slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρωτιά Μεϊμαράκη και σε Πάρο , Αντίπαρο με πανω απο 50%

Με 60%, στην Πάρο  και πάνω από 50% στην Αντίπαρο  ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης  αναδείχτηκε πρώτος στις εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα 20/12/2015 σε  Πάρο και Αντίπαρο για εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.
Πιο αναλυτικά:

Πρωτιά Μεϊμαράκη και στη Σίφνο


Τα στοιχεία για την διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας που διεξήχθησαν στις 20/12/2015, ανακοίνωσε η Εφορευτική Επιτροπή του Εκλογικού Τμήματος Σίφνου.

Αναλυτικά:

Πρωτιά Μεϊμαράκη και στη Σύρο


 Σαφή προτίμηση στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη έδειξαν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στη Σύρο - Δείτε αποτελέσματα σε Ερμούπολη και Ποσειδωνία
Ολοκληρώθηκαν, με παράταση μίας ώρας, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Στη Σύρο οι κάλπες είχαν στηθεί σε δύο εκλογικά τμήματα σε Ερμούπολη και

Εκλογές ΝΔ: Πρωτιά Μεϊμαράκη στην Τήνο

Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη επέλεξε η Τήνος για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.


Οι κάλπες άνοιξαν στις 7.00 το πρωί και έκλεισαν στις 20.00 το βράδυ. Συνολικά ψήφισαν 356 άτομα.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Πρωτιά Μεϊμαράκη με 65% στη Νάξο

 
Πρώτος σε ψήφους με σημαντική διαφορά  αναδεικνύεται στη Νάξο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Τα αποτελέσματα από τα δυο εκλογικά τμήματα της Χώρας Νάξου και  το  εκλογικό τμήμα Φιλωτίου δίνουν στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη 509 ψήφους σε σύνολο 791 έγκυρων ψηφοδελτίων και ποσοστο 65% . Στα εκλογικά τμήματα της Χώρας Νάξου ψήφισαν 600  νεοδημοκρατες και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έλαβε 358 ψήφους σε σύνολο 598 έγκυρων ψηφοδελτίων  στο εκλογικό τμήμα Φιλωτίου   ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έλαβε 151 ψήφους σε σύνολο 191 έγκυρων ψηφοδελτίων. Δείτε αναλυτικά... 

Mας τελειώνουν σύντομα.Tρόμο προκαλεί σε Τσίπρα – Καμμένο η πρωτοφανής συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ
Η σημερινή απρόσμενη, μαζική όσο και πρωτοφανής συμμετοχή (σε σχέση με όσα προηγήθηκαν) μελών και φίλων της ΝΔ στις γαλάζιες εσωκομματικές εκλογές, αποτελεί το πρώτο σοβαρό δείγμα πως μετά από 8 μήνες πολιτικής απάθειας και αφασίας, η Ελληνική κοινωνία είναι αποφασισμένη – επιτέλους – να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Στο Δημαρχείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (χώρα Νάξου) και στο ΚΕΠ Φιλωτίου θα στηθούν οι κάλπες για την εκλογή της ΝΔ


Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νάξου και μικρών Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του κόμματος οτι οι κάλπες για την εκλογή προέδρου στις 20/12/2015 θα είναι στο Δημαρχείο Νάξου και μικρών Κυκλάδων (χώρα Νάξου) και στο ΚΕΠ Φιλωτίου από τις 07:00 έως 19:00. Η συμμετοχή θα είναι 3€ και δικαίωμα έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι σύμφωνα με τον κατάλογο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Νάξο : Υψηλή η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

 Ξεκίνησε και συνεχίζετε ομαλά και στην Νάξο η διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ  και στα τρία εκλογικά τμήματα έχουν ψηφίσει περίπου 400 νεοδημοκράτες

Ο Γιάννης Βρούτσης ψηφίσε στη Νάξο για το νέο αρχηγό της ΝΔ


Λίγο  μετά τις 07.50 το πρωί της Κυριακής στο του Δημαρχείο Νάξου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Νάξο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ, Βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης

Υψηλή η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ (εικόνες) Ομαλά διεξάγεται η διαδικασία


Oμαλά και δίχως ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται από τις 7:00 το πρωί η διαδικασία για την εκλογή αρχηγού στη ΝΔ. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7:00 το βράδυ και υπολογίζεται ότι μέχρι τις 11:00 θα υπάρχουν αποτελέσματα.

Εν τω μεταξύ ικανοποιητική θεωρούν τόσο η λεωφόρος Συγγρού όσο και τα επιτελεία των υποψηφίων την συμμετοχή των πολιτών στην ψηφοφορία. Μέχρι τις 11:00 το πρωί είχαν ψηφίσει περισσότερα από 70.000 άτομα. Κομματικό στέλεχος εκτιμούσε ότι αν η ροή συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό τότε θα καλυφθεί ο στόχος των 300.000 ψηφοφόρων.

Οι κονκάρδες των υποψήφιων προέδρων της Νέας Δημοκρατίας


Της Άντζελας Πεΐτση
Ακολουθούν φωτογραφίες με τις κονκάρδες των τεσσάρων υποψηφίων...

Νάξος: Και με τη βούλα γιατρός στην Κωμιακή


Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει καλύτερη είδηση για τους κατοίκους της Ορεινής Νάξου για τον Δεκέμβριο το γεγονός ότι Απείρανθος και Κωμιακή πλέον έχουν τους δικούς τους γιατρούς…

Χωρίς προβλήματα και στην Θεσσαλονίκη η εκλογική διαδικασία


Της Άντζελα Πεΐτση
Αυξημένη είναι η προσέλευση κόσμου στο 
Βελλίδειο Κέντρο στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 07.00 το πρωί της Κυριακής η εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Με μεγάλη συμμετοχή και χωρίς προβλήματα άνοιξαν στις 7 το πρωί η κάλπες στις ΝΔ για νέο πρόεδρο


Επειτα από μία μακρά και ταραχώδη προεκλογική περίοδο και μετά το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου, η Νέα Δημοκρατία ψηφίζει για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του κόμματος.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και τουλάχιστον από τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν υπάρχει

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ,( ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ) ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΞΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ( Ο.ΝΑ.Σ. )

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ
Ένας φορέας του νησιού μας , που στα μέλη της συμπεριλαμβάνονται περίπου 20 Ναξιακοί Σύλλογοι) με σημαντική ιστορία και προσφορά στην Νάξο, απαξιώθηκε τόσο ,ώστε να μην υπάρχει ενδιαφέρον για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο και να αναβάλλονται οι εκλογές επειδή ο απερχόμενος Πρόεδρος απέσυρε αιφνιδιαστικά την

Βουλευτής των ΑΝΕΛ στην εκδήλωση για τον Τζιτζικώστα(φωτο)

Μπορεί ο ιδιος να ειναι βουλευτής άλλου κόμματος, εκτος της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο στηρίζει…