slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

100 χρόνια πλάτανος Φιλωτίου.

Σύντομα η βαρυσήμαντη παρέμβαση στο Χωνί !!!

Πληροφορούμαι ότι σε κάποια από τις επόμενες Κυριακές θα έχειβαρυσήμαντο άρθρο - παρέμβαση κατά του Σαμαρά (φυσικά)  και της οικογένειάς του ο εκλεκτός συνεργάτης του Χωνιού κ.κ. Κουφοντίνας...


Ελπίζω να την πάρουν μάτι και να μήν διαφύγει της προσοχής από τα εκλεκτά blog που προωθούν την ποιοτική αυτή δημοσιογραφική προσπάθεια  ...   http://antilogos-gr.blogspot.com/

Για λύπηση οι χονδροειδείς πιρουέτες ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΏΝ


Για λύπηση οι χονδροειδείς πιρουέτες τους...

Είναι να λυπάσαι βλέποντας ανθρώπους που μέχρι ΠΡΙΝ την ίδρυση γενόσημων κομμάτων είχαν μία συγκεκριμένη πολιτική άποψη για την ποιότητα των λόγων των πράσινων κηπουρών και που τους κατέκριναν παρουσιάζοντάς την αναξιοπιστία τους , σήμερα να τους επικαλούνται μόνο και μόνο επειδή επιτίθενται στον Α. Σαμαρά...

Αχαϊα: ''Κόλαση στο παρεκκλήσι'' - Ταινία πορνό με πρωταγωνιστή ιερέα;

Τις αποκαλύψεις έκανε ο ίδιος ο ιερέας που είπε ότι θα πρωταγωνιστήσει επειδή ήταν αδύνατον να αρνηθεί την αμοιβή που του προσέφεραν...

Πρόκειται για Πατρινό ιερέα ο οποίος υποστήριξε σε τηλεοπτικό συνεργείο (σε δημοσιογράφο και εικονολήπτη) πως... είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό και μάλιστα θα αμoιφθεί πλουσιοπάροχα για την θετική απάντησή του και την υλοποίηση του σχεδίου του παραγωγού.

Καραγκιοζιλίκια Χρυσής Αυγής που δεν διαφέρουν σε τίποτα από κουκουλοφόρους

Δείτε το βίντεο ειδικά στη αρχή με τα καραγκιοζιλίκια με τα οποία χάνουν κάθε δίκιο που μπορεί να έχουν και δίνουν δικαιώματα στους αριστερούς να τους λένε φασίστες:

Και ποιος θα με εμποδίσει να υποψιαστώ ότι οι φωτιές που ξεκινάνε στις 04:00...


Μπαίνουν από τους "αγνούς και αμόλυντους" λαθρεπιβάτες της χώρας μας ;;;

Ποιος θα με εμποδίσει να υποψιαστώ ότι οι φωτιές δεν μπαίνουν από κάποιους λαθρεπιβάτες για ΕΚΔΙΚΗΣΗ ;;;

Συνεχίστε στο Antilogos-gr.blogspot.com

Η Γερμανία παραμένει πρώτος προμηθευτής για τη χώρα μας

Η Γερμανία ως αγορά υποδοχής των ελληνικών προϊόντων εκτοπίστηκε το 2011 στη δεύτερη θέση, παραχωρώντας την πρωτοκαθεδρία στην Ιταλία, ενώ παραμένει πρώτος προμηθευτής αγαθών για τη χώρα μας.
Αυτά σημειώνονται μεταξύ άλλων στα στοιχεία για τις διμερείς οικονομικές και εμπορικές σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας που δημοσιοποίησε το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στο Βερολίνο υπογραμμίζοντας ότι ο διμερής όγκος εμπορίου μετά το 2007 συνεχώς μειώνεται.
Το εμπορικό έλλειμμα της Ελλάδας με τη Γερμανία την τριετία 2009-2011 μειώνεται σταδιακά και η Γερμανία παραμένει ως ένας από τους σημαντικότερους επενδυτές στην....

