slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

H ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ BRAND ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ


Γράφει ο πολιτευτής της Ν.Δ.
Γιώργος Βακόνδιος

Το πρόσφατο άρθρο του κου Ι.Αρβανίτη ως εκπροσώπου της Ένωσης Ξενοδόχων Σύρου είναι απόλυτα επίκαιρο και βεβαίως πολύ εύστοχο. Νομίζω όμως ότι είναι πολύ επιεικής στις διαπιστώσεις του οι οποίες περιορίζονται στα λάθη του σχεδιασμού της κατά καιρούς υποτιθέμενης επικοινωνιακής πολιτικής για τον τουρισμό.
 Θα μου επιτρέψετε να παρέμβω ως επαγγελματίας του κλάδου του marketing και της επικοινωνίας και ως νησιώτης.

Δήλωση του Προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου σχετικά με το θέμα των σμυριδωρυχείων Δημήτρη Καπούνη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΚΑΔΟΥ

ΚΥΡΙΕ ΠΑΣΟΥΛΑ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ  ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΟΥ  ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ 
Η τρικομματική κυβέρνηση έχει  βάλει σκοπό να κλείσει τα ορυχεία για να τα πουλήσει αργότερα σε εταιρείες.
Με τις διατάξεις του άρθρου 12 για τα έτη 2013 -2014 ουσιαστικά κλείνουν τα σμυριδωρυχεία από το 2013 πετάνε στο δρόμο 450 σμυριδεργάτες, αφήνουν ανασφάλιστους αυτούς και τις .....

ΨΗΦΙΣΜΑ AΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥΓΙΑ ΣΜΥΡΙΔΙΚΟ

Στις 11 Δεκεμβρίου, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ του «Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου» στα γραφεία του στο Γαλάτσι, τέθηκε το θέμα των τελευταίων εξελίξεων για το σμυριδικό και συγκεκριμένα το σχέδιο νόμου "Ρυθμίσεων Θεμάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειάς (ΑΠΕ) και άλλες διατάξεις, όπου στο άρθρο 12 "Ρύθμιση Θεμάτων Ναξίας Σμύριδας", παράγραφο 4 αναφέρεταιότι "από 1/1/2015 αναστέλλεται η λειτουργία των σμυριδωρυχείων Νάξου, καθώς και η ισχύς κάθε νομοθετικής διάταξης η διοικητικής πράξης που αντίκειται στην.....

Οι Παναθηναϊκοί Πάρου – Αντιπάρου για τη συγκέντρωση ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ


Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναθηναικού Πάρου - Αντιπάρου καλεί όλα τα μέλη του και τους φίλους του Τριφυλιού στα νησιά μας να δώσουν δυναμικό παρών αύριο Παρασκευή και ώρα 11 μ.μ. στη Συγκέντρωση - Συλλαλητήριο για την κατάσταση του Κέντρου Υγείας.
Να μη.....

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΝΑΣ για το σμυριδικό

  Προσκαλούνται  τα  μέλη  του  Δ.Σ.  της  Ο.ΝΑ.Σ.  σε  έκτακτη  συνεδρίαση  του  Διοικητικού  Συμβουλίου, την  Κυριακή 16 Δεκεμβρίου  2012  και  ώρα  6.00  μ.μ.  στη Λέσχη του  Συλλόγου  Α περαθιτών ( Αδριτσαίνης 51 και Ορφέως,  Γαλάτσι )
       Θέματα  Ημερήσιας  Διάταξης :
ΤΟ ΣΜΥΡΙΔΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ( Υπό το φως των νέων εξελίξεων)

  Προσκαλούνται  να παρευρεθούν:
-          Οι Βουλευτές του Νομού μας.
-           Αρχηγοί ή Εκπρόσωποι των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου μας
-          Η Επιτροπή Αγώνα, από τα Σμυριδοχώρια.
-          Οι Πρόεδροι όλων των Συλλόγων μελών της Ο.ΝΑ.Σ
-          Ναξιακοί  Σύλλογοι  που  δεν  εκπροσωπούνται  στο  Δ.Σ.  της  Ομοσπονδίας.   
-          Πρώην πρόεδροι και στελέχη της Ομοσπονδίας
Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Καραμανλής: Μη με μπλέκετε με παπαριές...

