slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Το ταμείο του πρώτου γύρου για τα κόμματα


Αυτοδιοικητικές εκλογές: Το ταμείο του πρώτου γύρου για τα κόμματα© Παρέχεται από: Money Review

Τα πολιτικά συμπεράσματα της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών και η στρατηγική ενόψει του δεύτερου γύρου μπαίνουν στο μικροσκόπιο των κομμάτων. Στη Ν.Δ. το αποτέλεσμα έδειξε ακόμη και ενίσχυση των ποσοστών του κόμματος σε ορισμένες περιφέρειες της χώρας, σε σύγκριση με τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου. Στον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφονται διόλου

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στην έκθεση Anuga!




Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου δίνει και φέτος το «παρών» στην Anuga, τη μεγαλύτερη και σπουδαιότερη έκθεση τροφίμων και ποτών σε όλον τον κόσμο, προβάλλοντας και προωθώντας το κορυφαίο της προϊόν, την πεντανόστιμη και ξακουστή Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.!

Ο Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Σ., Ιάκωβος Βαλέρης, την εκπροσωπεί στην έκθεση που πραγματοποιείται στην Κολωνία και, μιλώντας απ' ευθείας από το περίπτερο της Ένωσης (Hall 10.1, Stand A041) στην εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ3, αναφέρθηκε στη συμμετοχή και στους στόχους της εταιρείας στο κορυφαίο αυτό event.

«Βρισκόμαστε στην έκθεση Anuga με την Γραβιέρα μας για να προωθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο τις εξαγωγές. Είμαστε πάρα πολλές ελληνικές επιχειρήσεις εδώ. Η Ελλάδα έχει πάρα πολύ δυνατή παρουσία και, μάλιστα, είναι η πέμπτη χώρα σε συμμετοχές στην έκθεση. Οι συμμετέχουσες ελληνικές επιχειρήσεις παρουσιάζουν ό,τι καλύτερο διαθέτει η Ελλάδα μας», τόνισε ο κ. Βαλέρης.

Δείτε το απόσπασμα:

Ομιλία Μανόλη Κορρέ 11-10-2023 για Ναξιακά Μάρμαρα

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών 

Σας προσκαλεί

στην ομιλία του Ακαδημαϊκού και επιτίμου Εταίρου της,

καθηγητού  Μανόλη Ι. Κορρέ

   με θέμα :

 

Τα Ναξιακά Μάρμαρα

 

Η ομιλία θα γίνει

την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 & ώρα 19:30,

στη Εταιρεία Φίλων του Λαού, οδ. Ευριπίδου 12.

 

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν: