slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών


Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι σήμερα Τρίτη 27-08-2019, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να

Βρούτσης: ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ διότι δεν έχουν επανυπολογιστεί περίπου 223.000 συντάξεις



ELEFTHEROSTYPOS.GR

Αναφορικά με τα αναδρομικά των συνταξιούχων που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ, ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί τις αποφάσεις της δικαιοσύνης
Σε περίπου 223 χιλιάδες συνταξιούχους δεν έχει γίνει επανυπολογισμός και για αυτό καθυστερούν τα εκκαθαριστικά, αποκάλυψε σήμερα στον ΣΚΑΙ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννης Βρούτσης, ενώ ανακοίνωσε ότι οι εκκρεμείς συνταξιοδοτικές υποθέσεις ξεπερνούν τις 470 χιλιάδες.


Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι,

Παραλήρημα Ναζιστικού μίσους εναντίον Ζέρβα, επειδή ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο


Με θρησκευτικό όρκο, ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, καθώς και οι σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, πλην των συριζαίων και κομμουνιστών, πράγμα που είναι .....
ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαίωμά τους και καθόλου δεν μας ενδιαφέρει.

Για μας τους Χριστιανούς, ο καθένας ΄χει δικαίωμα να πιστεύει ή να μην πιστεύει. Να είναι Χριστιανός ή άθεος ή ότιδήποτε άλλο.
Το πώς ορκίζεται ο καθένας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ !

Για τους αριστερούς Ναζί όμως,

Υπερψηφίστηκε το ν/σ για τα προσωπικά δεδομένα


Η μεγάλη κοινοβουλευτική στήριξη και συναίνεση που διαπιστώθηκε, μετά και τις βελτιωτικές αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, χαρακτήρισαν τη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά την ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.