Τι απαντά στα σενάρια επαναφοράς του και γιατί θέλει να κάνει …

Έστω και μια μέρα ΑΕροψεκασμένος... για πάντα ψεκασμένος: Ο Κουράκος καταγγέλλει ότι ο Βουλγαράκης θα χρηματοδοτήσει τους ΑΕροψεκασμένους!

[Εντάξει η φαντασία του Κουράκου, οργιάζει αφού πιστεύει ότι ο Βουλγαράκης έχει τόσα λεφτά και είναι τόσο βλάξ για να τα φυτέψει στην άμμο...

MΠΟΧΑ

Μανώλης για εμπλοκή Βουλγαράκη: Στον εισαγγελέα τώρα

Μανώλης για εμπλοκή Βουλγαράκη: Στον εισαγγελέα τώρα

«Το κόμμα του είναι του....

Στρατούλης: Μην τολμήσει κανείς να αγγίξει τους υπαλλήλους της βουλής...

«Αν η κυβέρνηση επιμένει να μειώσει τους μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής [γιατί προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιμένει...], θα πρέπει να το κάνει με τον τρόπο που λέει το Σύνταγμα», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.


Για το θέμα της φορολογίας των βουλευτών, είπε ότι «θα πρέπει να καταργηθεί κάθε ειδικό φορολογικό καθεστώς για τους βουλευτές».

Τις επόμενες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να καταθέσει πρόταση νόμου για την καθιέρωση απλής αναλογικής στις εκλογές, ενώ όπως τόνισε ο κ. Στρατούλης, «επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η συνεργασίες για τη δημιουργία αριστερής κυβέρνησης».

enikos.gr

Υπάλληλοι Βουλής: Οι «προνομιούχοι» της λιτότητας

Η χθεσινή απόσυρση, από την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προωθεί προς υπογραφή το υπουργείο Οικονομικών, της ρύθμισης για τις περικοπές των οικονομικών προνομίων που απολαύουν οι υπάλληλοι της Βουλής εγείρει μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα. Γιατί, δεν μπορεί, στις συνθήκες της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνει η χώρα την τελευταία τριετία, να.....

Οι υπάλληλοι της Βουλής απειλούν και υβρίζουν, οι κότες της κυβέρνησης υποχωρούν πανικόβλητες

[Αυτοί είναι ικανοί, σαν άλλοι Κολλάδες, να δείρουν και να ξεβρακώσουν τον Μεϊμαράκη... και να πέσει το γέλιο της αρκούδας... Όσο για τους ύπνους της Κυβέρνησης δεν έχουν καταλάβει ότι όλοι θα δεχθούν πιο εύκολα τις περικοπές και τις αυξήσεις φόρων αν δούνε ότι ισχύουν προς όλους και δούνε την κυβέρνηση αποφασισμένη να κόψει προνόμια από τα λαμόγια της Βουλής, του ΟΠΑΠ, της ΔΕΗ κ.λπ]

Είναι η δεύτερη φορά σε ένα μήνα που οι υπάλληλοι της Βουλής σηκώνουν μπαϊράκι με βαρείς χαρακτηρισμούς μόλις επιχειρείται να γίνουν περικοπές στους μισθούς τους και η κυβέρνηση οδηγείται σε ...άτακτη υποχώρηση.

Το ίδιο έργο παίχθηκε και χθες όταν οι υπάλληλοι της Βουλής, μόλις έγινε γνωστό ότι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών προτίθεται να καταθέσει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα οικονομικά τους, όρμησαν μπροστά στο γραφείο της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής και άρχισαν να απειλούν.

Εξέδωσαν μάλιστα και γραπτή ανακοίνωση, στην οποία έκαναν λόγο για «κυβέρνηση-χούντα», χρησιμοποίησαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον Πρόεδρο της Βουλής και απειλούσαν με κινητοποιήσεις ενώ προειδοποιούσαν ότι δεν θα εργαστούν για την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου που έρχεται στη Βουλή.

Η ρύθμιση, η οποία προέβλεπε μείωση των παχυλών μισθών τους κατά 25%, αποσύρθηκε και η κυβέρνηση υποχρεώθηκε σε νέα ήττα, για δεύτερη φορά σε ένα μήνα.

Το Μέγαρο Μαξίμου κάνει λόγο για «ωμό εκβιασμό» ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να επαναφέρει τη ρύθμιση με ακριβώς την ίδια διατύπωση.

