slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη δημάρχου στην αδελφοποιημένη πόλη της Σικελίας Giardini Naxos (φώτος)

Ο Μανόλης Μαργαρίτης, με τον
 
Δημάρχο  της Nello Lo Turco,
Ο Μανόλης Μαργαρίτης, με τον
 εντεταλμένο σύμβουλο Γιάννη Τσολάκη
Η ανανέωση των σχέσεων συνεργασίας και η προετοιμασία μελλοντικών στοχευμένων συνεργασιών στον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού μεταξύ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και του Δήμου Giardini Naxos της Σικελίας και η υπογραφή του συμφώνου δέσμευσης για την Ευρωπαϊκή ενότητα βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων που έχει ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης στο Giardini Naxos.

Ο Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών, Ακτοπλοΐας, Επικοινωνιών & Κρουαζιέρας & Έπαρχος Νάξου προς τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου

     Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, που σήμερα ξεκινούν Πανελλήνιες εξετάσεις.
     Να αποβάλλετε  κάθε ίχνος άγχους – όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό – και να ξεχειλίσετε από θετική ενέργεια. Με ηρεμία, αποφασιστικότητα και σύνεση να αντιμετωπίσετε αυτή τη δοκιμασία.
    Θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι εξετάσεις αυτές δεν είναι η μοναδική σας ευκαιρία για να σχεδιάσετε το μέλλον σας ούτε για

Μήνυμα δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για «τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2017»

Μήνυμα Δημάρχου
Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν το επισφράγισμα μιας μακρόχρονης εκπαιδευτικής προσπάθειας, το αποτέλεσμα των οποίων θα χαράξει τη νέα πορεία στη ζωή σας.
Κατά την επίπονη αυτή εξεταστική διαδικασία, εύχομαι να απαλλαγείτε από το άγχος, με καθαρό μυαλό και αυτοσυγκέντρωση να αποδώσετε τα μέγιστα και να ανταμειφθείτε για τους κόπους και την προσπάθεια που

Tο Naxos Tennis Club στο Όμιλο Αντισφαίρισης Χαιδαρίου.

Το Naxos Tennis Club το σαββατοκύριακο 27,28 Μαίου ταξίδεψε με 5 παιδιά στα cort του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαιδαρίου στην Αθήνα με μεγάλο ενθουσιασμό.
Πραγματοποιήθηκε εκεί τουρνουά για όλες τις ηλικίες και τα παιδιά όχι μόνο διασκέδασαν ,ευχαριστήθηκαν με την

Η Αθλοπαιδεία Νάξου στο Πανκυκλαδικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο στην Τήνο.

Ο σύλλογος Ταεκβοντο Αθλοπαιδεία Νάξου συμμετείχε το Σάββατο 27 Μαίου στο πανκυκαλδικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Τήνο.
Οι αθλητές μας αγωνίστικαν σε όλα τα επίπεδα και συνέλεξαν πλούσιες εμπειρίες για άλλη μία φόρα.
Η απόστολή του συλλόγου ήταν 15 αθλητές από