"Κινούμενο Βουνό" στο Κάστρο της Νάξου

Από την Κυριακή 26 Αυγούστου και μέχρι την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου θα είναι επισκέψιμη, στον πρώτο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου της Σχολής Ουρσουλινών μια εγκατάσταση από βιντεοπροβολές στις οποίες το τοπίο εναλλάσσεται και πάλλεται σε μορφές βουνών που υψώνονται μεσα από τους κυματισμούς μιάς συνεχόμενης γραμμικής ροής.
Πλάνα από κορυφές και τοπία μέσα και από τη διαδικασία της ζωγραφικής τους αποτύπωσης περνάνε με έντονο ρυθμό και συνθέτουν ένα σύμπαν βράχων, νερού και χιονιού.
Το πέρασμα από τον κυματισμό των λόφων και των νερών στις γεωμετρικές κορυφές συμπυκνώνεται σε ένα φανταστικό τόπο βουνών, ιδωμένο από μιά διαφορετική περιοχή, έναν ενδιάμεσο χώρο αναπαράστασης και αναγωγής, στον οποίο υπάρχει άπειρο πιθανών σχημάτων και μορφών.
Ώρες λειτουργίας: 18:00-22:00

Δεν τα φάγαμε μαζί; Βενζινοπώλης με θαλαμηγό 30 μέτρων αξίας 5 εκατ. ευρώ!!!


Ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης με ...θαλαμηγό μήκους 30 μέτρων, αξίας τουλάχιστον πέντε εκατομμυρίων ευρώ, εντόπισαν πριν δύο 24ωρα στελέχη του ΣΔΟΕ στην Ηγουμενίτσα.
Στις νέες αποκαλύψεις προχώρησε το σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αργά το βράδυ της Παρασκευής, ενώ τα μέλη του, εξέτασαν εξονυχιστικά την υπόθεση, παρά την επιμονή του ιδιοκτήτη ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Συγκεκριμένα, ο βενζινοπώλης, η επιχείρηση του
οποίου έχει έδρα την Πάτρα, υποστήριξε ότι το υπερπολυτελές σκάφος ανήκε σε Αμερικανό επιχειρηματία για τον οποίο διαπιστώθηκε ότι...

«Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει μέλος της ευρωζώνης» (βίντεο)

Μία ημέρα μετά το επιτυχημένο, κατά τις εκτιμήσεις του κυβερνητικού στρατοπέδου, ραντεβού του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, ο Έλληνας πρωθυπουργός μετέβη στο Παρίσι και συναντήθηκε, στις 11:30 (ώρα Ελλάδος), με τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Γάλλος πρόεδρος ξεκαθάρισε στις επίσημες δηλώσεις του: «Δεν τίθεται ...

Δραστηριότητα Γιάννη Βλασερού στη Νάξο


Στο Πολιτιστικό Κέντρο 
 Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου 
πραγματοποιήθηκε  η 36η αιμοληψία 
Στη Νάξο του  καλοκαιριού
Ο Γιάννης Βλασερός, καρδιολόγος, υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί της καταγωγής του, στη Νάξο. Εκεί, είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τους συμπολίτες του –αποδεσμευμένος από τους πιεστικούς ρυθμούς της προεκλογικής περιόδου- και να συζητήσει φλέγοντα θέματα της καθημερινότητας που δημιουργούνται από την υπάρχουσα δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά και τοπικά θέματα πού απασχολούν τους κατοίκους της Νάξου.
Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σε θέματα Υγείας, μεταξύ των.........

Ο Μ. Κεφαλογιάννης και επίσημα υποψήφιος για ΓΓ της ΝΔ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, βουλευτής Ηρακλείου, Μανώλης Κεφαλογιάννης με αφορμή την κατάθεση της υποψηφιότητας του για τη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αυτό είναι το νέο φορολογικό - Θα αφαιρούνται οι δαπάνες από τα εισοδήματα

Το νέο φορολογικό μοντέλο που επεξεργάζονται στο οικονομικό επιτελείο είναι βασισμένο στα αμερικανικά πρότυπα και θα προβλέπει πως από τα συνολικά εισοδήματα των φορολογούμενων θα αφαιρούνται όλες οι δαπάνες. Αυτό το σύστημα θα εξαιρούνται οι δαπάνες που αφορούν την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων και την αποπληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ.

