slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το δαχτυλίδι των ΝΑΖΙ...

Ότι και αν πούμε, ότι σχόλιο και αν διατυπωθεί, είναι πολύ λίγο μπροστά στη θέα του δαχτυλιδιού των ΝΑΖΙ, που επεδείκνυε με καμάρι η σύζυγος του
Μιχαλολιάκου και βουλευτής σήμερα της Ελληνικής Βουλής.


Τίποτα άλλο και ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη της ψήφου του.

Ενισχύεται η Ν.Δ. σε νέα δημοσκόπηση για τη metro weekend

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΕντυπωσιακό το ποσοστό συσπείρωσης των ψηφοφόρων της Ν.Δ. σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Rass        

Η δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποία θα διαβάσετε αναλυτικά αύριο με την metro weekend που κυκλοφορεί, παρουσιάζει σημαντικές μεταβολές στις τάσεις του εκλογικού σώματος, σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Η Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ κινούνται ανοδικά σε σχέση με το εκλογικό ποσοστό που κατέγραψαν στις τελευταίες εκλογές, ενώ εντύπωση προκαλεί η απάντηση στο ερώτημα ποιος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το μη σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις εκλογές, αφού οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτουν ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα.

Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η απάντηση που δίνουν οι ερωτηθέντες στο αν θα εμπιστεύονταν το ΣΥΡΙΖΑ για να αναλάβει την διακυβέρνηση του χώρας.

Διαβάσατε όλα τα στοιχεία της δημοσκόπησης στη metro weekend που κυκλοφορεί αύριο.

Επαναδιαπραγμάτευση, η ουσία των εκλογών


Φωτογραφία για Επαναδιαπραγμάτευση, η ουσία των εκλογών


Πάλι εκλογές αφού ο Τσίπρας επιμένει στην πολιτική κερδοσκοπία και ο Κουβέλης έδειξε πολιτική δειλία. Ο φόβος κατανίκησε την ευθύνη, ακόμη και αυτή τη φιλοδοξία εφόσον ήταν κάτι το ίδιο το οποίο επιθυμούσε. Η Ιστορία διδάσκει ότι όταν μπαίνει σε συζήτηση ένα θέμα ποτέ δεν φεύγει.

Προφανώς ο χαρακτήρας αυτών των εκλογών θα είναι διαφορετικός από αυτόν της 6ης Μαΐου.

Το καίριο ερώτημα αν κάποιος είναι μνημονιακός ή αντιμνημονιακός αποκτά πλέον ξεκάθαρα μόνο θεωρητικό περιεχόμενο. Όλοι δηλώνουν τώρα πια αντιμνημονιακοί μέχρι του σημείου να μη φύγουμε από την Ε.Ε. και το ευρώ. Δηλαδή επί της ουσίας όλα τα κόμματα διαβεβαιώνουν πως θα αλλάξουν τη μνημονιακή πολιτική...

Παρασκευή ημέρα καταγγελίας του μνημονίου από το ΣΥΡΙΖΑ...Παπαδημούλης...Δεν θα σταματήσει η χρηματοδότηση αν καταγγείλουμε το μνημόνιο

Φωτογραφία για Παρασκευή ημέρα καταγγελίας του μνημονίου από το ΣΥΡΙΖΑ...Παπαδημούλης...Δεν θα σταματήσει η χρηματοδότηση αν καταγγείλουμε το μνημόνιο

Μιλώντας στην τηλεόραση του mega ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Στρατούλης είπε πως το ΣΥΡΙΖΑ θα καταγγείλει το μνημόνιο αλλά η χρηματοδότηση δεν θα σταματήσει.

Πρόσθεσε πως το ΣΥΡΙΖΑ προτιμάει να καταγγείλει το μνημόνιο απ' το να συνεχίσει με αυτό τον τρόπο η χώρα και στο τέλος να χρεοκοπήσει.

Σχόλιο..

