slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ. Βρούτσης: «Η σημερινή μέρα θα αποτελεί τραγική “επέτειο” της κατάργησης του ΕΚΑΣ για 340.000 χαμηλοσυνταξιούχους! Ένα μέτρο άδικο και αχρείαστο, αποτέλεσμα της ανικανότητας και του λαϊκισμού του κυβερνητικού μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»


Η σημερινή μέρα θα αποτελεί τραγική “επέτειο” για τους χαμηλοσυνταξιούχους της πατρίδας μας. Μετά από 21 χρόνια, καταργείται οριστικά – για 340.000 συνταξιούχους – το ΕΚΑΣ.
Ταυτόχρονα ξετυλίγεται το κουβάρι της απάτης και αποκαλύπτονται τα μεγάλα ψέματα του αρμόδιου υπουργού, αλλά και ολόκληρης της κυβέρνησης, οι οποίοι μέχρι χθες, με απύθμενο θράσος, διαβεβαίωναν ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις, καθώς και ότι το ΕΚΑΣ θα αναδιανεμηθεί στους χαμηλοσυνταξιούχους.
Δυστυχώς, από σήμερα περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη τους πρώτους 120.000 χαμηλοσυνταξιούχους, που περίμεναν να τους πιστωθεί η σύνταξη του Ιουλίου. Όταν έφτασαν στο ΑΤΜ διαπίστωσαν, ότι οι συντάξεις τους ήταν μειωμένες ισόποσα κατά το ΕΚΑΣ. Το

Αλέξη, δεν σου τα είπανε καλά!



Άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνιολόγου

Ρηχές κυβερνητικές αναλύσεις από πρωτοκλασσάτους υπουργούς για τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, το τουρισμό, αλλά και υιοθέτηση εύκολης ρητορικής ανερμάτιστων εξαγγελιών από τον επικεφαλής της κυβέρνησης, σε διεθνές φόρουμ για την οικονομία.

Λίφτινγκ στο brand «Ελλάδα» ανέφερε στην ομιλία του πριν από λίγες μέρες σε διεθνές συνέδριο – ημερίδα για το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας.
Λίφτινγκ με διπλασιασμό του διαφημιστικού κονδυλίου και άλλων πρωτοβουλιών για την άμεση βελτίωση της ροής τουριστών στη χώρα μας, παρά τις δυσκολίες που περνάει σε οικονομικό, εθνικό επίπεδο αλλά και παγκόσμιο επίπεδο η

Συναντήσεις με τους γυναικείους συνεταιρισμούς και τις γυναίκες επιχειρηματίες στελέχους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

    Επίσκεψη στο νησί μας πραγματοποίησε  η κα Ελένη Τσιομίδου, στέλεχος του Υπουργείου Αγροτικής  Ανάπτυξης και Τροφίμων.
   Χθες 28/6 είχε συνάντηση με εκπροσώπους των γυναικείων συνεταιρισμών, εκπροσώπους  της «Αλόε Βέρα Νάξου», γυναίκες επιχειρηματίες  και υπαλλήλους των τμημάτων Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου.
  Η κα Τσιομίδου τόνισε τη διάθεση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να στηρίξει τους γυναικείους συνεταιρισμούς και

Παρουσίαση της ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ και της ΓΡΑΒΙΕΡΑΣ ΝΑΞΟΥ στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο




Νάξος: Η βασίλισσα του αρχιπελάγους

Σε όποια κατηγορία ταξιδιώτη και αν ανήκετε, θα ανοίξετε το χάρτη με προορισμό το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων -και το πιο αύταρκες παράλληλα- για πολλούς λόγους. Για να κολυμπήσετε στις διάσημες αμμουδερές παραλίες του, να δείτε μερικά από τα σπουδαιότερα αιγαιοπελαγίτικα μνημεία, όπως την Πορτάρα και τους τεράστιους Κούρους, για να περπατήσετε στη Χώρα και στα πανέμορφα χωριά της και να δοκιμάσετε εξαιρετικό φαγητό σε δροσερές πλατείες ή πλάι στη θάλασσα, με πρώτες ύλες που παράγονται αποκλειστικά εδώ.

Αίσιο τέλος η περιπέτεια των δυο τουριστών που απο τον Απόλλωνα κατέληξαν στον Γαλάτη. Μπράβο στους Κωμιακίτες και την πυροσβεστική και σε όλους, όσους βοήθησαν..

Mεγάλη κινητοποίηση, χθες το βράδυ, από ντόπιους κατοίκους και πυροσβεστική, για την διάσωση δυο τουριστών(γιαγιά και παιδί), οι οποίοι ''ξενορίστηκαν''στην προσπάθειά τους, να πάνε με τα πόδια στον Απόλλωνα και κατέληξαν στου... Γαλάτη...!!!!!!!!
Και ευτυχώς και πήγε αργά το απόγευμα, όπως το συνηθίζει, ένας χωριανός μας , για τα ζώα του και τους...πήρε χαμπάρι...
Δεν φαίνονταν....Άκουσε φωνές, σχεδόν κλάματα, στο τέλος είδε ένα μπλουζάκι ν' ανεμίζει και πηγαίνοντας κοντά, τους είδε σε ...μαύρο χάλι...Γδαρμένους από τους βάτους και τα κλαδιά, διψασμένους και να τρέμουν σαν ....

Με επιτυχία η εκδήλωση στην ΔΗΜ. ΤΟ Κορωπίου της ΝΔ με ομιλητή τον Γιάννη Βρούτση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση της ΤΟ Κορωπίου της ΝΔ με ομιλητή τον πρώην υπουργό και βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση (θέμα: «Οι πολιτικές και οι οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα του 2016»). Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου ήταν πολύς και με

ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ: Μαθήματα κολύμβησης για παιδιά

Το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται πρωινές ώρες στην περιοχή Βίντσι  της Χώρας Νάξου για τη χρονική περίοδο από 11 Ιουλίου 2016 έως 12 Αυγούστου 2016.
Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την εγγραφή των παιδιών είναι τα εξής:

H ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ: «ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ»

Του Γιώργου Βακόνδιου  

Οι ειδικοί της ανθρώπινης ψυχολογίας έχουν αποφανθεί ότι η δύναμη της εξουσίας αντανακλά θετικά στην ερωτική διάθεση.

Η υλοποίηση πολιτικών πράξεων στο υψηλότερο επίπεδο εξουσίας, όπως στην περίπτωση του Γιάννη Βαρουφάκη, προφανώς και είχε μια τέτοια επίδραση με αποτέλεσμα να νιώθει την ανάγκη να

Νέο Δ.Σ. του Απεραθίτικου Αθλητικού Συλλόγου «Τα Φανάρια»Νέος πρόεδρος ο Φρέντυ Κρητικός

Σε συνέχεια των εκλογών που διεξήχθησαν στον Απεραθίτικο Αθλητικό Σύλλογο «Τα Φανάρια» την Κυριακή 26 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των νεοεκλεχθέντων μελών του Δ.Σ., ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα.
Η εσωτερική ψηφοφορία, που προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου ανέδειξε: