slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το πυροτέχνημα ΣΥΡΙΖΑ και οι προξενητάδες στο ΠΑΣΟΚ


Γιάννης Σιδέρης


Η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ προσομοιάζει με εκείνα τα ολόλαμπρα πυροτεχνήματα που έχουν διαγράψει μια πολύχρωμη αστραφτερή πορεία στον νυχτερινό ουρανό, σε μαγεύουν με τη φωτοβόλα λάμψη τους, και στο τέλος διασπώνται σε μικρά κομμάτια όπου σβήνουν, και πέφτοντας αφήνοντας πίσω τους ένα αμυδρό γκρίζο ίχνος στάχτης.

Με τη φυγή του Τσίπρα άρχισε η αυτονόμηση των εντός του ομάδων, και ο ανταγωνισμός τους να κατακτήσουν ζωτικό χώρο εσωκομματικής επιρροής. Χαρακτηριστικό το ρινγκ των υποψηφιοτήτων για τη δημαρχία της Αθήνας.

Την Τήνο επισκέφθηκε χθες ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη.



Σκοπός της επίσκεψης του κ. Αντιπεριφερειάρχη ήταν η συνάντησή του με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. κ. Δωρόθεο Β', τον Αρχιερατικό Επίτροπο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας πατέρα Γεώργιο Φανερό και την Έπαρχο Τήνου κα Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου, προκειμένου να συμφωνηθεί και να δημιουργηθεί ο οδικός χάρτης για το έργο αποκατάστασης του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης του Κάμπου, το οποίο θα εκτελεστεί μετά από σύναψη Τριμερούς Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο νησί της Τήνου, ο κ. Λεονταρίτης συνοδευόμενος από την κ. Δεληγιάννη, τον ανάδοχο του έργου και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  επισκέφθηκε την περιοχή των Κιονίων για την οποία πρόσφατα υπεγράφη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Μέτρα προστασίας παραλιακής οδού Κιονίων ν. Τήνου». 

Ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου και η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίων της «Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη» την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023 σας καλούν στην παρουσίαση ενός ακόμα βιβλίου με τίτλο «Η τσαμπούνα στο Φιλώτι»,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ. 

Την Παρασκευή ,4 Αυγούστου ,στις 20.00''στο  Αθλοθέατρο Μανώλης  Ψαρράς θα γίνει εκδήλωση με θέμα:
 "Η Τσαμπούνα στο Φιλώτι" από την Βιβλιοθήκη Ανωμεριτη του Συλλόγου Φιλωτιτών ,το ολοήμερο 
Ολοημερο Δημοτικο Σχολειο Φιλωτιου Ναξου   Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου Νάξου και τον Σύλλογο Φιλώτι Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου .
 «Η τσαμπούνα στο Φιλώτι», που έγραψα οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου με την καθοδήγηση των δασκάλων τους 
                                                           
 ΚΑΛΟ  ΜΗΝΑ                                                                                 Το Δ.Σ του Συλλόγου Φιλωτιτών
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ 
Χριστοκοπίδου  9  -   Αθήνα (Ψυρρή)  105 54

Τηλ. & Fαχ :  210  3215801-2285032664

e-filoti.blogspot.gr

 e-mail:sfn1926@gmail.com  

Θηραϊκή Πολιτεία: Αναγγελία υπόψηφιου συμβούλου -Μαριέττα Μπαϊκα


Μπαϊκα Μαριέττα του Παρασκευά

Επιχειρηματίας Τουρισμού

Καλωσορίζουμε τη Μαριέττα Μπαϊκα, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Μαριέττα, κατάγεται και ζει στο Ακρωτήρι, όπου και δραστηριοποιείται για χρόνια στο χώρο του τουρισμού. Παρακολουθεί στενά την τουριστική ανάπτυξη του τόπου και ιδιαίτερα του οικισμού της και πλέον αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά, με στόχο την προσφορά.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Μαριέττα Μπαϊκα, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του. 

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου