slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έρχονται "βόμβες" από το Wikileaks - Ενημέρωση Δ.Δρούτσα από τον Αμερικανό πρεσβευτή...


ImageΈγγραφα που "μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και θα καταδεικνύουν αυξημένη παρεμβατικότητα στα ελληνικά πολιτικά και αμυντικά πράγματα κατά την περίοδο 2006-2009" περιλαμβάνονται στις αποκαλύψεις του site Wikileaks τα οποία θα δημοσιευθούν τις επόμενες ώρες, αναφέρουν πηγές του ΥΠΕΞ. Στα έγγραφα, σύμφωνα με όσα έχουν γνωστοποιήσει οι Αμερικανοί στην ελληνική πλευρά, εμφανίζονται οι ΗΠΑ να παρεμβαίνουν σε ότι αφορά την ελληνορωσική προσέγγιση της εποχής από την τότε κυβέρνηση Καραμανλή, να υποδαυλίζουν την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο για να πιέσουν την ελληνική κυβέρνηση, να τοποθετούνται αρνητικά για το σκοπιανό και γενικά να δρουν "σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων".












Ο υπουργός Εξωτερικών Δ.Δρούτσας επικοινώνησε με τον νέο Αμερικανό πρέσβευτή στην Αθήνα, όπου ενημερώθηκε για το τι θα περιλαμβάνουν οι αποκαλύψεις του Wikileaks (τουλάχιστον αυτές που ξέρουν οι ΗΠΑ) για την Ελλάδα και απ'ότι λέχθηκε στο defencenet.gr από έγκυρη πηγή του υπουργείου Εξωτερικών "Κανείς δεν είναι χαρούμενος για αυτά που θα ακουστούν".

Η ίδια εικόνα φαίνεται να επικρατεί και σε άλλες πρωτεύουσες, αλλά και στην Άγκυρα. Στην τελευταία οι Τούρκοι ενημερώθηκαν ότι στα έγγραφα θα τους θεωρούν συνεργάτες της Αλ Κάϊντα και τους Κούρδους "εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα" στην Μόσχα ότι η γνώμη των στελεχών του Στέϊτ Ντιμπάρτμεντ για τους Ρώσους διπλωμάτεε κινείται μεταξύ περιφρόνησης και απαξίωσης. Μεταξύ των χωρών που έχουν ενημερωθεί είναι οι: Τουρκία, Βρετανία, Ιταλία, Καναδάς, Νορβηγία, Ισραήλ και Ιράκ.

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε από το WikiLeaks η διαρροή εγγράφων θα είναι επτά φορές μεγαλύτερη από εκείνη του Οκτωβρίου. Τότε είχαν δοθεί στη δημοσιότητα 400.000 για τον πόλεμο στο Ιράκ.

Ποιο είναι όμως το περιεχόμενο των εγγράφων που έχει προκαλέσει ανησυχία στις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και των υπολοίπων χωρών;

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ορισμένα από τα έγγραφα θα αποκαλύπτουν ότι η Τουρκία βοηθούσε μαχητές της Αλ-Κάιντα στο Αφγανιστάν και ότι οι ΗΠΑ από την πλευρά τους συνέδραμαν του Κούρδους αυτονομιστές αντάρτες.

Ακόμη και οι σχέσεις της Ουάσινγκτον με την Μόσχα, που πρόσφατα αναθερμάνθηκαν, αναμένεται να επηρεαστούν από τη διαρροή. Όπως αναφερει σε δημοσίευμά της, η εφημερίδα Kommersant, τα απόρρητα έγγραφα θα περιέχουν γενικές εκτιμήσεις για την πολιτική κατάσταση της Ρωσίας και "διόλου κολακευτικούς χαρακτηρισμούς" για τους Ρώσους πολιτικούς.

Τα έγγραφα θα αποκαλύπτουν ηχογραφημένες συνομιλίες μεταξύ Αμερικανών διπλωματών με Ρώσους πολιτικούς, εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα γεγονότα της Ρωσίας και αναλύσεις για την εγχώρια και διεθνή ρωσική πολιτική.

Κάποιες πηγές του ΥΠΕΞ ανέφεραν ότι θα περιγράφονται ενέργειες κατά της πολιτικής των αγωγών φυσικού αερίου και πετρελαίου που ακολούθησε η Αθήνα μεταξύ 2006-2009, όπως και η άποψη ότι το Αιγαίο πρέπει να μοιραστεί...

Όλα τα παραπάνω είναι υπό την μορφή μη διασταυρωμένων πληροφοριών από πηγές οι οποίες είναι σαφές ότι κατατρέχονται από άγχος. Σε λίγο θα ξέρουμε όλη την πραγματικότητα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Οι λαοί δεν έχουν μόνο τους πολίτικους τους που τους αξίζουν έχουν και τούς δημοσιογράφους που τους αξίζουν !

Δείτε τη δημοσιογραφία στην ΙΡΛΑΝΔΙΑ και μετά στο ...ΕΛΛΑΔΝΤ..ΣΤΑΝ! Απίστευτο!
taxalia.
Απ’ ότι βλέπουμε στα δύο επόμενα videos οι δημοσιογράφοι στην Ιρλανδία είναι εξ ίσου μαχητικοί με τους Έλληνες δημοσιογράφους.
Πρώτα οι Ιρλανδοί…


Αλλά και οι Έλληνες, πολύ μαχητικοί και αυτοί, ε;
Στη συνέχεια βλέπουμε ολόκληρο τον ΔΟΛ σε πλήρη δράση!!!

Μόνο που οι Ιρλανδοί δημοσιογράφοι τα χώνουν στην εξουσία, ενώ εδώ οι δικοί μας λαδέμποροι προσπαθούν να απαξιώσουν ακόμη και συμβολικές και ίσως ανώδυνες εστίες αντίστασης με το φόβο μη μεγαλώσουν.
Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που οι μισθοί τους είναι τόσο μεγάλοι. Μόνο αυτός : Προωθούν και αναπαράγουν His Master voice.
Ακόμα και ο Χατζηνικολάου, χτες, είπε ότι οι Ιρλανδοί είναι πραγματικοί δημοσιογράφοι σε αντίθεση με τους Έλληνες που χαϊδεύουν την εξουσία. Ακόμα και ο Χατζηνικολάου!!!

ΠΗΓΗ
http://kanali.wordpress.com/2010/11/26/alitesroyfianoidimosiografoi/

Δραχμή, η μεγάλη τρομοκράτισσα

του Παναγιώτη Τραϊανού
Για να καταλαβαίνει κάποιος τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω του, θα πρέπει να μπορεί ν' αναλύει τα δεδομένα που αφορούν τον κόσμο αυτόν. Να μπορεί να καταλαβαίνει τι ακριβώς είναι αυτά που βλέπει. Να μπορεί ν' αντιλαμβάνεται τα παράδοξα, όταν αυτά υπάρχουν. Ποια είναι τα παράδοξα και..


