ποιες αλλαγές θα κάνει η Blue Star Ferries τη θερινή περίοδο


Το Blue Star Naxos θα αντικαταστήσει το Blue Star Ithaki στη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μυκόνου την θερινή περίοδο. Παράλληλα, στη γραμμή Πειραιά – Πάρου – Νάξου – Ιου – Θήρας θα επιστρέψει το Blue Star Delos.
Επίσης, η εταιρία θα εγκαινιάσει μια νέα γραμμή. Αυτή της Ραφήνας – Μυκόνου – Πάρου – Νάξου –Ίου, όπου τα δρομολόγια θα εκτελεί το .....

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Κ.ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «REAL NEWS» ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΡΑΗ




 - Τι μέριμνα θα υπάρξει για την οικογένεια που δεν έχει κανένα εργαζόμενο για την οποία δεσμεύτηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί κύριε υπουργέ;
 Ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους να αντιμετωπιστούν αυτά τα φαινόμενα που αποτελούν ακραίες εκφράσεις ανεργίας, με δράσεις και παρεμβάσεις άμεσης απόδοσης και επείγοντος χαρακτήρα. Εγώ τους ενημέρωσα ότι οι ήδη υλοποιούμενες παρεμβάσεις του υπουργείου Εργασίας, μέσω της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων και του ΟΑΕΔ, έχουν δεσμεύσει σχεδόν το 100% των κοινοτικών πόρων που μας αναλογούν. Γι αυτό και τόνισα ότι είναι απολύτως απαραίτητη – και χρειάζεται πολιτική απόφαση για αυτό - μια γενναία αναθεώρηση του ΕΣΠΑ με μεταφορά αδρανών πόρων του ΕΤΠΑ προς το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο για άμεσες παρεμβάσεις, οι οποίες θα έχουν στο επίκεντρό τους τα περίπου 400.000 νοικοκυριά που κανένα μέλος τους δεν εργάζεται σήμερα.
 -Πως θα ανακουφίσετε αυτές τις οικογένειες;

Πόρισμα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη : Mossad, MI6 & CIA πίσω από το σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή



Tην ισραηλινή Mossad, την βρετανική ΜΙ6 και την αμερικανική CIA φωτογραφίζει το πόρισμα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη, αναφορικά με την διερεύνηση των στοιχείων που έχουν βρεθεί για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το 2008. Το σχέδιο θα εκτελείτο από Έλληνες και όπως αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr, θα ετίθετο σε εφαρμογή λίγες ημέρες μετά από το τυχαίο μπλοκάρισμά τους από την ρωσική επιχειρησιακή ομάδα η οποία είχε αφιχθεί στην Ελλάδα για να εξασφαλίσει το απόρρητο των επικοινωνιών Πούτιν-Καραμανλή-Προχόροφ για την επικείμενη ενεργειακή συμφωνία, αλλά και την προμήθεια των ΤΟΜΑ ΒMP-3HEL.

Το ίδιο έγγραφο της ΕΥΠ, περιλαμβάνει εκτιμήσεις των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με....

Έκθεση για τις Κυκλάδες στο Μετρό του Συντάγματος

metro06 F20313
Θετική ανταπόκριση για την πραγματοποίηση μιας τριήμερης τουριστικής έκθεσης των Κυκλάδων στη αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα βρήκε η πρόταση του Χρήστου Κεφάλα (wcn.gr) H ιδέα φυσικά δεν είναι ούτε καινούργια, ούτε πρωτοποριακή αφού κατά το παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί δύο παρόμοιες εκθέσεις τουρισμού (2009-2010), από τις Κυκλάδες στον συγκεκριμένο χώρο και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο επειδή Νομαρχία Κυκλάδων πλέον δεν υφίσταται...
....

ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΞΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΡΟΥ



Ο Νίκος Συρμαλένιος στην τοποθέτηση του στην Ημερίδα που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) στην Αθήνα την Κυριακή 24/2/2013, μεταξύ άλλων είπε:
«….Συγχαίρω την ΟΝΑΣ για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης Ημερίδας και χαιρετίζω όλους τους φορείς, την αυτοδιοίκηση και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για τον αγώνα ενάντια στη συγχώνευση του νοσοκομείου….

Αποτελέσματα εκλογών Τ. Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νάξου. Ποιοι πάνε στο συνέδριο



Δημητροκάλλης       
   Σταμάτης  (ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ)  
 πρώτος σε σταυρούς   
για το συνέδριο της Νεολαίας
 

Σέργης Σταμάτης  πρώτος σε σταυρούς σύνεδρος 
Με  συμμετοχή αρκετά μεγαλύτερη του αναμενόμενου  ολοκληρώθηκε στις 6:00 το απόγευμα  στη  καφετέρια   «Άλσος» η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών του Πασόκ Νάξου, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και στο Συνέδριο Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.                        
Ψήφισαν :          278
Έγκυρα    :         272
Άκυρα     :              3
Άνευ σταυρού :      3
Για το 9ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τα αποτελέσματα  οι 5 υποψήφιοι που εκλέχθηκαν Σύνεδροι  είναι

Βάζουν Κόκκινο στον Κόκκινο



Μαθαίνουμε ότι στο συνδυασμό του κ. Κόκκινου τελευταία έχουν ανακύψει πολλά εσωτερικά προβλήματα.
Πιο συγκεκριμένα μαθαίνουμε ότι τρία από τα ποιο δυνατά στελέχη του συνδυασμού «Νέα Εποχή για τα νησιά μας» δεν .....

Στο Ηράκλειο ο Π. Καμμένος Α.Ε... (μάζεψε όμως ... ουυυυυυυ)


Στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο περιφέρειας Κρήτης των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" με θέμα «Πλουτοπαραγωγικές πηγές-ΑΟΖ». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των Α,Ε κ. Πάνος Καμμένος.

Έσπευσαν τα στελέχη και οι οπαδοίαπό ΟΛΗ την Κρήτη στο δωμάτιο που χορήγησε ο δήμος Ηρακλείου ...

Ήταν δε τόσο μεγάλη η ...κοσμοσυρροή που όπως βλέπετε και μόνοι ήταν ...



Τρεις και ο κούκος...

http://antilogos-gr.blogspot.com/2013/02/blog-post_6865.html


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ και αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στις φυλακές Τρικάλων!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από δημοσιογραφικές πηγές, χθες μεταξύ 4 και 5 το απόγευμα, επιχειρήθηκε στις Φυλακές Τρικάλων οργανωμένη απόδραση με ελικόπτερο, την οποία σχεδίασε ο κρατούμενος Παναγιώτης Βλαστός.

Στο ελικοφόρο σκάφος επέβαιναν ο πιλότος και 3 ακόμη συνεργοί του, οι οποίοι ενήργησαν βάσει σχεδίου για την διευκόλυνση διαφυγής του βαρυποινίτη, ατυχώς όμως αφού η άμεση αντίδραση των φρουρών τους υποχρέωσε σε... αναγκαστική προσγείωση εντός των τειχών!
Και οι 4 συνελήφθησαν από αστυνομικές δυνάμεις, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών.

Σε επικοινωνία του Θανάση Ζωγράφου με την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, ο Υπαστυνόμος κ. Σαράντος, αναφερόμενος στο περιστατικό επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δράστες προσέγγισαν τον προαύλιο χώρο των φυλακών με το ελικόπτερο από το οποίο και έριξαν ανεμόσκαλα για την επιβίβαση του Παναγιώτη Βλαστού.
 Η άμεση αντίδραση όμως των αστυνομικών και των σωφρονιστικών υπαλλήλων οδήγησε σε διαφορετικό αποτέλεσμα και μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο υποχρεώθηκαν σε προσγείωση όπου ακολούθησε η σύλληψή τους.
Ελαφρά τραυματισμένοι φέρεται να είναι οι 3, με διαμπερές τραύμα από σφαίρα στο χέρι του ο πιλότος, και με κατάγματα ο Βλαστός αφού αναγκάστηκε να πέσει από την ανεμόσκαλα στην οποία είχε προλάβει να αναρριχηθεί.

Εν τω μεταξύ, αξιόπιστη πηγή της Αθήνας, μας πληροφόρησε πως για λόγους αυτής της υπόθεσης είναι πολύ πιθανό κατά την διάρκεια της ημέρας να μεταβεί στα Τρίκαλα ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, ενώ δεν αποκλείεται και η παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια.
thrakilifenews.blogspot.com

Διαφήμιση Αποκριάτικου Χορού Απεραθίτικου Συλλόγου

Ο Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου με χαρά σας προσκαλεί στον ετήσιο Αποκριάτικο χορό του, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 και ώρα 9:00μμ στο κέντρο διασκέδασης Athens View (Ακτημόνων

Ομόθυμο «ΟΧΙ» στην συγχώνευση του Νοσοκομείου Νάξου με της Σύρου από τους φορείς στην συγκέντρωση της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων



Μετά   από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων, σήμερα Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε, συνάντηση φορέων της Νάξου όπου και συζητήθηκε το ζήτημα της συνένωσης του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Νάξου με αυτό της Σύρου και η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας. Η συγκέντρωση έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου.
Οι εκπρόσωποι φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης που έλαβαν το λόγο ήταν (με την σειρά που μίλησαν):

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
                                                                             Πάρος 19-02-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πλήθος κόσμου και δυναμική παρουσία των μελών και φίλων μας, πραγματοποιήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη πράσινη γιορτή για το Σύνδεσμό μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                                      
       Προσκαλούμε όλους τους συγχωριανούς μας, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 08:00 το βράδυ, στο Δημοτικό Σχολείο-Μουσείο στο Κορωνοχώρι με θέμα συζήτησης την:

Αυτές είναι οι 27 υποθέσεις διαφθοράς που ερευνά η εισαγγελία-Ποιοι γνωστοί εμπλέκονται

Λίστα με 27 υποθέσεις που ψάχνει το ΣΔΟΕ δημοσιεύει η εφημερίδα το ΠΑΡΟΝ. Στις υποθέσεις εμπλέκονται οι μεταξύ άλλων οι Μίνος Κυριακού, Σ. Κόκκαλης και διάφοροι από υποθέσεις προμήθειας όπλων του ΥΠΕΘΑ, γιατροί για μίζες κ.λπ. ΔΕίτε τις υποθέσεις:

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΚΟΜΕΙΩΝ ΝΑΞΟΥ & ΣΥΡΟΥ

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες,

Η μείζων μειοψηφία του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων είναι εδώ σήμερα για να ενώσει την φωνή της, με όλους τους φορείς και την κοινωνία των νησιών μας, που απαιτούν από την Πολιτεία να παρέχει προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας, τις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας που δικαιούνται.

Ο αγώνας μας είναι διπλός καθώς αξιώνουμε: