slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδεία Γ. Βρούτση σε Νάξο, Πάρο και Αντίπαρο



Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, την
Τρίτη 11 Απριλίου 2023 και για τις άγιες ημέρες του Πάσχα θα πραγματοποιήσει πολυήμερη
περιοδεία στα νησιά Νάξο, Πάρο και Αντίπαρο.
Στη διάρκεια των επισκέψεών του στα ανωτέρω νησιά, ο κ. Βρούτσης θα επισκεφθεί αρκετά

Πασχαλινές χειροτεχνίες

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟ

 


 

Έυχες Επαρχου Πάρου - Αντιπάρου Κων/νου Μπιζά

Το αναστάσιμο μήνυμα ελπίδας και δύναμης του Κυρίου να φωτίζει τις ψυχές όλων μας  και να ζωντανέψει την ελπίδα για έναν κόσμο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

 Καλή Ανάσταση!

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

 


 

 

 

 

 

Πασχαλινές Ευχές Κατερίνας Μονογυιού

Το Χαρμόσυνο Άγιο Φως της Ανάστασης ας χαρίσει σε όλους μας υγεία, αγάπη, πρόοδο, γαλήνη και ελπίδα. Σας εύχομαι ολόψυχα ουράνιες χαρές, ουράνιο φως και Καλή Ανάσταση στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Κώστας Μπιζάς : Αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για τα προβλήματα του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας

  

<< Αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για τα προβλήματα του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας >>

 

  Το Δημοτικό σχολείο Νάουσας είναι από τα πιο νέα σχολικά κτίρια της Πάρου. Η αίθουσα των εκδηλώσεων του αποτελεί έναν από τους ωραιότερους και πληρέστερους χώρους με πολλές δυνατότητες και για άλλες χρήσεις.

  Δυστυχώς τα τελευταία  χρόνια έχει διαπιστωθεί πρόβλημα στη στεγανότητα της κεραμοσκεπής της αίθουσας. Αρχικά ήταν μικρής έκτασης , αλλά τα τελευταία δύο χρόνια η κατάσταση επιδεινώθηκε και πλέον η χρήση της αίθουσας καθίσταται επικίνδυνη για τους χρήστες της, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ο Μάριος Κλωνάρης, από τη Ρόδο, υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

 
 

Ακόμα μία υποψηφιότητα στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο", αυτή τη φορά για την Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, αυτή του Μάριου Κλωνάρη.

 

Ο κ. Κλωνάρης, στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, αναφέρει:

Το Ευχαριστώ των κτηνοτρόφων της Ηρακλειάς στον Κρεοπωλείο Καραβασιολιός του Ηλία Κρασσά από το Φιλώτι Νάξου και στον Μικέ Βεκρή από Αμοργό. Στήριξη Κτηνοτρόφων με πράξεις.

Αγραντης Γαβαλας : Οι κτηνοτρόφοι της Ηρακλειάς θέλουν να ευχαριστήσουν τον Ilias Krassas από το Φιλώτι Νάξου και τον Μικέ Βεκρή από Αμοργό που ήρθαν και πήραν τα αρνοκάτσικα της Ηρακλειάς και σε πολύ καλές τιμές για τα δεδομένα της αγοράς, αλλιώς θα ήταν όλα απούλητα όπως σε πολλά νησιά της Ελλάδας. Καλό  Πάσχα σε όλο τον κόσμο.