τα περίεργα, που βλέπουμε σήμερα; Βλέπουμε τις εβραϊκές ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, όπως είναι ο Παπανδρέου, ο Σαρκοζί ή η Μέρκελ, ν' αναλαμβάνουν να ηγηθούν του "πολέμου" ενάντια στη διεθνή κερδοσκοπία. Με τη βοήθεια και τον συντονισμό της αμερικανικής FED του Εβραίου Μπενράκε ή της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας του επίσης Εβραίου Τρισέ, κάνουν "πόλεμο" εναντίον της κερδοσκοπίας.Εβραίοι κάνουν "πόλεμο" εναντίον όλου του κυκλώματος, που στριμώχνει τα κράτη και τα φέρνει σε κατάσταση απόλυτης αδυναμίας ν' αντιμετωπίσουν την κερδοσκοπική λεηλασία εις βάρος τους, όπως διαπίστωσαν πρόσφατα και οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες.
Ενός κυκλώματος, το οποίο διαδίδει άσχημες "φήμες" για τα κράτη μέσω των εβραϊκής ιδιοκτησίας διεθνών ΜΜΕ και στη συνέχεια αυτές τις "φήμες" τις διαχειρίζεται σαν "αλήθειες", για να "σπεκουλάρει" την κατάσταση. Να τη "σπεκουλάρει" μέσω των "διεθνών" εταιρειών πιστοληπτικής αξιολόγησης κρατών και εταιρειών, οι οποίες ανήκουν επίσης σε Εβραίους. Εταιρειών, όπως η Moody’s, η Fitch Rating ή η Standard & Poor’s. Εταιρειών, που δίνουν το "σύνθημα", για να ξεκινήσει η κερδοσκοπική λεηλασία.Σ' αυτήν τη λεηλασία πρωταγωνιστούν οι κερδοσκόποι. Εβραίοι —στη συντριπτική τους πλειοψηφία— κερδοσκόποι. Κερδοσκοπικοί μηχανισμοί, οι οποίοι ποντάρουν σε "πτωχεύσεις" κρατών, όπως η εβραϊκή Goldman Sachs και κερδοσκόποι ως φυσικά πρόσωπα, όπως είναι οι Εβραίοι Μπάφετ, Σόρος κλπ.. Εναντίον αυτών των κερδοσκόπων κινούνται οι πιο πάνω επίσης Εβραίοι "ήρωες" της δικαιοσύνης και όψιμοι "προστάτες" της Ελλάδας. Εβραίοι δηλαδή εναντίον Εβραίων. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Πόσο ειλικρινής μπορεί να είναι ένας τέτοιος εμφύλιος "πόλεμος", όταν όλοι αυτοί τρώνε από το ίδιο σιωνιστικό "πιάτο" και άρα είναι υποχρεωμένοι να το "γεμίζουν" από κοινού;Από αυτό το σημείο και έπειτα δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα. Ερωτήματα, τα οποία δυστυχώς για κάποιους είναι πολύ αποκαλυπτικά των όσων πραγματικά συμβαίνουν. Γιατί να κάνουν οι Εβραίοι έναν τέτοιο πολυδάπανο πόλεμο εναντίον της κερδοσκοπίας, ο οποίος εκθέτει τους κερδοσκόπους ομοεθνείς τους στη δημόσια θέα, όταν μπορούν να συνεννοηθούν φτηνά και μυστικά μεταξύ τους; Γιατί να δημιουργήσουν πολυδάπανους ελεγκτικούς μηχανισμούς —όπως είναι το ευρωπαϊκό ταμείο αλληλεγγύης—, όταν μπορούν να έχουν τα ίδια αποτελέσματα με ένα απλό τηλεφώνημα σε έναν ξάδερφο ή έναν θείο;Βλέπουμε δηλαδή παράξενα πράγματα να συμβαίνουν. Τόσο παράξενα, που στην κορύφωσή τους γίνονται σχεδόν παράλογα. Είναι παράλογη η γενική ανησυχία των ισχυρών Εβραίων και των κατά τόπους υπαλλήλων τους για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Δεν μας έχουν συνηθίσει οι Εβραίοι σε τέτοιες φιλελληνικές και ανθρωπιστικές συμπεριφορές και είχαν αιώνες στη διάθεσή τους για να το καταφέρουν. Οι Εβραίοι, δηλαδή, σε μια αποθέωση αυταπάρνησης και αλτρουισμού, βλέπουν τους Έλληνες —και άρα τους εθνικούς τους εχθρούς— να απειλούνται με οικονομική καταστροφή και αναλαμβάνουν οι ίδιοι να τους προστατεύσουν. Να τους προστατεύσουν με όλα τα μέσα και τις διασυνδέσεις που διαθέτουν.Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για παράλογα πράγματα. Πράγματα, τα οποία δεν στέκουν σε καμία σοβαρή ανάλυση. Δεν στέκει, για παράδειγμα, σε καμία λογική η στάση των ΗΠΑ απέναντι στην Ελλάδα και την ελληνική οικονομία. Όσο παράλογο είναι να θέλουν οι Εβραίοι να βοηθήσουν τους Έλληνες, άλλο τόσο παράλογο είναι να θέλουν οι ΗΠΑ να βοηθήσουν την Ελλάδα.Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά. Αν υποθέσουμε ότι ...
η συνέχεια στο http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/03/blog-post_1187.html

