slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η τρίωρη ανάκριση του ΣΑΜΑΡΑ από το Νίκο Χατζηνικολάου και τους πολίτες


Ξύλο στον αέρα...

Η Μαλακία πάει σύννεφο



Πέντε άντρες ήταν στο στούντιο του Αντένα όταν ο βλάκας επιτέθηκε στην πολύλογου κ. Κανελή . Σε κανέναν δεν είπανε τίποτα από το μόνο που ζήτησαν εξηγήσεις για τη στάση του ήταν ο Π Παυλοπουλο . Δηλαδή  πάλι καλά που δεν ζήτησαν και ευθύνες και από την Νέα Δημοκρατία για τη στάση του Χρυσαυγητη . Αν και μέχρι το βραδύ ο Καμενος μπορεί να το κάνει

ΕΠΙΣΚΕΨΗ υπ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΕ ΚΙΜΩΛΟ, ΜΗΛΟ και ΚΥΘΝΟ

 Ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσηςθα πραγματοποιήσει περιοδείες και ομιλίες στα ακόλουθα νησιά των Κυκλάδων:
                   ΚίμωλοςΠαρασκευή 8 Ιουνίου 2012.
  Μήλος, Σάββατο και Κυριακή 9 και 10 Ιουνίου 2012.
  Κύθνος, Δευτέρα και Τρίτη 11 και 12 Ιουνίου 2012.
Στη διάρκεια των επισκέψεών του, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τις Δημοτικές Αρχές και εκπροσώπους θεσμικών φορέων των νησιών.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ Γ. Α. ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ

Την Δευτέρα 04.06.2012 ο κος Γ. Βακόνδιος ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ» όπου και παρευρέθη. Ο κος Βακόνδιος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να ανταλλάξει απόψεις με παράγοντες της ναυτιλιακής κοινότητας, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση σε συναντήσεις με εκπροσώπους της ακτοπλοΐας και της....

Το Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ στα νησιά μας


ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
 Αποδείχτηκε ότι η Νέα Δημοκρατία έβλεπε μακριά όταν υποστήριζε ότι το "μείγμα πολιτικής" του Μνημονίου θα βαθύνει την ύφεση. Για να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη χρειαζόμαστε πολιτική σταθερότητα, ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις, κοινωνική συνοχή και διατήρηση της Ευρωπαϊκής μας πορείας.
Η Συμφωνία Εμπιστοσύνης που προτείνει η Νέα Δημοκρατία, με ορίζοντα 10ετίας για την Ελλάδα του 2012-2021, αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία θα......

Σε Σύρο, Μύκονο, Πάρο και Αντίπαρο ο Χαράλαμπος Κόκκινος

KOKKINOS_XARALAMPOS
Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Χαράλαμπος Κόκκινος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

Εκεί συζήτησε με τα στελέχη της για τα προβλήματα των Σωμάτων Ασφαλείας και εξήρε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και το ρόλο της στην ασφάλεια των πολιτών. Στη συνέχεια αναχώρησε για τη Μύκονο, περιόδευσε στην αγορά και επισκέφθηκε το δημαρχείο του νησιού. Το μεσημέρι έφτασε στην Πάρο και συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Μπιζά ,τον πρόεδρο της Τ.Ο. της ΝΔ κ. Ροδίτη και τοπικά στελέχη, περιόδευσε στα δημοτικά διαμερίσματα στην Παροικιά, Νάουσα, Λεύκες, Αλυκές, Αγκαιριά, αλλά και στο νησί της Αντιπάρου.

2o Φεστιβάλ Τέχνης Νάξου

Τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη και της Εφορίας


eforia_rodou
Αναστάτωση προκάλεσε σήμερα το πρωί στις 11 το «τηλεφώνημα»  αγνώστων για τοποθέτηση βόμβας στον 6ο όροφο, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη που έχει την αρμοδιότητα του τμήματος 'αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής' ,Σωτήρη Μπαμπάκα ,στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην Ρόδο.

