slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επισκέψεις Ιακώβου Γιακουμή σε χωριά της Νάξου


Το πρόγραμμα των επισκέψεων του Υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Ιάκωβου Γιακουμή, με τον συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, κατά το διήμερο 30 Απριλίου και 1 Μαΐου περιλάμβανε επισκέψεις στην Χώρα και στα Χωριά της Νάξου.
Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της 30ης Απριλίου επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Νάξο, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους. Παράλληλα ενημερώθηκε από τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών για την πρόοδο των έργων και.....

H... selfie φωτογραφία του Στουρνάρα με Κοτταρίδη-Πιταρά!


Έτσι την ονομάτισε αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι...
Με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά φωτογραφήθηκε χθες το απόγευμα ο Γιάννης Στουρνάρας. «Θα κάνουμε selfie φωτογράφηση;» τους ρώτησε χαμογελώντας. Εκείνοι τον έβαλαν απέναντι τους την ώρα που...αντάλλασσαν τον καθιερωμένο (πλέον) μεταξύ τους χαιρετισμό και απαθανάτισαν τη σκηνή εμπλουτίζοντας με μία ακόμη καλή φωτό το ηλεκτρονικό τους άλμπουμ, με το οποίο πραγματικά πεθαίνει στα γέλια όποιος τους έχει φίλους στο facebook...

Τιμητική εκδήλωση για τον Ιάκωβο Καμπανέλλη στη Νάξο



του Φιλόλογου Γιάννη  Λογαρά
Μια σπουδαία πολιτιστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Νάξο την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 το βράδυ προς τιμήν του αείμνηστου Ναξιώτη επιφανούς θεατρικού συγγραφέα, ποιητή και Ακαδημαϊκού Ιάκωβου Καμπανέλλη στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου που φέρει τιμητικά το όνομά του στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Νάξου.
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης παρακολουθήσαμε το ...

Περιοδία της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων



Την Παρασκευή 2 Μάη, αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με επικεφαλής την υποψήφια ΔήμαρχοΕυδοκία Ψαρρά, θα περιοδεύσει στις 19:30 στην.....

Η τοποθέτηση του Νίκου Συρμαλένιου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"Στις εκλογές αυτές ψηφίζουμε για επαναθεμελίωση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχει πληγεί καίρια από τις πολιτικές των μνημονίων"
"Η παρουσία μου εδώ υποδηλώνει το ενδιαφέρον τόσο τη δική μου προσωπικά, όσο και της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και έχει συμβολική σημασία, διότι η συνεδρίαση αυτή είναι η τελευταία πριν τις εκλογές. Στις....

Η Δώρα Σαρρή υποψήφια με τον συνδυασμό του Μάρκου Κωβαίου

Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι μόνιμη κάτοικος Πάρου από το 1987. Είμαι παντρεμένη με τον Τάκη Σαρρή και έχω δύο κόρες την Βάσω και την Ελένη. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ 05.05.2014 ώρα 14.30

Παρακαλούμε να προσέλθετε στα γραφεία του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.  την 5η  Μαΐου  2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30 μ.μ.,  για τακτική συνεδρίαση με  τα κάτωθι  θέματα  ημερησίας διατάξεως:

Ας ευθυμησουμε και λιγο ο Γιωργάκης: Επιμένει ότι είναι ΠΑΣΟΚ και επιτίθεται στους (ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑδημοσιογράφους

Ηχηρή απάντηση στα σενάρια περί συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ δίνει ο πρώην πρωθυπουργός. Μέσω γραπτής δήλωσης ο Γιώργος Παπανδρέου εξαπολύει επίθεση εναντίον δημοσιογράφων - σχολιαστών.

Ολόκληρη η δήλωση του Γ.Παπανδρέου:

Οι περισσότεροι υποψήφιοι ευρωβουλευτές και δημοτικοί σύμβουλοι είναι ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι Και ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

 :Άτομα που λίγο ή πολύ έχουν λύσει το οικονομικό τους είτε λόγω συνταξιοδότησης, είτε λόγω της θέσης που κατέχουν στο δημόσιο, κυριαρχούν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων για τις ευρωεκλογές και των υποψηφίων δημάρχων για τις δημοτικές εκλογές.

Νησιωτική Πολιτεία: Υπουργείο και Δήμος να μεριμνήσουν άμεσα για τον θαλάσσιο αποκλεισμό των Μικρών Κυκλάδων

Η μηχανική βλάβη του «ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ» αποκόβει για μία ακόμη φορά τις Μικρές Κυκλάδες και τους Μικροκυκλαδίτες από την Νάξο, δημιουργώντας συνθήκες θαλάσσιου αποκλεισμού και μάλιστα στην έναρξη της τουριστικής σεζόν.
          ΖΗΤΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
1*    Την άμεση αναπλήρωση του πλοίου από....
άλλο, με ευθύνη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.
2*     Την άμεση κινητοποίηση του δημάρχου, ο οποίος επιτέλους πρέπει να ξεφύγει από τον προεκλογικό του πυρετό και να ασχοληθεί παράλληλα, εκτός από τις μπετονιέρες και τα ρουσφέτια, και με τα φλέγοντα και επείγοντα προβλήματα των Μικρών Κυκλάδων.

Επιτέλους! Ο Σαμαρά ο Βενιζέλος και ο Στουρνάρας μας έβγαλαν στις ... αγορές!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Βλέποντας τις εικόνες και τα βίντεο με τους απελπισμένους πολίτες να προσπαθούν να πάρουν λίγα τρόφιμα δωρεάν ένιωσα μεγάλη οργή για όλο αυτό το πολιτικό "αληταριό" της εξουσίας το οποίο διατυμπανίζει την επιτυχία του δήθεν πλεονάσματος και την έξοδο μας στις αγορές.