slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έφυγε ο τελευταίος των ρεπόρτερ... o «Φάκτορας» του antinews

Άντε, καλό ταξίδι Φάκτορα, και φαντάζομαι από εκεί πάνω να μας στέλνεις πολλά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ!

Επανασύσταση επιτροπής Τουρισμού Δήμου Νάξου


Θέμα : Εκδήλωση ενδιαφέροντος για εκπροσώπηση στη Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού.
Δίνοντας προτεραιότητα στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και στο πλαίσιο επανασύστασης της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού, καλούνται οι άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενοι με τη διαμόρφωση ή την προώθηση του τουριστικού προϊόντος φορείς της κοινωνίας του....Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην επιτροπή Τουρισμού και να καταθέσουν αίτηση απευθυνόμενη στο Γραφείο Τύπου, στην οποία να ορίζεται ο εκπρόσωπός τους και αναπληρωτής αυτού. Επίσης, όποιος δημότης επιθυμεί να συμμετέχει στην Επιτροπή, καλείται να υποβάλει ανάλογη αίτηση.

Σταμάτιος ( Σταματακης ) Δημητροκάλλης (Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων κατά Σαμαρά


Διάγγελμα έκανε ο κ. Σαμαράς, πανηγυρίζοντας για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη. Τώρα σας αρέσουν τα στοιχεία κύριε Σαμαρά;;;; Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμα της χώρας το 2009 τα λέγατε <<φουσκωμένα>> . Γιατί άραγε;; γιατί φυσικά για την κατρακύλα της χώρας ήταν υπεύθυνος ο.....

Πανναξιακός ΑΟΝ - Μακεδόνες Κυριακή 15.00



Εκλογές στο Σύλλογο Κορωνίδας Νύξου Κυριακή,16-11-2014 ψηφίζουμε για το Σύλλογο μας. Ψηφίζουμε για το χωριό μας


Την Κυριακή,16-11-2014, που θα γίνουν οι εκλογές στο Σύλλογο Κορωνίδας, όλη μέρα, για τους προσερχομένους στη λέσχη να ψηφίσουν, καθώς και για τους συνοδούς και φίλους τους, θα υπάρχουν λιτά κεράσματα (καφές, βουτήματα, ξηροί καρποί, ρακή κτλ). Αυτά τα λίγα μπορεί να προσφέρει ο Σύλλογος σε όλους που θα τιμήσουν το Χωριό και τον Σύλλογο με την προσέλευσή τους. Τους ευχαριστούμε. Εκ των προτέρων.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.....

Σύλλογος Σκαδιωτών Μεσωτών Νάξου Γενική Συνέλευση - Εκλογές

Απίστευτο! Ο ΣΥΡΙΖΑ αφαίρεσε από ανακοίνωση του για το Πολυτεχνείο την «αμερικανοκίνητη Χούντα»...


Απίστευτο! Με αφορμή την 41η επέτειο από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε δελτίο Τύπου που ξεκινούσε με αναφορά στην "αμερικανοκίνητη Χούντα" του 1973, ενώ έκανε λόγο και για την κυβέρνηση του Μνημονίου που πραγματοποιεί μια ολομέτωπη επίθεση στα δικαιώματα της πλειοψηφίας της κοινωνία.
Λίγο αργότερα όμως η Κουμουνδούρου έστειλε Ορθή Επανάληψης του δελτίου Τύπου για το Πολυτεχνείο έχοντας αφαιρέσει την «αμερικανοκίνητη Χούντα» και την «κυβέρνηση του Μνημονίου».

Η πρώτη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Έτοιμος για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ψυχάρης...


Έτσι αφήνουν τουλάχιστον να εννοηθεί οι αριστεράντζες του iefimerida.gr:
Οσοι δεν επικοινωνούσαν το τελευταίο διάστημα με τον Ανδρέα Ψυχάρη και δεν γνώριζαν τους προβληματισμούς του για την πορεία της κυβέρνησης θα αναρωτήθηκαν σίγουρα ποια μύγα τον τσίμπησε και παραιτήθηκε από βουλευτής.

ΑΠ'ΤΗ ΣΚΥΛΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ! Παραιτήθηκε ο Ψυχάρης... έρχεται ο Μωραϊτάκης


Το τραγικότερο όλων είναι ότι τον Ψυχάρη θα αντικαταστήσει ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης που γίνεται βουλευτής αφού απέτυχε να εκλεγεί ο ίδιος το 2012 και να εκλέξει τη γυναίκα του στις Ευρωεκλογές... γνωστός αστείος χρηματιστής της πλάκας που το 2010 σαν

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Προς τον κ. Δήμαρχο, τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους
 Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων. 
 Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε ειδική τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στις 18 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00μ.μ.  με το παρακάτω μοναδικό θέμα  ημερήσιας διάταξης:
 «Ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων και........

Συνάντηση κ. Γιώργου Χατζημάρκου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αυστρίας


Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αυστρίας Dr. Heinz Fischer, συναντήθηκε την Παρασκευή, στα Ανάκτορα Hofburg, στη Βιέννη, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στο πλαίσιο της επίσκεψης τοπικών αρχών και αντιπροσωπείας τουριστικών παραγόντων της Ρόδου στην αυστριακή προεδρία.
Ο κ. Χατζημάρκος, στον επίσημο χαιρετισμό που απηύθυνε, πλαισιωμένος από τον Πρόεδρο της Αυστρίας Dr. Heinz Fischer και τον Πρόεδρο της....

Γ. Βρούτσης: Ξεκινάει νέος κύκλος κοινωφελούς εργασίας για 50.000 ανέργους


Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης, ο υφυπουργός κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θόδωρος Αμπατζόγλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας κ. Γιώργος Πατούλης παρουσίασαν σήμερα το νέο πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα 2014-2015».
Το πρόγραμμα έχει

Νήσος: Μία κυκλαδίτικη μπύρα δεύτερη καλύτερη στον κόσμο!!!!!


Η ομάδα της τηνιακής μπύρας πήγε για την εμπειρία και έφυγε με το αργυρό μετάλλιο!
42 χώρες, όλες οι ήπειροι, 1613 μπύρες, τυφλή γευσιγνωσία από 105 ειδικούς κριτές: «European Beer Star», ο Διαγωνισμός των Διαγωνισμών στη καρδιά της Βαυαρίας, αναδεικνύει για πρώτη φορά μία Ελληνική μπύρα, τη «Νήσος» Pilsner, στο βάθρο των......