Μετά το «τηλεφώνημα» των αγνώστων, το κτίριο που στεγάζει και την εφορία της Ρόδου,  εκκενώθηκε από την Αστυνομία, μέχρι να έρθουν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών .α

Τελικά αποδείχτηκε φάρσα αλλά ήταν αρκετή για να φέρει  αναστάτωση και κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή και κατά τις 12 το μεσημέρι επέστρεψαν οι υπάλληλοι στα γραφεία τους.

http://www.cyclades24.gr/notio-aigaio/2835-eforias-farsa-gia-bomba

Να τι δεν καταδικάσαμε πριν τα χαστούκια

Είναι εύκολο να καταδικάσει κανείς τα χαστούκια του Κασιδιάρη. Δύσκολο αποδείχθηκε να καταδικασθούν τα όσα προηγήθηκαν σε πλατείες, γήπεδα και γειτονιές, τότε που η "ειρηνική" επανάσταση των Αγανακτισμένων γέννησε το 8% της Χρυσής Αυγής, τον Πάνο Καμμένο και τον μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ.

Και δεύτερη γελοία δήλωση ΑΕΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ

ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ Κ@Λ@Υ ΘΥΜΑΣΤΕ? (Αφίσες κομμάτων με παιδιά)


  Θα συνεχίσω και εγώ από εκεί που σταμάτησε το ΔΕΞΙ ΕΧΤΡΕΜ. Θα θυμίσω σε κάποιους ΔΕΞΙΟΥΣ που όταν τις έβλεπαν στις κολώνες και τις γιγαντοαφίσες έμεναν με το στόμα ανοιχτό.
  Έμεναν με το στόμα ανοιχτό από τον θαυμασμό,γιατί το τότε ΠΑΣΟΚ μιλούσε στη καρδιά και το μυαλό του κάθε Έλληνα.

  Όπως ήταν φυσιολογικό για αυτούς, έριχναν και ένα ανάθεμα στον Ράλλη ,τον Αβέρωφ,τον Μητσοτάκη  και πρόσφατα στον Καραμανλή ,γιατί το ΠΑΣΟΚ  πάντοτε είχε ΚΑΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
  Αυτά τα θυμήθηκα τώρα που βλέποντας το τηλεοπτικό σποτ της Ν.Δ.διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι που γκρινιάζουν είναι ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ.
   Δεν πειράζει ΞΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
   Δείτε λοιπόν αφίσες του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς και θαυμάστε ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ.

Γελοία δήλωση Καμένου

Καμένος: "Φταίνε εκείνοι που υπουργοποίησαν τους ναζιστές με τα τσεκούρια"

Η δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, για την επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου:                                                                                                                                                            «Είμαστε όλοι μας απέναντι σε αυτούς τους νεοναζιστές, οι οποίοι αποκαλύφθηκαν πλέον και στις τηλεοπτικές κάμερες. Όμως έχουν την ευθύνη κι εκείνοι που νομιμοποίησαν τους ναζιστές, εκείνοι που υπουργοποίησαν τους ναζιστές με τα τσεκούρια για να στηρίξουν τα μνημόνια και το 4ο Γερμανικό Ράιχ, τους συγκυβερνήτες Βενιζέλο και Σαμαρά. Η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της αντιδρά και πρώτα απ' όλα πρέπει να αντιδράσουν εκείνοι οι οποίοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μπουν στη Βουλή οι μπράβοι ναζιστές που υπηρετούν μόνο την αποσταθεροποίηση της χώρας και οδηγούν τη χώρα σε εμφύλια σύρραξη .Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα υπερασπίσουμε τη δημοκρατία και θα υπερασπίσουμε και τους Έλληνες πολίτες που δέχονται μια επίθεση από τους τραπεζίτες , τα όργανά τους και τους υπουργούς τους».

