slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«ΟΥΑΟΥ».Δικό του κόμμα κάνει και ο Βαρουφάκης, το «Γ.Ι.Α.Ν.Η.Σ.»!


Βόμβα που γκρεμίζει συθέμελα το προεκλογικό σκηνικό . Ο Γιάνης Βαρουφάκης ανακοίνωσε πριν λίγο την ίδρυση δικού του κόμματος που θα συμμετάσχει στις εκλογές.

Διάλεξε για ονομασία του κόμματος μάλιστα το όνομα «Γ.Ι.Α.Ν.Η.Σ.».

«Για να δείξει πόσο προσωπικό, προσωποπαγές και

«Οι μάσκες έπεσαν: Η ώρα της Αλήθειας.»

Της Μίκας Ιατρίδη, π. Βουλευτού Δωδεκανήσου.
Ο Αλέξης Τσίπρας, μέσα σε εφτά μήνες, σκηνοθέτησε ξανά την απόδραση του από την πραγματικότητα. Δραπετεύει από τις ευθύνες του χωρίς να υπολογίζει τον  κίνδυνο ακυβερνησίας. Προεκλογική περίοδος σημαίνει νέα στασιμότητα στην οικονομία λόγω πολιτικής αστάθειας. Σε 7 μήνες η Ελλάδα ζει για τρίτη φορά εκλογές! Με τράπεζες να υπολειτουργούν, με τζίρους μειωμένους στην αγορά, με τραγική έλλειψη ρευστότητας. Και όλα αυτά έχουν ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας.

Παρέμβαση για τις πολιτικές εξελίξεις , του Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Κυκλάδων


Εκλογές στης 20 Σεπτεμβρίου και άλλη μια απόδραση από της ευθύνες της πατρίδας μας σε εξέλιξη . Φυσικά ο κύριος Τσίπρας είναι ο δεύτερος μετά τον Κ. Καραμανλή που βάζει το κόμμα του μπροστά από την Πατρίδα . Είναι οφθαλμοφανές ότι ο Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά ότι με το που εφαρμοστούν τα μέτρα θα έχει μεγάλο πολιτικό κόστος και πάει να προλάβει το φορολογικό τσουνάμι που μαζί με

Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την χάραξη πολιτικής

Εμφάνιση node6.jpg
ΡΟΔΟΣ 22.08.2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεδρίασε την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου στα γραφεία της παράταξης, με την παρουσία του αναπληρωτή γραμματέα οργανωτικού Νήσων Αιγαίου και Κρήτης κ. Γιώργου Παντάκη.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνος Κόνσολας, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Βασίλης Υψηλάντης, Ιωάννης Παππάς και Μίκα Ιατρίδη και ο αντιπεριφερειάρχης και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ο γραμματέας της περιφερειακής επιτροπής νοτίου αιγαίου κ. Τάκης Μιχαήλου και η πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νατάσα Βενετοκλή με στελέχη της ΝΟΔΕ.

'Εμείς' και 'οι άλλοι'.

Κώστας Καραμανλής
Ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής γράφει στο NEWS 247 για την ανάγκη να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και ως λαός να φτιάξουμε μόνοι μας το μέλλον μας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Μπαίνοντας ξανά σε προεκλογικό κλίμα, πριν κορυφωθούν οι κομματικές συγκρούσεις, είναι ώρα να σκεφτούμε κάποια πράγματα για τη χώρα μας. Η κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και η κορύφωσή της τους τελευταίους μήνες – όταν ένα ολόκληρο έθνος έφθασε να είναι καθηλωμένο μπροστά σε τηλεοράσεις, υπολογιστές, κινητά και ραδιόφωνα και να παρακολουθεί εναγωνίως τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες – δεν είναι μόνο μια μεγάλη εθνική περιπέτεια. Είναι και μια συνεχής μάχη ανάμεσα αφενός στο

