slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στο Περιστέρι

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στο Περιστέρι

Περιοδεία κλιμακίου της ΝΔ στην πόλη του Περιστερίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο της δράσης «Συμφωνία Αλήθειας με τους πολίτες του Λεκανοπεδίου Αττικής», αποτελούμενο από τον Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. -Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ν.Δ. - Βουλευτή Καβάλας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και την Αν. Εκπρόσωπο Τύπου κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Στο πλαίσιο της περιοδείας το κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφθηκε την επιχείρηση Hellas 3D, μια

«Θύματα» κυνηγών δύο γερακίνεςστη Νάξο…


Τις αρρωστημένες ορέξεις κυνηγών "πλήρωσαν" δύο γερακίνες στη Νάξο - Η μια έμεινε ολοκληρωτικά τυφλή και η δεύτερη είναι με σπασμένο φτερό

 Μέσα σε μερικές μέρες δύο γερακίνες του είδους Βuteo–buteo βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένες από σκάγια στο νησί της Νάξου.
Η μια έμεινε ολοκληρωτικά τυφλή και η δεύτερη είναι με

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ (ΜΕ) ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

Καμία αντίδραση από το συστημικό (πλέον) ΣΥΡΙΖΑ. Ψηφίζουν τα πάντα, ότι στέλνουν από το Βερολίνο και μάλιστα αμετάφραστο.
Εντυπωσιάζει, που κανένας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζει άχνα. Όλα τα φοροληστρικά μέτρα είναι καταπληκτικά. Καμία αντίδραση. Μαγικό!
Ο Τσίπρας, περισσότερο τρομάζει με τους βο(υ)λευτές του που ψηφίζουν τα πάντα, παρά με την Τρόικα που τα επιβάλει. Και αυτό γιατί η κοινωνία αντιλαμβάνεται πως όλο το σκηνικό που στήθηκε με το βαθύ ΠΑΣΟΚ υπό το μανδύα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει καμία μπέσα. Ψηφίζουν τα πάντα, αρκεί να βρίσκονται στην εξουσία. Όπως έριξαν τον Καραμανλή για να οδηγήσουν την Ελλάδα στο πρώτο Μνημόνιο, έτσι και τώρα, ακριβώς οι ίδιοι με τον ίδιο λαϊκισμό ψηφίζουν το

Κλάφτα Χαράλαμπε…!


Άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνιολόγου

Κλάφτα Χαράλαμπε, αναφωνούν σε όλον τον κόσμο, δημοσκόποι, δημοσιολόγοι, πολιτικοί αναλυτές, επικοινωνιολόγοι και άλλοι ειδήμονες του «γλυκού νερού» της επικοινωνίας. Ο λόγος είναι απλός και ξεκάθαρος. Πλήρης η αποτυχία προβλέψεων και πολιτικών στρατηγικών. Το καρκίνωμα του εθνικιστικού λαϊκισμού πλημμυρίζει όλον τον κόσμο. Η αντι-παγκοσμιοποίηση απέναντι στην παγκοσμιοποίηση κερδίζει κατά κράτος! Κέρδισε το outsider, το βαρύ πυροβολικό του παγκόσμιου πολιτικού στερεώματος! Κέρδισε το BREXIT το  REMAIN και αρκετοί πιστεύουν ότι το φαινόμενο του εθνικιστικού λαϊκισμού, θα επαναληφθεί σε Γαλλία, Αυστρία, Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σε εκλογές. Ούτε οι

Ο Κρατικός Προϋπολογισμός 2017 δεν θα εκτελεστεί

Ο Κρατικός Προϋπολογισμός 2017 δεν θα εκτελεστεί. Για δύο λόγους. Είτε, πρώτον, θα παραμείνει η παρούσα κυβέρνηση, οπότε θα λάβει νέα δημοσιονομικά μέτρα που δεν έχουν συμπεριληφθεί στον Προϋπολογισμό 2017 που κατέθεσε, είτε, δεύτερον, θα προκληθούν εκλογές και μια νέα υπεύθυνη κυβέρνηση θα αλλάξει το μείγμα πολιτικής που έχει αποτυπωθεί σε αυτόν.
O Κρατικός Προϋπολογισμός 2017, προβλέπει ισχυρή ανάπτυξη για το 2017 με αύξηση του ΑΕΠ κατά 2,7%. Δυστυχώς, η πρόβλεψη αυτή είναι μη ρεαλιστική. Ενδεικτικά, ενώ η κυβέρνηση παίρνει νέα μέτρα που περιορίζουν το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών, προβλέπει αύξηση της ιδιωτικής κατανάλωσης κατά 1,8%! Επίσης, τορπιλίζει καθημερινά την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη Ελλήνων και αλλοδαπών στις προοπτικές της

Αισχρή επιχειρηματολογία από συστηματικούς προεκλογικούς ψεύτες!

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε και ακούμε συχνά πυκνά στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ τους γιαλαντζί Αριστερούς δηλ. τους μαθητευόμενους Συριζαίους μάγους & ΣΙΑ (πρώην αυτομοληθέντες ΠΑΣΟΚους, ΔΗΜΑΡιανούς κλπ συγγενείς) να προβάλλουν ως δικαιολογία ...

Fwd: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γέμισε η Περιφέρεια παιδιά! Χαρούμενες παιδικές φωνές, ενθουσιασμός και ικανοποίηση από τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών που «κατέλαβαν» την Περιφέρεια με αφορμή την εκπαιδευτική εκδρομή γνωριμίας με την Αυτοδιοίκηση του 2ου Βαθμού. Τα παιδιά υποδέχθηκε ο  Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης που τα ξενάγησε στους χώρους της Περιφέρειας και τους μίλησε για το Νότιο Αιγαίο, τη Δωδεκάνησο, τις Κυκλάδες και την ιστορία του θεσμού της

ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΑΡΗ εκπροσώπου των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» στην εκδήλωση διαλόγου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με θέμα: «Ανάπτυξη, Δουλειές και Εργασιακά Δικαιώματα» (ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC).

Φίλες και φίλοι, Προοδευτικοί Πολίτες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης,

Η Ελληνική Σοσιαλδημοκρατία ως τμήμα της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας με όχημα τη Δημοκρατική Συμπαράταξη προχωράει μπροστά.
Σήμερα ξεκινάμε την προσπάθεια  της θεμελίωσης της νέας ιδρυτικής σχέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον κόσμο της παραγωγής και της εργασίας «κοινωνικοποιώντας» την Εθνική Κοινωνική Συμφωνία για Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις.
Παράλληλα θα πρέπει να αποκαταστήσουμε τον οικονομικό και κοινωνικό ρόλο των συλλογικών οργανώσεων της εργασίας. Οι κοινωνικοί εταίροι γίνονται «μέρος του παιχνιδιού» στο πλαίσιο αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κοινών προσδοκιών.
Η σημερινή εκδήλωση βρίσκεται στην καρδιά των ραγδαίων εξελίξεων που συντελούνται στη χώρα μας και είναι μια άριστη ευκαιρία να τεθούν ερωτήματα, να ασκηθούν κριτικές και αυτοκριτικές, να ειπωθούν αλήθειες και τελικά να προσπαθήσουμε μέσα από μια ενοποίηση των κοινωνικών κυττάρων να κατανοήσουμε τι συμβαίνει, γιατί συμβαίνει, τι ακολουθεί και πώς πρέπει να το διαχειριστούμε σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.