Μιλάνε και οι Αριστεροί Κασιδιάρηδες

Η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου:

"Οι τραμπουκισμοί Κασιδιάρη δείχνουν πως εχθρός της Χρυσής Αυγής και του φασισμού είναι η Αριστερά
Οι τραμπουκισμοί του Κασιδιάρη, στελέχους της φασιστικής Χρ. Αυγής, σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή σε βάρος της Λ. Κάνελλη του ΚΚΕ και της Ρ. Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε ότι κύριος εχθρός των φασιστών είναι η Αριστερά, αλλά και κάθε κομμάτι της κοινωνίας που είναι ανυπεράσπιστο. Ποτέ η εξουσία.
Η έκρηξη βίας από το στέλεχος της Χρ. Αυγής έρχεται μετά από μια σειρά οργανωμένων επιθέσεων σε βάρος μεταναστών, αλλά και αγωνιστών της αριστεράς, επιδείξεων δύναμης του παρακρατικού μηχανισμού με δήθεν μηχανοκίνητες πορείες υπό την επίβλεψη της αστυνομίας.
Η βαρβαρότητα σε ζωντανή μετάδοση είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι υποτιμήθηκαν όλα αυτά, εξωραΐστηκαν ως «λάιφ στάιλ», αξιοποιήθηκαν για να ξεχαστεί το Μνημόνιο, ότι αντιμετωπίστηκαν οι τραμπούκοι της Χρ. Αυγή με το γάντι. Δεν πρέπει να ξεχνά κανένας ότι ο Κασιδιάρης είναι γνωστός τραμπούκος, υπόδικος για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Είναι αποτέλεσμα επίσης του γεγονότος ότι η ΕΕ και οι κυβερνήσεις της, τσαλακώνοντας κάθε δημοκρατική κατάκτηση και διαδικασία σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, επιβάλλουν την πολιτική των Μνημονίων ενάντια στη θέληση και τα συμφέροντα των λαών. Στις χώρες της ΕΕ η δημοκρατία, τα δικαιώματα και οι πολιτικές ελευθερίες θεωρούνται εμπόδιο για την οικονομική ανάπτυξη. Οι φασίστες αναβαθμίστηκαν επίσης με την εξίσωση κομμουνισμού και φασισμού που προπαγανδίζει η ΕΕ, τη στοχοποίηση της Αριστεράς και των κοινωνικών αγώνων γενικότερα

Τα μεγάλα λόγια της Χρ. Αυγής ενάντια στο σύστημα είναι ψεύτικα." 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση του εκπροσώπου της «Χρυσής Αυγής» ενάντια στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και γενικά τη συμπεριφορά του στο πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», εναντίον και άλλων εκπροσώπων κομμάτων, όπως του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ναζιστικά μορφώματα αντιμετωπίζονται από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα τέτοιο κίνημα ρήξης και ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει οριστικά τέτοιες οργανώσεις που είναι ένα μαστίγιο του ίδιου του συστήματος. Εξάλλου η «Χρυσή Αυγή» εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει εργοδοτικούς μηχανισμούς κατά των εργαζομένων για το σπάσιμο απεργίας κ.λπ.

Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι που ψήφισαν τη «Χρυσή Αυγή» πρέπει να την εγκαταλείψουν και να συμπαραταχτούν με την τάξη τους και το ΚΚΕ.

Για δευτερόλεπτα γλύτωσε ο Γ. Ραγκούσης!

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος επέβαινε...
 
Για δευτερόλεπτα γλύτωσε ο Γ. Ραγκούσης!

σε αυτοκίνητο μαζί με τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδος Πελοποννήσου Ιονίων Νήσων, Τάσο Αποστολόπουλο, όταν το όχημά τους παραλίγο να συγκρουστεί με διερχόμενη αμαξοστοιχία σε διάβαση της Πάτρας.

 Όλα συνέβησαν στις 10 το βράδυ της Τρίτης, στη φυλασσόμενη διάβαση της οδού Διγενή Ακρίτα.

 Οι δύο άνδρες είχαν ξεκινήσει από το ξενοδοχείο Porto Rio, όπου διέμενε ο πρώην υπουργός. Οι μπάρες κατέβηκαν, τρένο όμως δεν πέρασε. Οι μπάρες ανέβηκαν ξανά και το όχημα επιχείρησε να διασχίσει τις γραμμές, όταν νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας άρχισε να φωνάζει πως ερχόταν αμαξοστοιχία.

 Ευτυχώς ο οδηγός του οχήματος αντελήφθη τι συνέβαινε, ακινητοποίησε αμέσως το αυτοκίνητο και οι τρεις επιβαίνοντας είδαν σε απόσταση αναπνοής μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου να περνά το τρένο από μπροστά τους.

 Πηγή: dete.gr

Γεωργιάδης:«Αίσχος»

Τον αποτροπιασμό του για την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη εξέφρασε μέσω twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα τόνισε ότι:

«Με τον πιο δριμύ και κατηγορηματικό τρόπο εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για την επίθεση στην Λιάνα Κανέλη από τον Κασιδιάρη. Αίσχος!»

Κασιδιάρης χαστουκίζει Κανέλλη

http://www.youtube.com/watch?v=IDaW4G8HFtk&feature=youtu.be


Τον παλιοημερολογίτη Καμμένο καταγγέλει όλο το Άγιο Όρος

Για «μέγα πολιτικό σφάλμα» που προσβάλλει το Πατριαρχείο κάνουν λόγο αγιορείτες μοναχοί, σχετικά με την επίσκεψη του παλιοημερολογίτη (όπως έχει παραδεχθεί ο ίδιος) Πάνου Καμμένου στο Άγιον Όρος και συγκεκριμένα στην «αιρετική» Μονή Εσφιγμένου.
Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Εθνος», οι αντιδράσεις των αγιορειτών μοναχών και ιδιαίτερα της νόμιμης αντιπροσωπείας της Μονής Εσφιγμένου, οφείλονται τόσο στην επίσκεψη και διαμονή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων το Σάββατο στην Μονή που τελεί υπό κατάληψη από ζηλωτές μοναχούς, όσο και στο γεγονός -όπως υποστηρίζουν οι μοναχοί- ότι η επίσκεψη έγινε στα κρυφά, χωρίς να έχει ενημερώσει ο Πάνος Καμμένος την Ιερά Επιστασία και χωρίς να έχει λάβει διαμονητήριο.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πάνος Καμμένος μεταφέρθηκε στην Μονή Εσφιγμένου με ταχύπλοο της ίδιας της Μονής απο το λιμάνι της Ιερισσού, χωρίς να έχει ενημερώσει την διοίκηση του Αγίου Όρους. Οι μοναχοί της νόμιμης αντιπροσωπείας της Μονής υποστηρίζουν ότι σκοπός της επίσκεψης ήταν «να προσεταιριστεί τις ψήφους των παλιοημερολογιτών που ασπάζονται τις θέσεις των ζηλωτών Εσφιγμενιτών».

Όπως λένε στην επιστολή:

«Το Αγιον Ορος νιώθει προσβεβλημένο για δύο λόγους. Αφενός γιατί ο κ. Καμμένος ήρθε σε ρήξη με το Πατριαρχείο, το οποίο και δεν αναγνωρίζει τους ζηλωτές, και αφετέρου γιατί παραβίασε τον Καταστατικό Χάρτη, το άρθρο 176 του οποίου ορίζει ρητά και κατηγορηματικά πως οποιοσδήποτε θέλει να μπει στην αθωνική πολιτεία οφείλει να ενημερώσει τα αρμόδια όργανά της».