Όπως αναφέρει και το Έθνος το «καθαρό» ποσό που θα προκύπτει θα φορολογείται με συντελεστές από 25% έως 45%. Επειδή όμως, το φορολογητέο εισόδημα μετά την αφαίρεση των δαπανών θα είναι χαμηλότερο, αυξάνονται οι συντελεστές φορολόγησης, που σήμερα ξεκινούν από το 10% για εισοδήματα έως 12.000 ευρώ.

Οι δαπάνες θα εκπίπτουν 100% από τα συνολικά εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, ενοίκια, αγροτικά εισοδήματα κ.ά.

Στο νέο σύστημα υπόψη θα λαμβάνονται όλες οι δαπάνες, που βάσει του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου χρησιμοποιούνται σήμερα για την κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ (δαπάνες για αγορές καταναλωτικών αγαθών και παροχή υπηρεσιών, δαπάνες για διόδια, ασφάλιστρα αυτοκινήτων κ.ά.) αλλά και όσες παρέχουν μειώσεις φόρου σε ποσοστό 10%, όπως ενοίκια, νοσήλια, έξοδα για ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, δίδακτρα φροντιστηρίων, ασφάλιστρα ζωής, δαπάνες για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κ.λπ.

Στο οικονομικό επιτελείο πιστεύουν πως με το νέο σύστημα, το οποίο αναμένεται να εφαρμοστεί για τα εισοδήματα του 2013, οι επιτηδευματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δηλώνουν πλέον κατά πολύ υψηλότερα εισοδήματα, καθώς οι φορολογούμενοι θα ξεκινήσουν εκ νέου το «κυνήγι» των αποδείξεων, ώστε να γλιτώσουν φόρους 

Νέα συνάντηση Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Εσωτερικών.


Τη Δευτέρα, 27/8, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των δέκα τριών Περιφερειαρχών της χώρας με τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, στην οποία θα συμμετάσχει και ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης.
Σημειώνεται, ότι στην προηγούμενη συνάντηση (2/7), οι Περιφερειάρχες κατέθεσαν σειρά προτάσεων και προβλημάτων, μεταξύ των οποίων:

Θερμή υποδοχή στα Ηλύσια Πεδία από τον Ολάντ στον Σαμαρά

Το Παρίσι είναι ο δεύτερος σταθμός του Αντώνη Σαμαρά, στο ταξίδι του στην Ευρώπη, σε μία προσπάθεια να αλλάξει το διεθνές κλίμα για την Ελλάδα. Στις 11:30 του Σαββάτου, ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Την προηγούμενη ημέρα ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε στο Βερολίνο με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ. Αν και είναι μάλλον νωρίς να κάνει κάποιος αποτίμηση της συνάντησης αυτής, το κλίμα που έβγαινε τόσο από την ελληνική αποστολή όσο κι από το γερμανικό στρατόπεδο είναι ότι «έσπασε ο πάγος».

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, η ελληνική αντιπροσωπεία που ταξίδεψε στο Βερολίνο με «ψαλιδισμένα» φτερά, καθώς ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αλλά και οι πυκνές «τοξικές» -όπως τις χαρακτήρισε ο Έλληνας πρωθυπουργός- Γερμανών αξιωματούχων προειδοποιούσαν για πολύ βαρύ αν όχι εχθρικό κλίμα, έφυγε από τη γερμανική πρωτεύουσα έχοντας σχηματίσει την εντύπωση ότι η συνάντηση πήγε πολύ καλά.

Αν λάβει, δε, κανείς υπόψιν ότι και ο γερμανικός Τύπος έκανε στροφή 180 μοιρών σε σχέση με όσα ανέφερε λίγες ώρες πριν το τετ- α- τετ, μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτό ήταν και βασικό κέρδος της συνάντησης, ότι δηλαδή όχι απλώς δεν επιδεινώθηκαν οι σχέσεις των δύο αλλά φάνηκε να «κερδίζει» ο Αντώνης Σαμαράς την Άνγκελα Μέρκελ.

Οι πληροφορίες από το ελληνικό στρατόπεδο λένε, μάλιστα, ότι στη κατ' ιδίαν συνάντηση των 40 λεπτών που επεδίωξε η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ, η Γερμανίδα καγκελάριος σχημάτισε την άποψη ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο έκανε τη δήλωση περί επιθυμίας της να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ, δήλωση που χαρακτηρίζεται ως κέρδος, αφού και οι αγορές το εξέλαβαν ως ένδειξη στήριξης προς τον Αντώνη Σαμαρά.

Οι... κακές γλώσσες από το Βερολίνο έλεγαν, μάλιστα, ότι υπήρχε πολύ έντονη επιφυλακτικότητα για τον Αντώνη Σαμαρά, καθώς πολλοί από τον κυβερνητικό σχηματισμό του καταλογίζουν ότι δημιούργησε προβλήματα με τη στάση που κράτησε απέναντι σε βασικές πτυχές του πρώτου Μνημονίου, όπως επίσης ότι προκάλεσε εκνευρισμό στο Βερολίνο με τα παζάρια πριν την συνυπογραφή του δευτέρου Μνημονίου. Ωστόσο, αυτό η εικόνα φάνηκε να αλλάζει.

Από εκεί και πέρα, τόσο από τις επίσημες δηλώσεις όσο κι από τις πληροφορίες για τις διαβουλεύσεις που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών, προκύπτει ότι η γερμανική πλευρά έβαλε «φρένο» στο ζήτημα της επιμήκυνσης, που τέθηκε μάλλον... ξώφαλτσα παρά με σαφή επιχειρήματα και στοιχεία από την ελληνική πλευρά. Όλα τα μηνύματα προς την ελληνική πλευρά έλεγαν, άλλωστε, ότι η όποια τέτοια συζήτηση είναι άκυρη και άκαιρη από τη στιγμή που δεν υπάρχει η Έκθεση της Τρόικας, άρα δεν θα είχε κανένα νόημα να τεθεί επισήμως το αίτημα, με κίνδυνο να βαρύνει το κλίμα. Αντί αυτού κατέστη σαφές προς την ελληνική πλευρά ότι όλα θα γίνουν βήμα- βήμα, με τον γερμανικό τρόπο, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλές πράξεις.

Κατόπιν τούτου είναι προφανές ότι κάποιοι αιθεροβάμονες του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος που υποστήριζαν μέχρι πρότινος ότι η ανακοίνωση των μέτρων θα γίνει χέρι- χέρι με την επιμήκυνση του προγράμματος, είτε είχαν πέσει θύμα... παραπληροφόρησης για τις γερμανικές προθέσεις είτε είχαν πέσει θύμα της δικής τους υπερβολικής σιγουριάς. 

Αχαϊα: ''Κόλαση στο παρεκκλήσι'' - Ταινία πορνό με πρωταγωνιστή ιερέα;

Τις αποκαλύψεις έκανε ο ίδιος ο ιερέας που είπε ότι θα πρωταγωνιστήσει επειδή ήταν αδύνατον να αρνηθεί την αμοιβή που του προσέφεραν...

Πρόκειται για Πατρινό ιερέα ο οποίος υποστήριξε σε τηλεοπτικό συνεργείο (σε δημοσιογράφο και εικονολήπτη) πως... είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό και μάλιστα θα αμoιφθεί πλουσιοπάροχα για την θετική απάντησή του και την υλοποίηση του σχεδίου του παραγωγού.

Η είδηση κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα και όλοι έλεγαν πως ακόμη και «πλάκα» να έκανε, τέτοιοι ισχυρισμοί δεν συνάδουν με το ιερό ράσο και το λειτούργημα ενός ιερέα που υπηρετεί τον Θεό και την Εκκλησία. Πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος παπάς προχώρησε και σε... λεπτομέρειες σε σχέση με την ταινία.

Δήλωσε πως η συμμετοχή του στην συγκεκριμένη ταινία πορνό «αξιολογήθηκε» στα 150.000 ευρώ, ενώ οι παρτενέρ του φέρουν τα ονόματα Ελίζαμπεθ και Εμμανουέλλα! Ο Πατρινός ιερέας αποκάλυψε και το όνομα της ταινίας: «Κόλαση στο παρεκκλήσι»!

Σύμφωνα με το dete.gr, τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου έμειναν... άναυδα. Δεν πίστεψαν τους ισχυρισμούς του ιερέα, όμως εκείνος έδειχνε να επιμένει. Μάλιστα ο εικονολήπτης έβγαλε και φωτογραφία τον ιερέα (έχοντας λάβει την άδειά του) προκειμένου να επιβεβαιώσει το αληθές των ισχυρισμών του.

Οι πληροφορίες του τηλεοπτικού συνεργείου και η φωτογραφία του ιερέα (με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του) έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα τα σχόλια που αναρτήθηκαν αποτύπωναν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης για την πρόθεση του παππά!

newsit.gr   Δεξί X-Trem(i) 

Στην συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τον Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. μπήκαν οι βάσεις για το “Aegean Portal”


Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τον Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΚυκλάδωνΓιώργου Πουσσαίου προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Γ.Γ. Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Σπιλάνη, ο οποίος βρίσκεται στη Σύρο στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της Aegean Regatta 2012.
Στη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση επί της πρότασης του αντιπεριφερειάρχη για τις συνδυασμένες διανησιωτικές μεταφορές, η οποία κατέληξε στην ανάγκη συντονισμού των δράσεων των δύο φορέων προκειμένου να υλοποιηθεί, υπό το ...

Άλλοι υπουργοί δουλεύουν και άλλοι σφυρίζουν κλέφτικα

Πλήρης αναντιστοιχία έργων και λόγων από την κυβέρνηση στα γενέθλια των δυο μηνών ή –για να το πούμε λιγότερο κομψά- πολλοί υπουργοί βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου!

Ενώ αυτή η κυβέρνηση εκλέχθηκε (και στηρίχτηκε από τρία κόμματα) με σαφή και ξεκάθαρη εντολή, δηλαδή την αποφυγή χρεοκοπίας και την είσοδο της χώρας σε αναπτυξιακή τροχιά, πολλά κυβερνητικά στελέχη συμπεριφέρονται σαν να πρόκειται να μείνουν για μια τετραετία στον υπουργικό τους θώκο.

Και πράττουν ανάλογα…


Για την ακρίβεια, δεν πράττουν τίποτε απολύτως. Καμιά πρωτοβουλία, κανένα νομοσχέδιο, κανένα έργο… Οχυρωμένοι πίσω από το πακέτο των 11,5 δις ευρώ και την προσπάθεια του υπουργείου Οικονομικών (άντε και του Εργασίας που σηκώνει ανάλογο βάρος), οι περισσότεροι από τους άλλους υπουργούς σφυράνε κλέφτικα.

Και αν δεν κάνουν τίποτε στην κατεύθυνση της ανάπτυξης, έχοντας τη φθηνή δικαιολογία της έλλειψης κονδυλίων, τι είναι αυτό που τους εμποδίζει να πάρουν πρωτοβουλίες και να παράξουν αποτελέσματα στην κατεύθυνση του νοικοκυρέματος;

Το οποίο άλλωστε θα μπορούσαν να το μεταφράσουν σε έσοδα για το κράτος και να δείξουν στον πολίτη ότι υπάρχει μέλλον.

