slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΡΙΖΑ: Μυστικός δείπνος στο σπίτι του Φλαμπουράρη

Συγκέντρωση δώδεκα κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη έγινε παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, λίγες ημέρες μετά τη ΔΕΘ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ενωτικό κάλεσμα στα στελέχη του κόμματος, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να βελτιώσει το κλίμα στην Κουμουνδούρου.
Ανάμεσά τους οι

Tουρκικό παραλήρημα για τη συμφωνία Μητσοτάκη-Μακρόν: «Η Ελλάδα απειλεί την περιφερειακή ειρήνη»

Σε ένα ακόμα παραλήρημα επιδόθηκαν οι Τούρκοι, με αφορμή τη αμυντική συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας. Η Τουρκία διατυπώνει προειδοποιήσεις, εν είδει απειλής, σε δήλωση που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Tanju Bilgiç, για την ελληνογαλλική συμφωνία.

Δήλωση του νέου Προέδρου του Περιφερειακού Φυτωρίου Α.Ε. κ. Μιχάλη Λουλού


Δήλωση του κ. Μιχάλη Λουλού με την εκλογή του ως νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου Α.Ε.


«Αναλαμβάνω τη διοίκηση του Περιφερειακού Φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου, μία εταιρεία που κατά βάση ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα και έχει, σύμφωνα με το καταστατικό της, δυνατότητες, που μπορούν να δώσουν μία αναπτυξιακή ώθηση στα νησιά μας. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Σήμερα Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 στις 12:50 το μεσημέρι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ Νάξου στο Δημαρχείο της Νάξου για δηλώσεις και ερωτήσεις