slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χαράλαμπος Κόκκινος: Κόμπλεξ , Ψέματα και …. Βιντεοταινίες από την ανεπαρκή πολιτικά και επιστημονικά Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου !

Οι νησιώτες μας στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες θα περίμεναν ανακουφιστικές δράσεις στα οικονομικά προβλήματα που βιώνουν λόγω του COVID – 19 !
Δυστυχώς η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου του κ. Χατζημάρκου αποδεικνύεται καθημερινά πολιτικά και επιστημονικά ανεπαρκής !
Πρωταγωνιστεί σε πολιτικά κόμπλεξ , ψέματα και…. βιντεοταινίες !
Με << όχημα >> μεταφοράς των << πολιτικών αθλιοτήτων >> της το περιβόητο και πληρωμένο από λεφτά του Ελληνικού λαού γραφείο τύπου της Π.Ν.Α δίνει καθημερινά ρεσιτάλ << πολιτικού κανιβαλισμού >> κατά των υπολοίπων παρατάξεων και στελεχών του Περιφερειακού Συμβουλίου που εκπροσωπούν το 47 % των νησιωτών μας !
Συγκεκρίμενα :

Στον Υφυπουργό Δικαιοσύνης για τις Κυκλάδες ο Φίλιππος Φόρτωμας

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με τον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Κώτσηρα πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να θέσει στον Υφυπουργό τα θέματα που απασχολούν τον δικαστικό τομέα των Κυκλάδων.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Φόρτωμας παρουσίασε στον Υφυπουργό τις ιδιαιτερότητες των περιφερειακών δικαστικών Υπηρεσιών, ειδικά των νησιωτικών και συζήτησε μαζί του εκτενώς τις προσφορότερες λύσεις για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία τους, καθώς και την ανάγκη κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων που προκύπτουν. Περαιτέρω, συζήτησαν για τα προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων των δικαστηρίων και τους τρόπους δυνατής επίλυσής τους, καθώς αυτά επηρεάζουν την καθημερινή τους λειτουργία.

Γ. Βρούτσης: "Με την ΕΡΓΑΝΗ 1 και το πρόστιμο των 10.500 ευρώ νικήσαμε την αδήλωτη εργασία. Με την ΕΡΓΑΝΗ 2, θα αντιμετωπίσουμε και την υποδηλωμένη εργασία"

 


Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ομιλία μου στον ακόλουθο σύνδεσμο:


Νίκος Συρμαλένιος: «Η Επιτροπή να αναδείξει την περιφερειακή διάσταση όλων των ασκούμενων πολιτικών είτε από τα Υπουργεία, είτε από τις Περιφέρειες»

 

Ομιλία στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής

 Τη σημασία της περιφερειακή διάστασης του Ταμείου Ανάκαμψης, ώστε να τεθούν και ζητήματα περιφερειακής ανάπτυξης και χρηματοδότησης σημαντικών έργων στη χώρα μέχρι το 2026, έθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος στην ομιλία του στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής. Μεταξύ των προτάσεων που κατέθεσε στην Επιτροπή ο Νίκος Συρμαλένιος, είναι να ζητήσει έναν απολογισμό έργων από κάθε περιφερειακό πρόγραμμα, έναν απολογισμό έργων και

Μετά την ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής το μέλος της παράταξης περιφερειακός σύμβουλος κ. Μανώλης Σαρικάς προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

C:\Users\Hp\Desktop\ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ\Summaxia-N-Aigaiou-600x290.jpgΡόδος 14.06.21


Δελτίο Τύπου

Το γραφείο τύπου της ΠΝΑ ανάρτησε βίντεο από το ΠΣ της Πέμπτης 10/06/2021 διαρκείας 1,21 λεπτών όπου φαίνεται ο κ περιφερειάρχης  να δίνει συγχαρητήρια  στην ομάδα των αυτοδιοικητικών Ιατρών για το σποτάκι που έφτιαξαν και αφορά την πανδημία και την προώθηση και σημασία των εμβολιασμών , για τη λύση του μεγάλου Ιατρικού προβλήματος  . 

Εσκεμμένα  όμως δεν έδωσε τη συνέχεια του βίντεο στη δημοσιότητα ,που φαίνεται να απαξιώνεται από τον ίδιος η προσπάθεια των Ιατρών  με τα λεγόμενα του

Μας λέει λοιπόν στη συνέχεια του βίντεο ότι:

  Α) Σύμφωνα με τους επαγγελματίες στο τομέα της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ θεωρείται λάθος να χρησιμοποιούνται πρόσωπα της τοπικής πολιτικής σκηνής για τέτοιου είδους διαφημιστικό μήνυμα  

Β) Πρόκειται για πρόσωπα θετικά ή αρνητικά φορτισμένα , συνεπώς ένα σποτ με τέτοια άτομα  ως πρωταγωνιστές δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικό.   

Ουσιαστικά απαξιώνει τη ενέργεια των αυτοδιοικητικών Ιατρών και του Ιατρικού συλλόγου Ρόδου ,και μας θάβει με το γάντι επειδή τολμήσαμε να δώσουμε προτάσεις για λύσεις στα ιατρικά προβλήματα που προέκυψαν από τη πανδημία.

  Ουσιαστικά αποκρύβοντας το υπόλοιπο βίντεο  , λέει τη μισή αλήθεια , όμως η μισή αλήθεια είναι ένα μεγάλο ψέμα    . 

Καλώ λοιπόν τη Περιφερειακή  αρχή να δώσει στη δημοσιότητα ολόκληρο το βίντεο από το ΠΣ χωρίς να κάνει μοντάζ και ράβω κοπτική για να λάμψει η αλήθεια την οποία κρύβει .

Στη συνέχεια του λόγου του ο κ Περιφερειάρχης μας απαξιώνει εκ νέου , λέγοντας ότι η αγωνία της  Συμμαχίας  του κ. Γλυνού και μελών της όπως ο κ. Σαρικάς για την πορεία των εμβολιασμών δεν στηρίζεται σε ταπεινά κίνητρα  Επαναλαμβάνει , (τα κίνητρα τους δεν είναι ταπεινά )και διερωτάται αν ανησυχούμε  πραγματικά για τη πορεία των εμβολιασμών.

Η απάντηση η δικιά μας είναι μία  :  

Η αγωνία και ο προβληματισμός μας είναι μεγάλος και αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας που έφερε μεγάλες ανατροπές στις ζωές μας , με πολλούς θανάτους και οικονομική δυσχέρεια σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας μας .Πρώτη μας επιλογή δεν είναι η αντιπαράθεση με κανένα , αλλά η συμβολή μας για τη λύση των προβλημάτων που είναι απόρροια της πανδημίας

 

ΣΑΡΙΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ


Η γνωστή παρέα έστησε πάλι το γαϊτανάκι του ψεύδους και της πολιτικής αθλιότητας

 


 

 Χθες, δεσμευτήκαμε να δώσουμε στη δημοσιότητα το video από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, για πολλοστή φορά συνεχάρη τους γιατρούς της αυτοδιοίκησης για την πρωτοβουλία τους να