Αναπαλαίωση στη Ρηγίλλης…

olympiad

Παρεξηγήθηκε λέει ο Γιακουμάτος επειδή blog από το περιβάλλον του Σαμαρά τον έφερνε έτοιμο να μεταπηδήσει στη Ντόρα (εννοούσε σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το Antinews, γιατί βέβαια δεν είχε το θάρρος να κατονομάσει). Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Κάποτε ήταν το περιβάλλον Καραμανλή που τον κατέτρεχε, σήμερα το περιβάλλον Σαμαρά, αύριο το περιβάλλον στον πλανήτη happy.

Ποιός; Ο Γιακουμάτος που γύρναγε τα trash κανάλια χέρι – χέρι με τον Τατούλη, παρεξηγήθηκε λέει επειδή κάποιοι τον φωτογράφισαν ως έτοιμο για να φύγει. Η ζωή πάντα τον δικαιώνει. Οι Βατοπαιδινοί εντέλει δεν έφταιγαν, η Ντόρα δεν εξελέγει αρχηγός, ως φαίνεται το “περιβάλλον Ρουσσόπουλου” δεν στήριξε Σαμαρά, να δείτε που και ο Γεράσιμος θα γίνει πιο Σαμαρικός και από τον Μιχαλολιάκο.

Είναι πάντως περίεργες οι συμπτώσεις. Την ίδια ώρα που το λαμογιοσύστημα λαδωμένων κονδυλοφόρων και λοιπων σιχαμάτων της Trash TV και του διαδικτύου αρχίζει να εκθειάζει τον Σαμαρά (μιλάμε γι’ αυτούς που χρηματίστηκαν από την ακροδεξιά για να χτυπήσουν αλύπητα τον Καραμανλή), την ίδια ώρα ενοχοποιούνται “blogs από το περιβάλλον του Σαμαρά” χωρίς αντίδραση από κανέναν.

Δηλαδή αυτοί που μέχρι χθες έβριζαν οτιδήποτε Σαμαρικό, αντιμνημονιακό, από τις επιλογές για την περιφέρεια μέχρι τις
γαστριμαργικές προτιμήσεις του Σαμαρά, σήμερα έγιναν οι σωματοφύλακες με σωρευμένες διαρροές από το πολύ στενό περιβάλλον του προέδρου! Να δεις που ο μαυρογιαλούρος θα το περάσει για επιτυχία!

Διθυραμβικά σχόλια για “επικοινωνιακές επιτυχίες” τύπου Παρασκευή + 13 (άντε και στο μπουκ της Τρίτης), αλλά και δυναμική είσοδος της Νου Δου στο Ίντερνετ με αρμόδιο τμήμα που θα απαντά προφανώς στα …blogs του περιβάλλοντος Σαμαρά! Για τα πανηγύρια…

Αντώνη, πλέον ο κόσμος, ιδιαίτερα ο κόσμος που σε ψήφισε είναι τόσο υποψιασμένος, που ο ευφημισμός από λαμόγια, θα μπορούσε να είναι διαφήμιση για πολιτικούς επιπέδου Πρωτόπαπα, για σένα όμως είναι καταστροφή. Ο συνειδητοποιημένος κόσμος βλεπεις, ξέρει πολύ καλά με ποιόν τρόπο σε εκθειάζει κάποιος που μέχρι χθες σε έβριζε. Και αυτό δεν το συγχωρεί.

Εάν λοιπόν κάποιοι σου έχουν πει ότι αυτοί που βρίζουν (ανώνυμα, συνεπείς στην πο*στιά) ανθρώπους σαν τον Φαήλο, είναι επίτευγμα να στηρίζουν εσένα, τότε απλά σου λένε παπαρολογίες. Αυτοί οι 800,000 που πήγαν και ψήφισαν ήταν στην πλειοψηφία τους άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το αύριο της πατρίδας. Τα κομματόσκυλα ήταν μειοψηφία. Πήγαν για τον πύρινο λόγο που διάβασαν από κάτι Φαήλους και την δράση που ανέλαβαν κάποιοι παλαβοί απέναντι σε αυτούς που σήμερα σε στηρίζουν.

Όπως και έναν χρόνο μετά, κάθονται και βγάζουν τα μάτια τους φέρνοντας στην επιφάνεια μνημόνια, τρώγοντας μηνύσεις από τοκογλύφους, χτυπώντας και καταρρίπτοντας τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του ΔΝΤ και της Siemens καθημερινά. Την ίδια ώρα που η επίσημη Ρηγίλλης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αφήνοντας κάτι μαυρογιαλούρους να κάνουν παιχνίδι προς πάσα κατεύθυνση. Ναι, αυτοί οι μαυρογιαλούροι του πεντοχίλιαρου που έχουν το θράσος να λένε ότι “ελέγχουν το διαδίκτυο” (!!!) συντρώγοντας με λαμόγια και κάνοντας “υψηλούς σχεδιασμούς” με “επαγγελματίες” παλαιάς κοπής.

Επειδή οι συνθήκες για την πατρίδα είναι οριακές και οι ανοχές έχουν τελειώσει ή θα τους δώσεις να καταλάβουν ότι το σύστημα που εκπροσωπούν έχει ψοφήσει ή θα γυρίσει το μάτι των “παλαβών” που κάποιοι γελοίοι εξακολουθούν να νομίζουν πως τους δουλεύουν. Κάποιοι που πέρασαν την πίστη για χαϊβανίτιδα.

Ας δούνε οι Κοντογιάννηδες κι οι Αυγενάκηδες πω είναι να φοράς παντελόνια

Έτσι κάνουν όσοι διαφωνούν και φοράνε παντελόνια
αντί να
κρύβονται πίσω από φαουστάνια και παπαριές:


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1992:


«ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» στη Δικτυακή Πύλη www.e-kyklades.gr του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Δημοσίευση Θέσεων Εργασίας, αναζήτηση Ευκαιριών και Υποβολή Βιογραφικών

agoraergasias_F14071.jpg

Στο πλαίσιο των δράσεων που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, το Επιμελητήριο Κυκλάδων αναλαμβάνει μία νέα πρωτοβουλία με σκοπό την τόνωση της αγοράς εργασίας.

Η βελτίωση της επικοινωνίας, η ταχύτητα διάδοσης και η ποιότητα της πληροφορίας, είναι παράμετροι που μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά σε όλα τα θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα, συνεπώς και την αγορά εργασίας.

Επιπλέον, στόχος του Επιμελητηρίου, είναι να συμβάλλει στη δημιουργία ενός κλίματος κοινωνικής αλληλεγγύης σε αυτούς που πλήττονται σήμερα περισσότερο, από τη δυσμενή οικονομική συγκυρία.

Έτσι, προκειμένου να διευκολύνουμε την επικοινωνία μεταξύ αυτών που προσφέρουν και αυτών που ζητούν εργασία στο χώρο των Κυκλάδων, εγκαινιάζουμε μέσω της Δικτυακής Πύλης www.e-kyklades.gr μια νέα ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία η οποία απευθύνεται, αφενός στις επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό και αφετέρου σε ανέργους ή και εργαζόμενους, που αναζητούν ευκαιρίες απασχόλησης.