Ολα ξεκίνησαν όταν χθες το μεσημέρι οι διάδρομοι της Βουλής πλημμύρισαν από υπαλλήλους και ακολούθησε έκτακτη γενική συνέλευση η οποία αποφάσισε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να μην περάσει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Οι υπάλληλοι ισχυρίζονται ότι αν ισχύσει η διάταξη τότε οι μισθοί τους θα περικοπούν συνολικά 63%.

Ακολούθησε τρίωρη στάση εργασίας ενώ οι 500 υπάλληλοι μέλη της «γαλάζιας» ΔΑΠ δήλωσαν ότι θα αποχωρήσουν από το κόμμα αν η κυβέρνηση προωθήσει τις διατάξεις με τις νέες περικοπές στις αποδοχές τους.

Πηγή: Οι υπάλληλοι της Βουλής απειλούν και υβρίζουν, η κυβέρνηση υποχωρεί | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/81232#ixzz2EuvkDHVf

Τι δήλωσαν οι πολιτικοί στις Κυκλάδες

vroutsisypoyrg.jpegrigasint.jpgpapamanolisv1.jpgΔόθηκαν στη δημοσιότητα από το επίσημο site της Βουλής, τα πόθεν έσχες των πολιτικών.Αυτά που δηλώνουν στην εφορία οι πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές και πρώην βουλευτές για το έτος 2010.Δείτε παρακάτω το πόθεν έσχες βουλευτών και π. βουλευτών του νομού Κυκλάδων

 

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ

ΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΣΟΥ - ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

240 ευρώ κάθε μέρα για γεμάτο Κοινοβούλιο προτείνει ο Ταμήλος

[Δεν είναι κι άσχημη η πρόταση του Ταμήλου... άσχημη και για το πέ@ς είναι η λογική του που λέει "τότε όλοι θα έρχονταν για να παρακολουθήσουν και να εισπράξουν"...]

Με πρόταση για γεμάτο Κοινοβούλιο "ξαναχτύπησε" ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος, που είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια με τις απόψεις του για τις αποζημιώσεις των βουλευτών για τη συμμετοχή τους στις Επιτροπές.

Ο βουλευτής της ΝΔ Τρικάλων παρουσίασε σε συναδέλφους του σχέδιο νέου τρόπου μισθοδοσίας των βουλευτών.

Ο Μιχάλης Ταμήλος, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, προτείνει αντί να λαμβάνουν οι βουλευτές μηνιαίο μισθό, να λαμβάνουν ημερήσια αποζημίωση, την οποία μάλιστα καθόρισε σε 240 ευρώ.

"Εάν καθιερωθεί η ημερήσια αποζημίωση, όπως συμβαίνει και στο Συμβούλιο της Ευρώπης, τότε δεν θα είχαμε άδειες αίθουσες στο Κοινοβούλιο, όλοι θα έρχονταν για να παρακολουθήσουν και να εισπράξουν τα χρήματά τους", έλεγε, με τη συμπλήρωση ότι όποιος δεν έρθει έστω και σε μία συνεδρίαση να μην πληρωθεί.

O Χ.Κόκκινος για τον Τουρισμό

Στις δύσκολες και κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα μας είναι ανάγκη να πραγματοποιηθούν προσεχτικές και αποτελεσματικές ενέργειες που θα σταματήσουν την ύφεση και θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη. Η αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων του ΕΣΠΑ 2007-2013 και η στήριξη του Τουρισμού, της "βαριάς βιομηχανίας"  των....

Δάκτυλο Σαμαρά βλέπει πίσω από τη διάλυση των ΑΝ.ΕΛ. ο Πάνος Καμμένος-Τι σκέπτονται στη ΝΔ

Σε βαριές καταγγελίες εναντίον της ΝΔ και του Πρωθυπουργού προσωπικά, τον οποίο αποκάλεσε «σουλτάνο» προχώρησε χθες το βράδυ ο Πάνος Καμμένος επιχειρώντας να εξηγήσει τον εμφύλιο που σπαράσσει το κόμμα του. Με αφορμή την ηχηρή παραίτηση από τους ΑΝΕΛ του Δημήτρη Σταμάτη (πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας) εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Οι μάσκες έπεσαν. Οι δήθεν διαφωνούντες και αποχωρούντες, δια στόματος Σταμάτη, εκλιπαρούν για τη μεγαλοψυχία και τη μεγαλοσύνη του Αντώνη Σαμαρά και φαντασιώνονται τον μύθο της νεάς Κεντροδεξιάς, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους προθέσεις».