Αφορμή για αυτές τις διαπιστώσεις, η συμπεριφορά των περισσοτέρων υπουργών σε συγκεκριμένα ζητήματα, τα οποία αντί να τα επιλύσουν άμεσα και να ικανοποιήσουν και τις κατευθύνσεις του Πρωθυπουργού, φτιάχνουν επιτροπές και παραγγέλνουν μελέτες!

Για να κάνουν τι; Το αυτονόητο, αφού όλες αυτές οι επιτροπές και οι μελέτες θα τους φέρουν στο σημερινό αποτέλεσμα και θα τους υποδεικνύουν να κάνουν αυτό που γνωρίζουν και σήμερα.

Μάλιστα, έχουμε υπόψιν μας περίπτωση όπου υπουργός της κυβέρνησης επιμένει να αναθέσει μελέτες για να δει πως θα γίνουν συνενώσεις κρατικών φορέων, όταν η απόφαση και οι σχεδιασμοί έγιναν πριν πολλούς μήνες.

Τώρα, με τις μελέτες που θέλει να κάνει ο συγκεκριμένος υπουργούς που προέρχεται και από τον ιδιωτικό τομέα (τρομάρα του) η συγκεκριμένη δράση θα καθυστερήσει σημαντικά.

Και καλά όλα τα άλλα. Δεν αντιλαμβάνεται ή δεν θέλει να αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει δημόσιο χρήμα για νέες μελέτες (σε εταιρείες μελετών φιλαράκια του). Το γεγονός ότι και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός θέλει να προχωρήσει άμεσα η συγκεκριμένη αλλαγή το έχει αντιληφθεί;

ΥΓ. Θα επανέλθουμε με ονόματα και διευθύνσεις αν χρειαστεί…

http://www.antinews.gr/2012/08/25/176152

Στη Λέρο συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη


Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στην νήσο Λέρο την 1η Σεπτεμβρίου ημέραΣάββατο και ώρα 13:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου - Καλύμνου «Πατριαρχείο», με θέματα :

Αυτή είναι η διαφορά Σαμαρά - Παπανδρέου

Αυτή είναι η διαφορά Σαμαρά - Παπανδρέου



Διαβάστε κι αυτό:

Ένα μόνο σχόλιο για την επίσκεψη Σαμαρά στο Βερολίνο...

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ στη Νάξο


Οι  καλοκαιρινές εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ  του  Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνεχίζονται  και αυτό το Σάββατο 25 Αυγούστου στην πλατεία της Παραλίας στη Χώρα Νάξου, μουσική βραδιά με τραγούδια που αναφέρονται στην Παναγία. Συνδιοργάνωση με την Πολιτιστική Χορευτική Ομάδα Κορωνοχωρίου-Μύλων Νάξου "Παναγία η Φλεριώτισσα". 
Δείτε αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις

Ένταξη Έργων Θηρασιάς και Δονούσας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου.


Με αποφάσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη εντάχθηκαν δύο έργα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τα έργα:

Με τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ για την υπόθεση φοροδιαφυγής στην Πάρο συναντήθηκε ο Μανώλης Γλέζος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Μανώλης Γλέζος επισκέφτηκε τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ (Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος) Στυλιανό Στασινόπουλο και του κατήγγειλε ότι, με βάση τα στοιχεία τα οποία κατέθεσε εδώ και ένα χρόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου ως μέλος του, υπάρχουν 1300 πολυτελείς επαύλεις με πισίνες ιδιοκτησίας δυτικοευρωπαϊκών αλλοδαπών, οι οποίες ενοικιάζονται μέσω διαδικτύου έναντι 750 ΕΥΡΩ ημερησίως. Από τότε έως και σήμερα δεν έγινε απολύτως καμία ενέργεια, παρά το γεγονός ότι στην Πάρο ευρίσκονται εννέα πρώην και νυν υπουργοί. Ως εκ τούτου, η φοροδιαφυγή είναι τεράστια και με ...

e-Επιλογές της 24/08/2012