slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ώρα των εκλογών έφτασε.Κυριακή 5 Ιουνίου από 11:00 έως 19:00

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016  από 11:00π.μ. έως 19:00 μ.μ. στα γραφεία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου  θα διενεργηθούν οι εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου καθώς και εκλογή Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής  Ομόρων Νομών &  Ν. Αιγαίου. 
Συμμετέχοντας στις εκλογές:
Δυναμώνουμε το Σύλλογο.
Δυναμώνουμε την αγορά του τόπου μας.
Η εκλογική διαδικασία   θα  περιλαμβάνει  ψηφοδέλτια δύο συνδυασμών όπως παρακάτω:

Δ.Κ.Νάξου : Λήψη μέτρων για την ασφάλεια πεζών και την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων

Σε μια προσπάθεια να βάλει τάξη και να περιορίσει τα φαινόμενα άναρχης στάθμευσης, τα οποία δημιουργούν πολλά προβλήματα, η Δημοτική Κοινότητα Νάξου τοποθέτησε κολωνάκια σε δρόμους και σημεία, όπου κρίθηκε απαραίτητο, για την ασφαλή διέλευση των πεζών και την ομαλή κίνηση των οχημάτων.
Μέχρι τώρα, δυστυχώς, παρά τις επανειλημμένες συστάσεις και την επιβολή προστίμων από τη Δημοτική Αστυνομία, τα

«Αίτημα για τη μη μετακίνηση υπαλλήλων»

Πληροφορηθήκαμε, μετά λύπης μας, ότι προτίθεται η υπηρεσία σας να μετακινήσει δύο υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος Νάξου στη Θήρα. 
Θεωρούμε ότι αν συμβεί αυτό θα αποδεκατιστεί το Π.Κ. Νάξου.
Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τις ανάγκες των δύο νησιών. Η Νάξος έχει έκταση 442 τ.χλμ. πολλές βουνοπλαγιές με χορτολιβαδική και δασική βλάστηση, με

«ΣΩΘΗΚΕ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ»

Του Γιώργου  Βακόνδιου 
 Ήταν το 2009. Ο πρωθυπουργός του «λεφτά υπάρχουν» κέρδισε τις εκλογές και σχημάτισε κυβέρνηση. Ανέθεσε το χαρτοφυλάκιο της Ναυτιλίας στον κο Βερνίκο, γνωστό επιχειρηματία σε θαλάσσιες δραστηριότητες. 
Όσοι πασχίζαμε στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας ενθουσιαστήκαμε στην σκέψη ότι κάποιος επιτυχημένος γνώστης του αντικειμένου θα αναλάμβανε ένα παραγωγικό υπουργείο.
Δυστυχώς λίγες μέρες μετά παραιτήθηκε διότι είχε στην κατοχή του offshore εταιρίες που ήταν απαραίτητες στην επαγγελματική του δραστηριοποίηση, η οποία έφερνε και σημαντικά ποσά από

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ανάμεσα στους 12 του Ποταμιού που φλερτάρουν με τη ΝΔ είναι και ο διαβόητος Λιαρόπουλος που προέτρεπε τον Ντάισελμπλουμ να μην υποχωρήσει στη διαπραγμάτευση με την Ελλάδα- Κανείς δεν του απαγορεύει να ψηφίζει ΝΔ, αλλά έως εκεί!!!


Ανάμεσα στους 12 (νυν και πρώην) του Ποταμιού, που υπέγραψαν τη δήλωση στήριξης της ΝΔ είναι και ο περιβόητος καθηγητής Λυκούργος Λιαρόπουλος, ο οποίος είχε διαγραφεί ασπό το ΠΟΤΑΜΙ επειδή είχε προτρέψει τον Γερούν Ντάισεμπλουμ να μην υποχωρήσει στις πιέσεις Βαρουφάκη, με την παροιμιώδη φράση "Γερούν... Γερρά"!
Στελέχη της ΝΔ που είδαν χθες το όνομά του να φιγουράρει στην επιστολή στήριξης προς το

Φεστιβάλ Τέχνης Νάξου 2016: Παρουσίαση βιβλίου

 
Παρουσίαση βιβλίου στο Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης στη Νάξο θα 
 
πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 19.00, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, το συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου και την εικονογράφο Ίρις Σαμαρτζη...

Δυναμικό come back Άδωνι στη Βουλή: «Έχετε τα μούτρα να μας κάνετε και υποδείξεις» (ΒΙΝΤΕΟ-Ηρωικός Άδωνις έδειρε Ταυτόχρονα Καμμένο-Κουίκ και Τσακαλώτο)

ς
Δυναμική εμφάνιση έκανε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης και απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί ο κόσμος τον θεωρεί τον καλύτερο υπερασπιστή των θέσεων της ΝΔ και τον μεγαλύτερο "τιμωρό" του ΣΥΡΙΖΑ και των ψεκασμένων του Καμμένου.

Αρχικά πλάκωσε στις γρήγορες τον Πάνο Καμμένοόταν ο τελευταίος σε μια διένεξή του με τον Ανδρέα Λοβλερδο και τον Γιάννη Κουτσούκο έκανε το λάθος και απευθύνθηκε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι από σύντροφοι του

Σάμος: Επεισόδια, 30 τραυματίες και προσαγωγές στο κέντρο φιλοξενίας - ΒΙΝΤΕΟ




Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο φιλοξενίαςμεταναστών και προσφύγων στη Σάμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περισσότερα από 30 άτομα και να γίνουν πολλές προσαγωγές.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν συνεπλάκησαν, για άγνωστο λόγο, μεταξύ τους Μαροκινοί, Αλγερινοί και Πακιστανοί. Οι συγκρούσεις ήταν βίαιες, ενώ κάποιοι από αυτούς που