Από βδομάδα θα αλλάξουν πάλι στο ΣΥΡΙΖΑ και θα μιλάνε για ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τους πιστεύουν. (είναι οι ίδιοι που ψήφιζαν Γιωργάκη και λεφτά υπάρχουν)
Eglimatikotita

Συζητήσεις ΔΗΜΑΡ - Οικολόγων Πράσινων

Συζητήσεις ΔΗΜΑΡ - Οικολόγων Πράσινων

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων θα έχει στις 16.30 αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Βουλή.Θα προηγηθεί στις 15.00 η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, υπό τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη.

ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ


Ο άνθρωπος είναι απίστευτος! Ο δικηγόρος Στρατούλης έχει μαύρα μεσάνυχτα από οικονομικά! Είπε πριν από λίγο στο ΜΕΓΚΑ: δεν θα πληρώσουμε τους δανειστές και με τα χρήματα που θα πάρουμε από τις φορολογικές δηλώσεις θα πληρώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις!!!
Το δημόσιο εισπράττει 85 δις ευρώ κάθε χρόνο!!! Τι πίνεις... άνθρωπέ μου;

Στο παραλήρημά του ο Στρατούλης, μιλάει για μαζικές προσλήψεις στην Εκπαίδευση και στην Υγεία, μιλάει ότι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ με τις συνιστώσες τους, Ρόζα, Κόκκινο κτλ, δεν θέλουν τους πλούσιους τουρίστες που θα παίζουν γκόλφ και θα καταστρέφουν τη χλωρίδα μας!

Α Π Ι Θ Α Ν Ο Σ Τ Υ Π Ο Σ!

http://taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_7616.html
 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΧΙΛ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Διαβάστε πως με παιδιάστικα κόλπα, άλλαξαν τα λίνκ, τι βγάζει η google στην αναζήτηση 100 χιλιάδες προσλήψεις και δείτε την μεγαλοπρεπή αριστερόστροφη κωλοτούμπα τους εδώ:


Έχει γίνει χαμός με τον ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι δεν γράφει στο πρόγραμμά του για 100.000 προσλήψεις. Και πράγματι, αν πάτε στο σημερινό (άντε και προχθεσινό) site του δεν θα τις δείτε... τουλάχιστον όχι αν δεν ψάξετε πολύ καλά.

Αλλά συνεχίστε το διάβασμα... σας έχω λαβράκι:

Πηγαίνετε παρακαλώ στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ που έγινε cached στις 6 Μαίου 2012... δηλαδή ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! Τι γράφει πάνω πάνω; "Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ". Τι ημερομηνία έχει δίπλα; 29-11-2011. (Έχω κρατήσει πλήρες screenshot σε περίπτωση που αλλάξει σύντομα η cache του Google).

Ψάξτε τώρα για τις 100.000 προσλήψεις. Τις βλέπετε; Ωραία... Τώρα πατήστε το Link πάνω πάνω στην σελίδα να σας πάει στο... αλλαγμένο κείμενο! Τι γράφει πάνω πάνω;"Σχέδιο της Γραμματείας για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (2009)". Τι ημερομηνία έχει δίπλα; 11-4-2009

Τι δεν άλλαξαν; Τα σχόλια, τα αστεράκια και τον αριθμό προβολών (καθώς είναι νεότερος και μεγαλύτερος στο... παλιό "σχέδιο για το πρόγραμμα".

Τώρα θα μου πείτε... καθάρισαν κάποιο παλαιό έγγραφο!!! Μπα... απλά φρόντισαν να μην το βρούμε και αν το βρούμε να μας πούνε "γράφει σχέδιο της γραμματείας"... ΝΑΙ... απλά μέχρι πριν λίγες μέρες το είχαν ως "Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ" όπου μιλούσαν για 100.000 προσλήψεις. Όποιος έψαχνε με αυτές τις λέξεις το έβλεπε ΦΑΡΔΙΑ πλατιά όπως το έβλεπαν όλοι. Υπήρχε λοιπόν ή δεν υπήρχε σε σελίδα με τίτλο "Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ";
Δείτε και φωτογραφία με αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ...  όχι τίποτε άλλο μην μας περνάνε και για κάφρους!!!
Στο νέο δεν μιλάνε βέβαια για αυτές... Όλως τυχαίως έχουν φύγει όλα τα νούμερα... Υπάρχει βέβαια διάχυτη η υπόσχεση προσλήψεων για κάλυψη όλων των κενών θέσεων. Απλά στοκαινούριο "εκλογικό" πρόγραμμα έχουν ξεχάσει το πόσες είναι!!!
Εντάξει ρε ΣΥΡΙΖΑ... άλλαξε το πρόγραμμά σου λίγες μέρες πριν τις εκλογές και πες μας ότι σε ψήφισαν για το καινούριο σου πρόγραμμα!!! Γιατί φυσικά δεν μπορεί... όλοι για το καινούριο σε ψήφισαν!!! 

Mέχρι και Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση Αρσένη

[Τσαντίστηκαν οι σύντροφοι επειδή ο Αλέξης τους πρόδωσε και τα βρήκε με το βαθύ ΠΑΣΟΚ της Λούκας και του Γεράσιμου]

Επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσφατη πρόταση να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας ο Γεράσιμος Αρσένης ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός, εξαπέλυσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατηγορώντας τον για «συνεχή αποδυνάμωση του κινήματος που έφερε σε αδιέξοδο τα κόμματα του Μνημονίου».

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος, «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας "υπευθυνότητα" και "σύνεση", υποχωρώντας από τις "μη μονομερείς ενέργειες" και τη "διαπραγμάτευση" των όρων του Μνημονίου έως την υπόδειξη του Γ. Αρσένη ως υπηρεσιακού πρωθυπουργού, συνεχώς αδυνατίζει το κίνημα που έφερε σε αδιέξοδο τα κόμματα του Μνημονίου.

Κι επειδή για την Αριστερά δεν υπάρχει κανένας "σκοπός" που να αγιάζει τα "μέσα", φαίνεται ότι ο σκοπός της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ταυτόσημος με τα μέσα που χρησιμοποιεί».

Αναφορικά με τον Γεράσιμο Αρσένη, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σχολιάζει πως «δεν ξεχνάμε ότι εδώ και δύο χρόνια δεν έχει πει ούτε λέξη ενάντια στο πρόγραμμα λιτότητας και την υπαγωγή της χώρας στις επιταγές του ΔΝΤ και της ΕΕ, την οποία σε μεγάλο βαθμό ενορχήστρωσε και υλοποίησε η σύζυγός του Λούκα Κατσέλη. [...] Δεν είναι δουλειά της Αριστεράς να ξεπλένει φθαρμένους πολιτικούς, ούτε να ανασύρει πρόσωπα τα οποία ο ίδιος ο κόσμος του κινήματος έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Τέλος καταλήγει λέγοντας πως «η Αριστερά δεν έχει ανάγκη να δίνει «εχέγγυα» στην αστική τάξη και τα κέντρα εξουσίας, έχει υποχρέωση να δίνει εχέγγυα στον κόσμο του κινήματος, στον εργαζόμενο λαό, στη νεολαία. Έχει υποχρέωση να τιμά τους αγώνες του λαού».

Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη, στο Δημοτικό Σχολείο Γλινάδου


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 Νάξος, 17/5/2012
Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την διάκριση των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου του Γλινάδου και την βράβευσή τους στον ετήσιο διαγωνισμό μαθητικών εφημερίδων για το καλύτερο ρεπορτάζ. Τα παιδιά μας αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης και ψυχικής ανάτασης. Οι μαθητές του δημοτικού Σχολείου του Γλινάδου αποτελούν παράδειγμα ότι κανένας κόπος δεν πάει χαμένος και ότι με....