Ειδικότερα, μέσα από την "ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" της Δικτυακής Πύλης www.e-kyklades.gr:


*
Άνεργοι ή/και εργαζόμενοι μπορούν να καταχωρούν το βιογραφικό τους σημείωμα και στη συνέχεια να το αναθεωρούν, καθώς επίσης και να ανατρέχουν στο σύνολο των διαθέσιμων θέσεων που έχουν καταχωρηθεί από τους εργοδότες.
*
Οι επιχειρήσεις/μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να δημοσιεύουν θέσεις εργασίας για τις οποίες αναζητούν υποψηφίους, να έχουν πρόσβαση στο σύνολο των καταχωρημένων βιογραφικών και να έρχονται σε απευθείας επαφή με τους αναζητούντες εργασία.

Οι θέσεις εργασίας και τα βιογραφικά που καταχωρούνται, διασταυρώνονται αυτόματα και οι ενδιαφερόμενοι ειδοποιούνται άμεσα αν βρεθούν κοινά σημεία προσφοράς/ζήτησης.

Η πρόσβαση στην ανωτέρω εφαρμογή γίνεται με τη χρήση προσωπικών κωδικών που λαμβάνουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) οι ενδιαφερόμενοι, με την εγγραφή τους στο Portal, τους οποίους και χρησιμοποιούν κάθε φορά για αναζήτηση ή καταχώρηση πληροφοριών.

CVpublication_F24756.jpg
Α. Εισαγωγή Βιογραφικού Σημειώματος

Για την καταχώρηση των βιογραφικών σημειωμάτων τους τα φυσικά πρόσωπα πρέπει να εγγραφούν ως Μέλη στη Δικτυακή Πύλη www.e-kyklades.gr ("Επιχειρήσεις στις Κυκλάδες - ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ"), συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη σχετική φόρμα και επιλέγοντας το σχετικό πακέτο υπηρεσιών "ΜΗ ΜΕΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ/Προσωπική Ενημέρωση - Εισαγωγή Βιογραφικού".

Αφού λάβουν μέσω e-mail και εισάγουν επιτυχώς τους κωδικούς πρόσβασης ("Επιχειρήσεις στις Κυκλάδες - Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ"), θα πρέπει να επιλέξουν "ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - Διαχείριση Βιογραφικού Σημειώματος".

Η διαδικασία καταχώρησης του βιογραφικού σημειώματος ολοκληρώνεται σε 4 βήματα. Οι ενδιαφερόμενοι για αναζήτηση θέσης:

Βήμα 1ο: Συμπληρώνουν τα Προσωπικά τους Στοιχεία, δηλώνουν Επιθυμητή Περιοχή Εργασίας και επιλέγουν Επιθυμητή Σχέση Απασχόλησης (Μισθωτός Πλήρους ή Μερικής Απασχόλησης, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Πρακτική Εξάσκηση κλπ). Προκειμένου να εμφανίζεται το βιογραφικό τους στις αναζητήσεις του Portal, θα πρέπει να επιλεγεί "Ναι" στο πεδίο "Δημοσίευση Βιογραφικού".

Βήμα 2ο: Επιλέγουν τους Τομείς/Θέσεις στους οποίους επιθυμούν να απασχοληθούν (είναι δυνατή η επιλογή πολλαπλών πεδίων).

Βήμα 3ο: Συμπληρώνουν τα πεδία που αφορούν την Εκπαίδευση, τις Ξένες Γλώσσες, καθώς και ενδεχόμενα Λοιπά Στοιχεία σχετικά με την κατάρτιση και τις γνώσεις τους.

Βήμα 4ο: Συμπληρώνουν τα πεδία που επιθυμούν, αναφορικά με την Εργασιακή τους Εμπειρία (Προηγούμενες Θέσεις Απασχόλησης, Σεμινάρια/Συνέδρια, Λοιπά Στοιχεία).