Η τελευταία ευκαιρία για τη ΝΔ

 
"Η χώρα έχει απόλυτη ανάγκη από ένα καινούργιο πολιτικό αφήγημα. Που να είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα. Είναι απαραίτητο ένα ριζοσπαστικό κέντρο", τονίζει άρθρο του ο
Ανδρέας Ανδριανόπουλος 
Η απόγνωση απέναντι στα αδιέξοδα που μας οδήγησε το κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν οδηγεί σε κάποια ορατή εναλλακτική λύση. Γιατί όλοι περίπου οι δυνητικά βιώσιμοι πολιτικοί σχηματισμοί της χώρας είναι αιχμάλωτα μιάς λογικής εξιδανίκευσης του δημόσιου τομέα από τον οποίο και περιμένουν την όποια μελλοντική λύση. Ουδείς τολμά να αρθρώσει το απλό και λογικό. Για να σωθεί ο τόπος χρειάζεται να καταργήσει δημόσιους φορείς, να καταργήσει γραφειοκρατικές διαδικασίες, να

ΠΗΡΕ «ΦΩΤΙΑ» ΤΟ Twitter γλεντάει και ρίχνει στα τέσσερα τον Καμμένο - Για την επίθεση με τα αβγά [εικόνες]


Το Twitter γλεντάει και ρίχνει στα τέσσερα τον Καμμένο - Για την επίθεση με τα αβγά [εικόνες]

-A+A
Aγρια επίθεση με αβγά ήταν η υποδχή που επιφύλλαξαν οι κάτοικοι της Κω στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ που επισκέφθηκε σήμερα το νησί. ΟΙ χρήστες του Twitter για μια ακόμη φορά δεν άφησαν ασχολίαστο το περιστατικό. 
Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά από τα tweets με σχόλια των χρηστών για το περιστατικό στην Κω: 

Η ΝΔ για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας: «Ψέματα… αεροπλανικού τύπου»


Ανακοίνωση για το θέμα της παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας εξέδωσε η Γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της ΝΔ, βουλευτής Β’ Αθηνών Σοφία Βούλτεψη.
Η ανακοίνωση φέρει τον τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ και Περιφερειακά Αεροδρόμια: Ψέματα… αεροπλανικού τύπου!» και σε αυτήν αναφέρονται αναλυτικά προεκλογικές, αλλά και μετεκλογικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα και στελεχών της κυβέρνησης, αλλά και του κ. Καμμένου, αναφορικά με την παραμονή των περιφερειακών αεροδρομίων υπό δημόσιο έλεγχο
Όπως αναφέρει η κ. Βούλτεψη, το συγκεκριμένο θέμα «υπήρξε ένα από τα προεκλογικά ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και μια από τις προεκλογικές σημαίες των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου», καθώς στη σύμβαση που εγκρίθηκε από την τωρινή κυβέρνηση δεν υπήρξε η παραμικρή αλλαγή, δηλαδή εγκρίθηκε η πρόταση του ΤΑΙΠΕΔ «που ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξοβέλιζε στο πυρ το εξώτερον».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της κ. Βούλτεψη έχει ως εξής:

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ!


ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Δεν είναι καλά τα μηνύματα ενόψει εκλογών για τονΚαμμένο. Δεν στεκόμαστε στο ...
θέμα που προέκυψε σήμερα με τα γιαούρτια στην Κω. Αυτά έρχονται και παρέρχονται. Αναφερόμαστε στις... 

ΝΔ: Τα 20 ψέματα στο διάγγελμα Τσίπρα

Για «20 ψέματα του Αλέξη Τσίπρα σε ένα μόνο διάγγελμα παραίτησης» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία.Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, Σοφία Βούλτεψη, υποστηρίζεται ότι «για τον κ. Τσίπρα, η ώρα της αλήθειας δεν έρχεται ποτέ. Ακόμη και τη στιγμή που παραιτείται ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, όταν τόλμησε να δηλώσει πως με την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της πρώτης δόσης… "αποκαταστάθηκε πλήρως η οικονομική σταθερότητα"!».Η γραμματέας του τομέα Τεκμηρίωσης της ΝΔ απαριθμεί:

ΤΣΙΡΚΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ-ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ON AIR Εμφύλιος στα κανάλια μεταξύ πρώην συντρόφων: Διαλύσατε τον ΣΥΡΙΖΑ – Ρίξατε την κυβέρνηση της Αριστεράς


Ενα μικρό δείγμα του «εμφυλίου» που πρόκειται να ακολουθήσει την προεκλογική περίοδο μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Λαϊκής Ενότητας είχαμε το πρωί.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου που ανήκει στην χορεία των υποστηρικτών του Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκε να πνέει μένεα κατά των στελεχών που αποχώρησαν για να ενταχθούν στο νεότευκτο κόμμα Λαφαζάνη. «Αριστεροί, έριξαν την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς» επαναλάμβανε διαρκώς στο Mega και την ώρα που στην τηλεφωνική γραμμή ήταν η

Ο Γλέζος «αδειάζει» τον Αλέξη: (Τι θα κάνουν τώρα τα Γλεζακια της Παροναξιας) Τι σχέση έχει η δημοκρατία με τις αποφάσεις της κυβέρνησης Μαξίμου.

 
Εμμέσως πλην σαφώς ο Μανώλης Γλέζος άφησε να εννοηθεί ότι θα οδεύσει προς την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ενώ «άδειασε» τον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ εναντίον του.

«Ολα τα θέματα είναι ανοικτά. Τα με ποιον θα συμπορευτούν τα μέλη που ίδρυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ θα εξαρτηθεί από τους στόχους που θα τεθούν. Αν συμφωνήσουμε σε κοινούς στόχους δεν υπάρχει θέμα. Ποτέ δεν είμαι κλειστός σε τίποτα» είπε μιλώντας στο Mega ο Μανώλης Γλέζος.

Οταν ρωτήθηκε αν αυτό μπορεί να εκληφθεί ως «ναι», ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Υποδοχή» Καμμένου στην Κω με αυγά και μπουκάλια ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ-Έλουσαν με αυγά τον Καμμένο στην Κω! Κάτοικοι τον πήραν στο κυνήγι! Έντρομος κρύφτηκε στο Δημαρχείο


Σύμφωνα με το kosnews24.gr, αγανακτισμένοι οι κάτοικοι με την κατάσταση που επικρατεί στο νησί λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών ξέσπασαν στον Π. Καμμένο. Ο Υπουργός τρέχοντας μπήκε στο γραφείο του Δημάρχου για να προστατευθεί από το εξαγριωμένο πλήθος.
Κατά την άφιξή του, κάτοικοι κατευθύνθηκαν εναντίον του. Η αστυνομικές δυνάμεις συγκράτησαν τον κόσμο.
Απ' ότι φαίνεται στα νησιά δεν θα ξαναπάει ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Καμμένος
«Φτου σου ρε, στα τέσσερα!» φώναζαν οι κάτοικοι και του πετούσαν μπουκάλια - Τον

Νησιώτικη βραδιά στο Κορωνοχώρι


Η Πολιτιστική Χορευτική Ομάδα Κορωνοχωρίου - Μύλων Νάξου «Παναγία η Φλεριότισσα», σας προσκαλεί σε μία νησιώτικη βραδιά με παραδοσιακούς χορούς το Σάββατο 22 Αυγούστου και ώρα 9:00 το βράδυ, στην ταβέρνα «Γρηγόρης» στο Κορωνοχώρι.
Θα χορέψουν τα χορευτικά του συλλόγου.
Ο χορός δωρεάν και πλούσια λαχειοφόρος αγορά.

Μειώνονται οι τιμές των εισιτηρίων στα πλοία από 21/08


Σύμφωνα με τον Ν. 4336/2015 που πρόσφατα ψηφίστηκε στη Βουλή και ήδη ισχύει, καταργήθηκε η επιβάρυνση επί των εισιτηρίων «επίναυλος 3%».
Κατόπιν τούτου η BLUE STAR FERRIES και η SUPERFAST FERRIES ανακοινώνουν ότι οι ναύλοι επιβατών και οχημάτων σε όλα τα