Η νόμιμη αντιπροσωπεία της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου έστειλε χθες επιστολή διαμαρτυρίας σε όλα τα κόμματα και στους Ανεξάρτητους Έλληνες ενώ ενημέρωσε και το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
 

e-Επιλογές της 06/06/2012

Σαμαράς: «Δεν υπέγραψα συνέχιση του Μνημονίου, αλλά αλλαγή του»

Σε μια συνέντευξη η οποία κράτησε περίπου 3 ώρες ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε στα δεκάδες ερωτήματα που του έθεσαν απλοί πολίτες. Ο Πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε πως θα συνεργαστεί με οποιοδήποτε κόμμα – ακόμα και με το ΠΑΣΟΚ – αρκεί να επιθυμεί αλλαγές στο μνημόνιο και την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

«Θα συνεργαστώ με τον οποιοδήποτε τάσσεται υπέρ των αλλαγών του μνημονίου, των μέτρων ανάπτυξης που έχω θέσει κατ' επανάληψη και της παραμονής της χώρας στο ευρώ»

«Υπέγραψα την τροποποίηση του μνημονίου»

Υπεραμύνθηκε της απόφασης του να υπογράψει η ΝΔ την δανειακή σύμβαση υποστηρίζοντας πως στην περίπτωση που είχε πράξει το αντίθετο η χώρα θα είχε οδηγηθεί ήδη στην δραχμή.

«Δεν υπέγραψα την συνέχιση του Μνημονίου, υπέγραψα την αλλαγή του και την τροποποίηση του και η Ευρώπη το δέχτηκε. Αν δεν το είχα κάνει θα ήμασταν ήδη στην διαδικασία της δραχμής. Εγώ ήμουν ο αρχιτέκτονας του αντιμνημονίου. Θα μπορούσα να επιμείνω να οδηγήσω την χώρα σε εκλογές και να έπαιρνα 60%, αλλά εκείνη την στιγμή στην ζυγαριά έβαλα την πατρίδα πάνω από το κομματικό συμφέρον».



Έχουμε κοστολογημένο πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι σε αυτές τις εκλογές διακυβεύονται πολλά. «Δουλειές ή φόροι, Ευρώπη ή δραχμές, επαναδιαπραγμάτευση ή αναγκαία συνθηκολόγηση, πολιτική συμμαχία για την ΑΟΖ και κυβέρνηση ή ακυβερνησία». Ο Α. Σαμαράς τόνισε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ είναι πλήρες και κοστολογημένο. «Θα φάω τα σίδερα για να φέρω επενδύσεις στην χώρα, είναι ο μόνος τρόπος για να μειωθεί η ανεργία. Δεν υπάρχει μαγικό κουμπί για να φτιάξουν τα πράγματα. Εγώ θα δώσω τη μάχη όπως έκανα και όταν στάθηκα μόνος μου απέναντι στην κ. Μέρκελ» τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ.



«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φανατικά εναντίον της ανάπτυξης»


Ο Πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Α. Τσίπρα τονίζοντας ότι δεν μπορούν τα δύο κόμματα να συνεργαστούν καθώς υπάρχουν σημαντικές διαφορές σε δεκάδες θέματα όπως η καταγγελία του μνημονίου, τα θέματα της ασφάλειας, της λαθρομετανάστευσης, της εξωτερικής πολιτικής αλλά και της ανάπτυξης. Επίσης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι παρουσίασε το πρόγραμμα ακοστολόγητο, χωρίς να αναφέρει ούτε ένα νούμερο.

«Φοβάμαι ότι με τον κ. Τσίπρα δεν υπερασπιζόμαστε τα ίδια πράγματα. Δεν πιστεύω ότι αγωνίζεται για τους χαμηλοσυνταξιούχους την ώρα που εξαγγέλλει επίδομα ανεργίας για τους μετανάστες. Που θα βρει τα λεφτά; Πηγαίνει στην Ευρώπη και αντί να δημιουργεί συμμαχίες τις κατεδαφίζει. Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένας φανατισμός του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην ανάπτυξη»



«Το πόκερ να το παίξει σπίτι του ο κ. Τσίπρας»

Παράλληλα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις του στα εθνικά θέμα σημειώνοντας ότι δεν μπορούν «να λένε ότι θα σταματήσουν τα εξοπλιστικά προγράμματα και θα ρισκάρουν ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία και από την άλλη ο κ. Τσίπρας να κάνει λόγο στους Times για πόκερ. Το πόκερ να το παίζεις σπίτι σου και όχι με το μέλλον της Ελλάδας» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.



«Δεν πάει άλλο με τους παράνομους μετανάστες»

Κατηγορηματικός ήταν στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης. «Θα είμαι πολύ σκληρός. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν ξέρω κανένα άλλο κράτος να κρατάει του παράνομους μετανάστες. Δεν μπορείς να λες ότι θα τους δώσεις επίδομα ανεργίας την ώρα που η ανεργία στην χώρα μας βρίσκεται στα υψηλότερα ποσοστά»

«Θα καταργήσω το πανεπιστημιακό άσυλο»

Κάθετος ήταν ο Πρόεδρος της ΝΔ και για το πανεπιστημιακό άσυλο το οποίο είπε πως θα καταργήσει. «Έχει γίνει πλέον χώρος εγκληματικών ενεργειών. Αυτό θα τελειώσει. Θα μπει ένα τέρμα και δεν με νοιάζει ακόμα και να κατέβει και ο Βούδας» σημείωσε ο Αντώνης Σαμαράς και έδωσε μάλιστα και συγκεκριμένα παραδείγματα.



Για το ποιοι θα μετέχουν σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε πως θα είναι πρόσωπα εκτός βουλής «Η ΝΔ διαθέτει πλούσιο υλικό. Δεν είναι ανάγκη να είναι εκείνοι που ήταν (επί κυβέρνησης Καραμανλή). Δεν θα μπορεί ένα βουλευτής να είναι και υπουργός».

real.gr

Σε συνέχεια της προεκλογικής δραστηριότητας θα περιοδεύσουν τα παρακάτω κλιμάκια στο Νομό Κυκλάδων

Πέμπτη 7 - Παρασκευή 8 Ιουνίου
* Νάξος : 
                Σοφία  Βούλτεψη βουλευτής Ν.Δ Β΄ Αθηνών
                Πολιτευτές Ν. Κυκλάδων
                   Γιώργος Παντάκης Περιφερειάρχης Βόρειο-Ανατολικών Κυκλάδων
               Παρασκευή 8 - Σάββατο 9 - Κυριακή 10 Ιουνίου
Κύθνος- Κίμωλος -  Μήλος : 
               Γιάννης Βρούτσης βουλευτής Ν.Κυκλάδων

Οι Υποψήφιοι βουλευτές των Οικολόγων Πράσινων σε Τήνο και Νάξο

 Στα πλαίσια της νέας προ-εκλογικής τους εκστρατείας οι υποψήφιοι των Οικολόγων Πράσινων Χριστίνα Ευθυμιάτου Καρυστιναίου και Δημήτρης Πολιτόπουλος Αρμάος βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή και Δευτέρα στη Νάξο και στην Τήνο αντίστοιχα.

Δραστηριότητες Βλασερού

Κάτι σαν... προσκύνημα, στην Τήνο!

Ολόκληρη την σημερινή ημέρα ο Γιάννης Βλασερός, καρδιολόγος, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων, την πέρασε στην Τήνο, με τοπικούς θεσμικούς παράγοντες και καλούς φίλους.
Αρχικά, στα πλαίσια της περιοδείας του λίγο πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, συναντήθηκε με τον γραμματέα της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Τήνου, Νίκο Γκίζη, με τον οποίο συζήτησαν "εσωτερικά" παραταξιακά θέματα, αλλά και τοπικά γενικότερου νδιαφέροντος. Η αμέσως επόμενη συνάντηση ήταν με τον δήμαρχο της πόλης της Τήνου, για περισσότερη ανάλυση πάνω στα τρέχοντα πολιτικά αλλά και... κυκλαδικά ζητήματα!
"Επισκεφθήκαμε με εκλεκτή παρέα τον εξαιρετικό ναό της Παναγίας, στον οποίο και ξεναγήθηκα", αναφέρει ο ίδιος ο Γιάννης Βλασερός, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από αυτή του την επίσκεψη στο νησί. "Εκεί, μάλιστα, ενημερώθηκα για το έργο του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, το οποίο κάνει σημαντικότατη δουλειά", λέει χαρακτηριστικά.

O Μάριος Βουτσίνος. στη Νάξο

                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Περιοδεία στη Νάξο πραγματοποίησε την Τρίτη 5 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μάριος Βουτσίνος.
Κατά το διάστημα παραμονής του στο νησί, περιόδευσε σε δημόσιες υπηρεσίες, συναντήθηκε με επιχειρηματίες και απλούς πολίτες, ενώ έδωσε συνεντεύξεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΖΕΥΣ TV και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Μεσόγειος FM και Ραδιοφωνία Κυκλάδων.

Ο Μπαλάφας ξέρει...

Θα έλεγα, με την ορμή της συνήθειας, ότι είναι «εκπληκτικό». Αντιλαμβάνομαι όμως ότι είναι απολύτως ταιριαστό με την απερισκεψία όσων κηρύττουν την καταγγελία του Μνημονίου να μην σταθμίζουν καθόλου τις πολιτικές συνέπειες, που θα είχε τυχόν έξοδος της χώρας από την Ευρωζώνη.
Δεν χωρεί αμφιβολία ότι, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εννοεί όσα

Μουρούτης: Αφού δεν θέλουν ντιμπέιτ με εμάς ας κάνουν με τις συνιστώσες τους για τους λαθρομετανάστες

«Καλέσαμε σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει –έστω και την ύστατη στιγμή- αν αποδέχεται τα όσα συμφωνήσαμε για το debate των δύο αρχηγών.

Προφανώς ο φόβος τους για την αποκάλυψη του πραγματικού τους προσώπου, τους οδηγεί στο να «πετούν την μπάλα στην εξέδρα» και με «φιλολογικού τύπου» προσεγγίσεις να ζητούν τη μία συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων παρουσία πρακτικογράφου, την άλλη συζήτηση γαλλικού ή αμερικανικού τύπου, την άλλη τηλεμαχία αντίστοιχη του 2009, την άλλη συμμετοχή όλων των κομμάτων, την άλλη διαπραγμάτευση για τον αριθμό των δημοσιογράφων.

Είναι προφανές ότι ντιμπέιτ δεν θέλουν. Αντίθετα επιθυμούν να στρέψουν όλη την κουβέντα αποκλειστικά και μόνο στο παρασκήνιο και όχι στην ουσία.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε.

Εκείνοι επιθυμούν να συζητάμε μέχρι τις εκλογές «περί ανέμων και υδάτων», για να μακιγιάρουν έτσι την επικινδυνότητα των θέσεών τους, ωστόσο εμείς θα επιβάλουμε η ουσία της συζήτησης να επικεντρωθεί στα πραγματικά διλήμματα των εκλογών.

Στις θέσεις των κομμάτων για την οικονομία, την κοινωνική πολιτική, την υγεία, τη λαθρομετανάστευση, την ασφάλεια, τα εθνικά θέματα.

Θα τους επιβάλουμε να μιλήσουν για το που πραγματικά οδηγούν τους Έλληνες οι τυχοδιωκτικές απόψεις τους.

Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να κάνει debate, ας κάνει με τις συνιστώσες του, μήπως και βρουν κοινές θέσεις.

Ούτως ή άλλως, θα μας βρουν απέναντί τους, σε κάθε πόλη, χωριό, πλατεία, δρόμο, καφενείο, σε όλες τις τηλεοράσεις». 

«Ομάδα αλήθειας» ΝΔ

Αλήθειες, Ψέματα και Επιθέσεις...Ανακάλυψε τα δεδομένα από την ομάδα αλήθειας http://ekloges.nd.gr/truthteam/

Η "Ομάδα Αλήθειας" είναι μια ομάδα πολιτικής ανάλυσης στο πλαίσιο της Νέας Δημοκρατίας. Τα κείμενα που δημοσιεύονται στον ιστότοπό της αποτελούν θέσεις της "Ομάδας Αλήθειας" και όχι του πολιτικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.