slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios


«Ερώτηση Μανώλη Κεφαλογιάννη για την προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει την Ενημέρωση»


«Ερώτηση Μανώλη Κεφαλογιάννη για την προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει την Ενημέρωση»

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του Τύπου στην Ελλάδα και τις συνεχείς προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση και να περιορίσει την πολυφωνία κατέθεσε ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αναλυτικά η ερώτηση:
Η ελληνική κυβέρνηση στις αρχές του 2016 με νόμο που πέρασε στην Ελληνική Βουλή προσπάθησε να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο στη χώρα επιχειρώντας ένα ισχυρό χτύπημα στην πολυφωνία.

Φάτε μάτια ψάρια και μετά ... τραγουδήστε!!!


Όλοι μας γνωρίζουμε το ρόλο και τις κακουργηματικές ευθύνες του εγχώριου τύπου στην σημερινή κατρακύλα της πατρίδας μας. Ευθύνες οι οποίες έχουν βάθος δεκαετιών αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν και παρόν αφού ...

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Σύρου για την επίσκεψη του Β. Κικίλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

Πρωτοχρονιάτικη πίτα - Επίσκεψη Β. ΚικίλιαΣτις 14 Ιανουαρίου σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα (κέντρο διασκέδασης «ΖΩΖΕΦΙΝΑ» στο Γαλησσά) πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα μας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Σύρου.Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Συριανής καταγωγής Βουλευτής Α΄ Αθηνών και Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος απεύθυνε θερμό χαιρετισμό προς τα μέλη και τους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Παρών ήταν και ο Βουλευτής των Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης ο οποίος επίσης χαιρέτησε και ενθάρρυνε τους παρευρισκομένους.