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι τα στελέχη του ωθούνται από τον «σουλτάνο Σαμαρά» να αποχωρήσουν ενώ στην πραγματικότητα δεν διαφωνούν. Ηταν, πάντως, εξαιρετικά προσεκτικός στις διατυπώσεις του για τον βουλευτή Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλο αλλά και για τον παραιτηθέντα από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Χρήστο Ζώη λέγοντας «λυπάμαι που αποχώρησε, ήταν φίλος μου 20 χρόνια». Πρόσθεσε, πάντως, ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες εξακολουθούν να έχουν 20 βουλευτές και άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις.

«Το λάθος για ό,τι συμβαίνει σήμερα είναι ότι πολύ βιαστικά δημιουργήσαμε το κόμμα και περπατήσαμε με τον Πάνο Καμμένο. Είναι λίγο αυθόρμητος, λίγο άπειρος και έγινε λίγο περισσότερο αλλαζονικός απ'ό,τι έπρεπε, απέκτησε την ασθένεια όλων των ηγετών» δήλωσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Σταμάτης.

Ο ίδιος, μιλώντας στην Aχελώος TV, έκανε έκκληση στον Κώστα Καραμανλή να αναλάβει την ανασυγκρότηση της Κεντροδεξιάς και να επανέλθει στην πολιτική.

Ο ρόλος Μαρκόπουλου

Σε κάθε περίπτωση πρόσωπο κλειδί για τις εξελίξεις στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θεωρείται ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος δεν διευκρίνισε ως χθες το βράδυ αν θα παραστεί στη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Σε περίπτωση που ο κ. Μαρκόπουλος κλείσει την πόρτα των ΑΝΕΛ τότε αναμένεται να τον ακολουθήσουν οι βουλευτές Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Γιάννης Κουράκος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Τέρενς Κουίκ.

Ο κ. Μαρκόπουλος έχει ήδη απομακρυνθεί από τη θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος επειδή διεφώνησε με τους χειρισμούς του προέδρου στις αρχές της εβδομάδας και αρνήθηκε να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Στη θέση του ο Πάνος Καμμένος όρισε αμέσως τον βουλευτή Πειραιά Παναγιώτη Μελά.

Τo non paper

To βασικό μέτωπο άνοιξε με τις καταγγελίες του Γιάννη Μανώλη ο οποίος κατήγγειλε τον Πάνο Καμμένο ότι έδωσε non paper στον Κάρολο Παπούλια και ζητούσε να γίνει υπουργός Αμυνας στην κυβέρνηση Παπαδήμου. «Οχι μόνον είπε ψέμματα γι'αυτό το χαρτί αλλά κατήγγειλε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» δήλωσε ο Γιάννης Μανώλης αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Πάνος Καμμένος έκανε υπόγεια συνδιαλλαγή και διαπραγματευόταν τη συμμετοχή του κόμματός του στην τότε κυβέρνηση.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τον Γιάννη Μανώλη «αστεία υπόθεση», μιλώντας στον ΣΚΑΙ, και αρνήθηκε ότι παρέδωσε το επίμαχο έγγραφο στον Κάρολο Παπούλια ενώ πρόσθεσε ότι ο κ. Μανώλης αλλάζει άποψη για το non paper ανάλογα με τα κανάλια στα οποία τοποθετείται.

Σενάρια για «δάκτυλο» της ΝΔ

Στα κεντρικά της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού κυοφορούνται πάντως σενάρια για ενίσχυση του κόμματος με βουλευτές που είτε έχουν διαγραφεί είτε βρίσκονται στους ΑΝΕΛ ώστε η κυβέρνηση να μην είναι όμηρος της ΔΗΜΑΡ. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η ΝΔ ασφυκτιά με τους 150 βουλευτές που διαθέτει από κοινού με το ΠΑΣΟΚ αφού κρίνει ότι το κυβερνητικό σχήμα κρίνεται στο γήπεδο του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος απέδειξε ότι στο εξής θα θέτει όρους για να στηρίζει τα επίμαχα νομοσχέδια.

Το Μέγαρο Μαξίμου επιθυμεί τη διεύρυνση της σημερινής κυβερνητικής πλειοψηφίας είτε με τους δύο βουλευτές τους οποίους έχει διαγράψει (Γιώργο Κασαπίδη, Θόδωρο Σολδάτο) είτε με βουλευτές που προέρχονται από τους Ανεξάρτητους Ελληνες και οι οποίοι δεν υπέγραψαν την τελευταία δήλωση νομιμοφροσύνης που απαίτησε ο Πάνος Καμμένος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αν κάποιοι από αυτούς τους βουλευτές ψηφίσουν το φορολογικό το οποίο κατατίθεται αύριο Παρασκευή 14 Δεκεβρίου στη Βουλή, αυτό θα σημάνει ότι θα πάρουν άμεσα τον δρόμο της επιστροφής τους στη ΝΔ.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης προτρέπει σε άνοιγμα

Ο πρώην σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης, με άρθρο του στην εφημερίδα Δημοκρατία προέτρεψε τον Πρωθυπουργό να κάνει άνοιγμα στους ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής:

«Είναι καιρός για άνοιγμα προς τη βάση των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής, χωρίς προσβολές ή συγκρουσιακά συνθήματα, αλλά με πρακτικές πολιτικές. Στον χρόνο που κέρδισε η πατρίδα, με τόσο πολιτικό και κυρίως κοινωνικό κόστος, ας ανασυγκροτήσουμε και την παράταξη, ενώνοντας πρώτα τη βάση της με την ικανοποίηση βασικών αιτημάτων των λαϊκών ανθρώπων. Αλλωστε αυτοί είναι και το πραγματικό κόμμα» γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης σε ένα άρθρο που τιτλοφορεί «Από καρδιάς».

iefimerida.gr

Άλλη μια προσωπική ήττα του Σαμαρά από τους υπαλλήλους της Βουλής: Πήραν πίσω πανικόβλητοι σαν τις κότες τις περικοπές


Και τους αποκαλούν και χουντικούς: "Η Κυβέρνηση με πρακτικές χούντας απαξιώνει τη Δημοκρατία"... όπου Δημοκρατία είναι το βόλεμα των λαμογίων...

Πόσα κατέβαλαν μισθωτοί και συνταξιούχοι το 2011

Το 70,22% του συνολικού εισοδήματος των φορολογουμένων δήλωσαν μισθωτοί και συνταξιούχοι ενώ κατέβαλαν το 55,9% του συνολικού φόρου.
Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα,από όπου και προκύπτει ότι τα υπόλοιπα φυσικά πρόσωπα, κυρίως ελεύθεροι επαγγελματίες, δήλωσαν το 18,79% του συνολικού εισοδήματος και κατέβαλαν το 15,44% του φόρου ενώ οι επιχειρήσεις δήλωσαν το 11% του συνολικού εισοδήματος και κατέβαλαν το 29,47% του φόρου

Σύμφωνα με τα στοιχεία το 2011 δηλώθηκε συνολικά εισόδημα (που αποκτήθηκε το 2010) ύψους 116,5 δισ. ευρώ από το οποίο τα 81,8 δισ. ευρώ δηλώθηκε από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, τα 21,8 δισ ευρώ από τους λοιπούς φορολογούμενους (επαγγελματίες κά) ενώ 12,8 δισ ευρώ ήταν τα δηλωθέντα κέρδη των επιχειρήσεων

Καταβλήθηκε συνολικά φόρος ύψους 10,4 δισ. ευρώ εκ των οποίων τα 5,7 δισ ευρώ αφορούν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, το 1,6 δισ ευρώ τους λοιπούς φορολογούμενους ενώ 3, 1 δισ ευρώ ήταν ο φόρος που καταβλήθηκε από τις επιχειρήσεις.


e-Επιλογές της 12/12/2012



Πωλούνται οικία 80 τ.μ. με 32 τ.μ. βεράντας Στο Μαύρο Λιθάρι Ανάβυσσου 47χιλ ...

Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα Καμμένου: Έχει 3 μέρες να μιλήσει για τα CDS-Τώρα πλακώνεται με τον Σταμάτη και δν προλαβαίνει


Σάλος μετά την δήλωση του Δημήτρη Σταμάτη όπου ευχήθηκε να επιστρέψει ο Καραμανλής και είπε ότι ο ρόλος του Σαμαρά ήταν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Την δήλωση του πρώην στελέχους του αναπαρήγαγε ο Πάνος Καμμένος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook και ζήτησε από όλους τους διαδικτυακούς του φίλους...
να το διαδώσουν γράφοντας "τώρα ξεκαθαρίζον όλα". Είναι προφανές ότι ο ηγέτης των Ανεξάρτητων Ελλήνων βλέπει πίσω από την αποχώρηση στελεχών του κάποιο οργανωμένο σχέδιο.Λίγη ώρα αργότερα εξεδόθη ανακοίνωση από το κόμμα, με αφορμή τις δηλώσεις Σταμάτη:

Προσπαθεί να μας παραμυθιάσει ο Νικολόπουλος: Δεν πάω στους Ανεξάρτητους, λέει τώρα που έγινε ρόμπα


[Μέχρι και ο Πάνος Καμμένος είπε χθες σε συνέντευξή του ότι τα βρήκαν σε όλα στο γραφείο του αλλά επειδή δεν μπορούσε να προσχωρήσει όπως ήθελε ο Νικολόπουλος και για να μην επαναστατήσουν οι υπόλοιποι ΑΕροψεκασμένοι μιας και είχε ψηφίσει το μνημόνιο του Φεβρουαρίου, αποφάσισαν να πούνε ότι θα είναι συνεργαζόμενος.
Αυτό επιβεβαίωσε και ο Χατζηνικολάου που παραδέχθηκε ότι μίλησε με Νικολό και θα το ανακοίνωνε σε αποκλειστική συνέντευξή του την Κυριακή. Τώρα έρχεται ο Νικολόπουλος να μας πουλήσει φούμαρο ότι μιλάει με όλους...

Δημοσκόπηση MRB: Τι σας κρύβουν οι δημοσιογράφοι


Μερικά ερωτήματα της MRB που κανένα δημοσιογραφικό site δεν αναφέρει, επειδή δεν βολεύουν, γιατί κακά τα ψέμματα η ειδησεογραφία ελέγχεται από την αριστερά, είναι τα εξης και δείχνουν ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ και περιμένει να δει τι θα κάνει η ΝΔ:

Ενημερωτικές συναντήσεις για το σμυριδικό σε Απείρανθο και Κόρωνο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΜΥΡΙΔΑ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΜΥΡΙΔΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΜΥΡΙΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ : 
1.ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ  ΤΟ.....

Αρθρο για την Μαριάννα Λάτση στην... αντισυστημική Αυγή!!!


Νέα ελληνική επιχειρηματικότητα για νέα εθνική αυτοπεποίθηση - Η Αυγή online
www.avgi.gr

ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ
Νέα ελληνική επιχειρηματικότητα για νέα εθνική αυτοπεποίθησηΕπιχειρηματικό -και όχι μόνο- ενδιαφέρον παρουσίασε η ομιλία της Μαριάννας Λάτση στη χθεσινή εκδήλωση στο “Παλλάς Αθηνά” (έδρα του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση), όπου υπογράμμισε και την ανάγκη συμβολής της νέας ελληνικής επιχειρηματικότητας στη διαμόρφωση μιας νέας εθνικής αυτοπεποίθησης.Στην εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκε ο τελευταίος τόμος της σειράς ο «Κύκλος των Μουσείων» που χρηματοδοτούν και επιμελούνται το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και ο όμιλος Eurobank (πρόκειται για την έκδοση «Σάμος - Τα Αρχαιολογικά Μουσεία»), η Μαριάννα Λάτση δήλωσε για τον ....

Διεκόπη εν μέσω "καταγγελιών" η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Νάξου



Για πραξικόπημα και λαθοχειρίες, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, Βαρσαμάς Συμεώνογλου σήμερα Τετάρτη κατά τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου για να εξετάσει τα προτεινόμενα από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο έργα στη Χώρα Νάξου για τα οποία δεν είχε ενημερωθεί και γνωμοδοτήσει η Δημοτική Κοινότητα με αποτέλεσμα να αναβληθεί η συζήτησή τους στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 10 Νοεμβρίου. Κατά τη.....

Η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων συγκεντρώνει βιβλία

Προσθήκη λεζάντας
Η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων γνωστοποιεί ότι πραγματοποιεί συλλογή βιβλίων, που στόχο έχει την ενίσχυση βιβλιοθηκών στις Μικρές Κυκλάδες.

«Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη κοινωνική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα και τα νησιά μας, επιλέγουμε να σταθούμε για ακόμα μία φορά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται αλλά ιδιαίτερα φέτος κοντά σε .....