Σε κάθε βήμα/πεδίο τα δεδομένα καταχωρούνται/αναθεωρούνται με την επιλογή "ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ", ενώ επιλέγοντας "ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ και ΕΠΟΜΕΝΟ", τα δεδομένα αποθηκεύονται και η διαδικασία συνεχίζεται στο επόμενο βήμα. Επιπλέον, σε κάθε βήμα είναι δυνατή η επεξεργασία του βιογραφικού σημειώματος στα Αγγλικά.

JOBpublication_F24851.jpg
Β. Δημοσίευση Θέσεων Εργασίας από Εργοδότες

Στη Δικτυακή Πύλη www.e-kyklades.gr μπορούν να δημοσιεύσουν αγγελίες εργασίας όλες οι επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων εφόσον εγγραφούν ως Μέλη του Portal (όπως περιγράφηκε παραπάνω), επιλέγοντας οποιοδήποτε από τα 3 πακέτα υπηρεσιών που διατίθενται ("ΜΕΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ").

Αφού γίνει επιτυχής εισαγωγή των προσωπικών κωδικών πρόσβασης ("Επιχειρήσεις στις Κυκλάδες - Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ"), θα πρέπει να επιλεχθεί "ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - Δημοσιευμένες Θέσεις Εργασίας", και ακολούθως "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΕΑΣ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ".

Η διαδικασία καταχώρησης και δημοσίευσης μιας θέσης εργασίας είναι εξαιρετικά απλή και ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση στοιχείων που αφορούν την Περιγραφή της Θέσης (Τίτλος, Περιγραφή, Τομέας, Περιοχή Εργασίας, Σχέση Απασχόλησης κλπ), καθώς και ενδεχόμενες Πρόσθετες Απαιτήσεις της Θέσης (Επίπεδο Σπουδών, Στρατιωτικές Υποχρεώσεις, Ηλικία, Προϋπηρεσία, Επιπλέον Προσόντα).

Επιλέγοντας "Εισαγωγή Αρχείου" είναι εφικτή η επισύναψη ενός αρχείου (πχ word ή pdf), το οποίο θα εμφανίζεται μαζί με την αγγελία, παρέχοντας επιπλέον πληροφορίες για τη θέση.

Προκειμένου η θέση εργασίας να εμφανίζεται στις αναζητήσεις του Portal, θα πρέπει να επιλεχθεί το πεδίο "Ένδειξη Ενεργοποίησης".

Τα δεδομένα καταχωρούνται/αναθεωρούνται με την επιλογή "ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ", ενώ είναι δυνατή η επεξεργασία της αγγελίας εργασίας και στα Αγγλικά.






"ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" - Αναζήτηση Βιογραφικού Σημειώματος


"ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" - Αναζήτηση Θέσης Εργασίας

CVsearch_F24802.jpg

JOBsearch_F24906.jpg
Αναζητήσεις

Αφού οι επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων συνδεθούν στην εφαρμογή, θα πρέπει να επιλέξουν

"ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - Αναζήτηση Βιογραφικού Σημειώματος"

Στη συνέχεια, στη σχετική οθόνη, αφού συμπληρώσουν τα επιθυμητά κριτήρια αναζήτησης (πχ Τομέας, Επιθυμητή Περιοχή Εργασίας, Ηλικία, Επίπεδο Σπουδών, κλπ), θα πρέπει να πατήσουν "Αναζήτηση" (βλέπε εικόνα δεξιά).

Οι ενδιαφερόμενοι που αναζητούν εργασία, άνεργοι ή/και εργαζόμενοι, θα πρέπει αντίστοιχα να επιλέξουν

"ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - Αναζήτηση Εργασίας"

για να μεταβούν στη οθόνη αναζήτησης.

Στη συνέχεια, μπορούν να ψάξουν για θέσεις εργασίας με κριτήρια όπως Κλάδο Δραστηριότητας, Τομέα, Σχέση Απασχόλησης, Περιοχή Εργασίας κλπ (βλέπε εικόνα δεξιά).